• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar?

Mrb bir konuda merakımı gidermek istiyorum 😐 adetimi herzamanki gibi 7 gün normal bir seyirde gördüm ama bittikten 3 4 gün sonra 1 2 gun pembe kahve karışımı lekelenme oldu. Ve ilk kez yaşıyorum bunu.Şu an korunmuyoruz zaten ama yerleşme kanamsı adet öncesi olur genelde diye biliyorum kafam karıştı o yüzden. Adetime 4 gün var ama merak edip yaşanalara sormak istedim🤷‍♀️😊 ayrıca göğüs uçlarmda çok belirgn kabarcıklar var bu da bi belirti olbilr mi acaba🤔
Regl günüme 3 4 gün kala oldu bana canım

Benim adetim 7 gün gecikip sizinki gibi 34.günde geldi.3 gün süren adetimden 2 gun sonra wc de kan gördüm bida gelmedi yardımcı olur musun canım var midır sence gebeliğim ?

Olabilir canım eğer devamı gelmezse hamile olabilirsin şuan ne durumdasın? Yerleşme olması için devamının gelmemesi lazım az miktarda gelip kesilmeli test yaptınmı?

Olabilir canım eğer devamı gelmezse hamile olabilirsin şuan ne durumdasın? Yerleşme olması için devamının gelmemesi lazım az miktarda gelip kesilmeli test yaptınmı?
Canım 3 gün adet gördüm.2 gün sonra az birşey kan geldi devami olmadi.Ama adet gördüğüm için mümkün mu bilmiyorum.Adeti de 7 gün gecikmeyle yaşadım inşallah adet değilde üstüne görme gibi biseydir😏Daha test yapamadım canım

Canım 3 gün adet gördüm.2 gün sonra az birşey kan geldi devami olmadi.Ama adet gördüğüm için mümkün mu bilmiyorum.Adeti de 7 gün gecikmeyle yaşadım inşallah adet değilde üstüne görme gibi biseydir😏Daha test yapamadım canım

İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin
Nadirende olsa böyle yaşayanlar oluyor

Kızlar merhaba. Benim bazı sorularım olacaktı umarım cevaplayan olur :oops: Uzun demeyin lütfen okuyun.:KK64:
Adetim her zaman 28 günde bir oluyordu, düzenliydi. Normalde 2 gün sonra adet olmam gerekirken bugün adet oldum. Normal adetlerimden daha farklı.
Açıkça ifade etmem gerekiyor şimdiden kusura bakmayın :oops: Daha önceki adetlerim hep koyu renkle başlardı ve ilk gün çok kanama olmazdı. 2. gün kanama yoğun olurdu.
Bugünki ilk pembe kahverengimsiydi, sonradan rengi bir tık daha koyulaştı. Akıntılar pede ulaşmıyor sadece peçete ile alabiliyorum. Karnımda ve belimde ağrı var adeti gördüğümden beri. (Bu ağrılar yaklaşık 5-6 gündür var.)

Yerleşme kanaması olabilir mi? Fikri olan cevaplayabilir mi lütfen?

Mrb bir konuda merakımı gidermek istiyorum 😐 adetimi herzamanki gibi 7 gün normal bir seyirde gördüm ama bittikten 3 4 gün sonra 1 2 gun pembe kahve karışımı lekelenme oldu. Ve ilk kez yaşıyorum bunu.Şu an korunmuyoruz zaten ama yerleşme kanamsı adet öncesi olur genelde diye biliyorum kafam karıştı o yüzden. Adetime 4 gün var ama merak edip yaşanalara sormak istedim🤷‍♀️😊 ayrıca göğüs uçlarmda çok belirgn kabarcıklar var bu da bi belirti olbilr mi acaba🤔
Sonuc ne oldu acaba hamile kaldinizmi

merhaba ben de kafama takılan bi durumu sormak istiyorum bu ay yumurtlama günlerini değerlendirmiştik. adetime 5 gün kala idrar yolu enfeksiyonu oldum ertesi sabah doktora gittim purinol,urocare ve donaxyl tablet verdi adet tarihime 2 gün kala adetim başladı gibi oldu ama doğru düzgün bişey de gelmedi 1.5 gün falan sürdü sonra 2 gün hiçbişey gelmedi. sonra da kahverengi damla geldi. acaba ilaçlardan dolayı mı böyle oldu yoksa hamile olup böyle belirti yaşayan oldu mu ? çok merak ediyorum

Ben şunu sormak istiyorum adetimin son günü ilişki yaşadım fakat prezarvatif ile sorun şu ki içimde kaldı bunun üzerine ertesi gün kullandım ilişkiden 5gun sonra adetmisim gibi koyu renk ile başlayan kırmızı renge dönen kanamam oldu ki adetime 20gun falan var 2tane pet kullandım ev her gidişimde idrar ile birlikte resmen kan gölü oldu bunun yerleşme kanaması ile bir ilgisi olabilir mi şuan korkum bu çünkü bekarım 😔

Ben şunu sormak istiyorum adetimin son günü ilişki yaşadım fakat prezarvatif ile sorun şu ki içimde kaldı bunun üzerine ertesi gün kullandım ilişkiden 5gun sonra adetmisim gibi koyu renk ile başlayan kırmızı renge dönen kanamam oldu ki adetime 20gun falan var 2tane pet kullandım ev her gidişimde idrar ile birlikte resmen kan gölü oldu bunun yerleşme kanaması ile bir ilgisi olabilir mi şuan korkum bu çünkü bekarım 😔
Bende ertesi gün kullandıktan bi kaç gün sonra kanama olmuştu ama hamile kalmadım. Hormonlarını etkilediği için olmuş olabilir. Bi test yap yine de.

Merhaba. Çok uzun zaman olmuş ama görüp cevap verirseniz çok sevinirim. 7 Kasımda regl oldum. 12 kasımda regl bitti ve o günden itibaren günaşırı ilişki oldu. 4 Aralık günü kahverengi leke geldi ben adet başlangıcı sandım önlemimi aldım. Ama o gün lekeden başka bişey olmadı hatta o gün bitti devam etmedi. Bende test yaptım negatif gördüm. Hala daha adet yada lekelenme olmadı. Beklenen adet tarihi yarın. Çıkmama ihtimali var mı yoksa olsaydı çıkar mıydı

Back