• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde adetime 11 gün var ve lekelenmem var ama az az önce pembesi şimdi kahverengi ama çok az ve adetimde hep düzenlidir bu 10. Ay inşaallah hamileliktir. Kızımda da adetime 10 gün kala lekelenmistim inşaallah yine aynı olur

Canım ben oğlumda tam adet olacağım gün çok az bir kahverengi leke gelmişti yani adet gibi değilde daha koyu bir renkti. Ama yerleşme kanamasının pembemsi olduğunu söyleyen de var. İnşallah yerleşmedir kuzum bir kan ver emin olursun hemde :)
Merhaba canım benimde şuan adet günüm dün kan testi yaptım Beta-hcg 0.100 çıktı ve şuan pembensi leke geldi ince ped taktım ama akmamış sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Bide bu yerleşmeyse neden Beta-hcg değerim 0.100 çıktı? bugunden sonra yükselir mi?

Merhaba canım benimde şuan adet günüm dün kan testi yaptım Beta-hcg 0.100 çıktı ve şuan pembensi leke geldi ince ped taktım ama akmamış sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Bide bu yerleşmeyse neden Beta-hcg değerim 0.100 çıktı? bugunden sonra yükselir mi?
Canım adet başlangıcı da olabilir net birşey diyemem çünkü beta değerin düşük çıkmış . Yani geç döllenme falan da olabilir eğer yerlesmeyse 1-2 güne idrar testinde de çıkar ozamana kadar adet gelmezse bir dene istersen cnm

Yaa cok sevindim canim, 3 yildir deniyoruz demissin bu surecte birseyler kullandinmi ilac kür vs. Benimde 4 gundur ara ara kahverengi lekelenmem oluyor idrar testi yaptim ama negatiff
3kere ilaç tedavisi gördüm 1 aşılama ama olmadı olmuyor diye koruyucu aileye başvurduk 1Aysonra hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah demekki çok düşünmemek gerekiyormuş

Yerl
Canım ben hep sabah adet olurum . İki saat önce lavaboya gittiğimde afedersiniz , çok açık renkte akıntıyla karışık gelmişti . Yoğun bir kanama yok ped de taktım gelen giden bir şey yok .
Eşme kanaması olma ihtimali yüksek o zaman. Ben hem adete 6 gün kala akıntı şeklinde hem de adet günümde yine renkli akıntı şeklinde yaşadım.

3kere ilaç tedavisi gördüm 1 aşılama ama olmadı olmuyor diye koruyucu aileye başvurduk 1Aysonra hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah demekki çok düşünmemek gerekiyormuş
Allah saglikla kucagina almayi nasio etsin insallah, oyle sanirim cok dusununce olucagi varsada olmuyorr canim

Yerl
Eşme kanaması olma ihtimali yüksek o zaman. Ben hem adete 6 gün kala akıntı şeklinde hem de adet günümde yine renkli akıntı şeklinde yaşadım.

Maalesef adet oldum , 3 gün erken geldi hiç lekelenmesen olurdum ben ama ilk kez böyle bir şey yaşadım . Hayırlısı olsun diğer aylara artık ☺️

Merhaba.Bende bugün adet olmam gerekirken benimde sabah uyandığımda akıntıyla karışık kahverengi kanamam geldi çok az.Şimdi de sürekli kontrol ediyorum ama adet kanaması olmadı sancım da yok acaba sizin de böyle mi olmuştu?
Evet ve de 5 haftalık hamileyim şu an adet tarihimden önce hamile olduğumu idrar testinde öğrendim sonra kan verdim 2 gün sonra adet olmam gerekiyor dı hafif kahverengi bi akıntı geldi ve adet olmadım agrımda yoktu rabbim herkese nasip etsin inşallah

Evet ve de 5 haftalık hamileyim şu an adet tarihimden önce hamile olduğumu idrar testinde öğrendim sonra kan verdim 2 gün sonra adet olmam gerekiyor dı hafif kahverengi bi akıntı geldi ve adet olmadım agrımda yoktu rabbim herkese nasip etsin inşallah
Saglikla gelsin insallah melegin canim. Sana bi sorum olacakti Benim adetlerim duzensiz normalde ama boyle ilk defa oluyorum 4 gundur kahverengi lekelenmem oluyor hatta aksam birazda kan geldi hıh dedim sökuluyo heralde aderim ama gene bisey yook senin nasil olmustu agrim falan yok

Back