- 21 Ekim 2019
- 146
- 189
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım benimde şuan adet günüm dün kan testi yaptım Beta-hcg 0.100 çıktı ve şuan pembensi leke geldi ince ped taktım ama akmamış sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Bide bu yerleşmeyse neden Beta-hcg değerim 0.100 çıktı? bugunden sonra yükselir mi?Canım ben oğlumda tam adet olacağım gün çok az bir kahverengi leke gelmişti yani adet gibi değilde daha koyu bir renkti. Ama yerleşme kanamasının pembemsi olduğunu söyleyen de var. İnşallah yerleşmedir kuzum bir kan ver emin olursun hemde :)
Canım adet başlangıcı da olabilir net birşey diyemem çünkü beta değerin düşük çıkmış . Yani geç döllenme falan da olabilir eğer yerlesmeyse 1-2 güne idrar testinde de çıkar ozamana kadar adet gelmezse bir dene istersen cnmMerhaba canım benimde şuan adet günüm dün kan testi yaptım Beta-hcg 0.100 çıktı ve şuan pembensi leke geldi ince ped taktım ama akmamış sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Bide bu yerleşmeyse neden Beta-hcg değerim 0.100 çıktı? bugunden sonra yükselir mi?
Yaa cok sevindim canim, 3 yildir deniyoruz demissin bu surecte birseyler kullandinmi ilac kür vs. Benimde 4 gundur ara ara kahverengi lekelenmem oluyor idrar testi yaptim ama negatiffKizlar değerim 35 çıktı hamileymisim ama az az kanamam var
3kere ilaç tedavisi gördüm 1 aşılama ama olmadı olmuyor diye koruyucu aileye başvurduk 1Aysonra hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah demekki çok düşünmemek gerekiyormuşYaa cok sevindim canim, 3 yildir deniyoruz demissin bu surecte birseyler kullandinmi ilac kür vs. Benimde 4 gundur ara ara kahverengi lekelenmem oluyor idrar testi yaptim ama negatiff
Eşme kanaması olma ihtimali yüksek o zaman. Ben hem adete 6 gün kala akıntı şeklinde hem de adet günümde yine renkli akıntı şeklinde yaşadım.Canım ben hep sabah adet olurum . İki saat önce lavaboya gittiğimde afedersiniz , çok açık renkte akıntıyla karışık gelmişti . Yoğun bir kanama yok ped de taktım gelen giden bir şey yok .
Allah saglikla kucagina almayi nasio etsin insallah, oyle sanirim cok dusununce olucagi varsada olmuyorr canim3kere ilaç tedavisi gördüm 1 aşılama ama olmadı olmuyor diye koruyucu aileye başvurduk 1Aysonra hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah demekki çok düşünmemek gerekiyormuş
Sağol canım benim Allah sizlere de nasip etsin cumartesi değerim artarsa sağlıklı gebelik olur dedi bakalım ne cikacakAllah saglikla kucagina almayi nasio etsin insallah, oyle sanirim cok dusununce olucagi varsada olmuyorr canim
Amin canim tedekut derim guzel dugan icinnSağol canım benim Allah sizlere de nasip etsin cumartesi değerim artarsa sağlıklı gebelik olur dedi bakalım ne cikacak
Ya çok sevindimm sağlıkla ilerlesin inşallah canım , allahtan umut kesilmezmiş öyle de olmuşKizlar değerim 35 çıktı hamileymisim ama az az kanamam var
Yerl
Eşme kanaması olma ihtimali yüksek o zaman. Ben hem adete 6 gün kala akıntı şeklinde hem de adet günümde yine renkli akıntı şeklinde yaşadım.
Çok sağol canım Allah sizede nasip etsin inşallah ama herşey cumartesi belli olacak hafif kanamalarim varYa çok sevindimm sağlıkla ilerlesin inşallah canım , allahtan umut kesilmezmiş öyle de olmuş ☺
Herkeste aynı olmaz ama bende de kanama vardı progestron iğnesi kullandım kesildi. Hormonla alakalı oluyo diyolar genelde yerleşme kanaması içinÇok sağol canım Allah sizede nasip etsin inşallah ama herşey cumartesi belli olacak hafif kanamalarim var![]()
Ağrım varmiydi canimHerkeste aynı olmaz ama bende de kanama vardı progestron iğnesi kullandım kesildi. Hormonla alakalı oluyo diyolar genelde yerleşme kanaması için
Evet ve de 5 haftalık hamileyim şu an adet tarihimden önce hamile olduğumu idrar testinde öğrendim sonra kan verdim 2 gün sonra adet olmam gerekiyor dı hafif kahverengi bi akıntı geldi ve adet olmadım agrımda yoktu rabbim herkese nasip etsin inşallahMerhaba.Bende bugün adet olmam gerekirken benimde sabah uyandığımda akıntıyla karışık kahverengi kanamam geldi çok az.Şimdi de sürekli kontrol ediyorum ama adet kanaması olmadı sancım da yok acaba sizin de böyle mi olmuştu?
Evet kasıklarım sürekli adet olacakmışım gibi ağrıyordu. 14. Haftamdayım hala sancım oluyorAğrım varmiydi canim
Saglikla gelsin insallah melegin canim. Sana bi sorum olacakti Benim adetlerim duzensiz normalde ama boyle ilk defa oluyorum 4 gundur kahverengi lekelenmem oluyor hatta aksam birazda kan geldi hıh dedim sökuluyo heralde aderim ama gene bisey yook senin nasil olmustu agrim falan yokEvet ve de 5 haftalık hamileyim şu an adet tarihimden önce hamile olduğumu idrar testinde öğrendim sonra kan verdim 2 gün sonra adet olmam gerekiyor dı hafif kahverengi bi akıntı geldi ve adet olmadım agrımda yoktu rabbim herkese nasip etsin inşallah
KAnamadan kaç gün sonra yaptırdınız testi acaba??Kizlar değerim 35 çıktı hamileymisim ama az az kanamam var