• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar?

Ya kızlar geçen aydan bisey var mı acaba diye şüphe ederken bu ay daha şüphe ettirdi bana 🤔 adetim bugün normalde ama 2 gün dur kahve lekelenmem var ve neredeyse bitti biticek azaldı iyice nokta nokta acaba yerleşme kanaması olablr mi bu bununla birlikte mide yanmam ve hafif bulantm var

Mrb bir konuda merakımı gidermek istiyorum 😐 adetimi herzamanki gibi 7 gün normal bir seyirde gördüm ama bittikten 3 4 gün sonra 1 2 gun pembe kahve karışımı lekelenme oldu. Ve ilk kez yaşıyorum bunu.Şu an korunmuyoruz zaten ama yerleşme kanamsı adet öncesi olur genelde diye biliyorum kafam karıştı o yüzden. Adetime 4 gün var ama merak edip yaşanalara sormak istedim🤷‍♀️😊 ayrıca göğüs uçlarmda çok belirgn kabarcıklar var bu da bi belirti olbilr mi acaba🤔

Adet bittikten 3-4 gün sonra gelen lekelenme yumurtlamadan kaynaklı olabilir
Döllenme olup rahme yerleşmesi en az 10-12 gün olduğuna göre. Ben yerleşme kanaması yaşamıştım ama adet öncesinde olmadı adetimin 35.gününde gelmişti yani gecikmem olduktan sonra. Yerleşme kanaması adet zamanında veya gecikme olursa gelir genelde. Eğer adet olman gereken günde leke gelip kesilirse devamı gelmezse o zaman ihtimal yüksek fakat kan vermeden emin olunmaz

Döllenme olup rahme yerleşmesi en az 10-12 gün olduğuna göre. Ben yerleşme kanaması yaşamıştım ama adet öncesinde olmadı adetimin 35.gününde gelmişti yani gecikmem olduktan sonra. Yerleşme kanaması adet zamanında veya gecikme olursa gelir genelde. Eğer adet olman gereken günde leke gelip kesilirse devamı gelmezse o zaman ihtimal yüksek fakat kan vermeden emin olunmaz
Evet şu an ilk msjmdaki konuya göre şüphem daha artti eğer bugün akşama kadar gelemese bişi test alıp yarın sabah yapıcammmm🤲🏻🤲🏻💕

Mrb bir konuda merakımı gidermek istiyorum 😐 adetimi herzamanki gibi 7 gün normal bir seyirde gördüm ama bittikten 3 4 gün sonra 1 2 gun pembe kahve karışımı lekelenme oldu. Ve ilk kez yaşıyorum bunu.Şu an korunmuyoruz zaten ama yerleşme kanamsı adet öncesi olur genelde diye biliyorum kafam karıştı o yüzden. Adetime 4 gün var ama merak edip yaşanalara sormak istedim🤷‍♀️😊 ayrıca göğüs uçlarmda çok belirgn kabarcıklar var bu da bi belirti olbilr mi acaba🤔
Merhaba,ben de ayni sizin durumunuzdayim adet oldum ve uzerinden 11 gun gecti kahverengi akinti ve leke oldu,acaba sizde sonuc nasil oldu hamilemisiniz🙈

Merhaba,ben de ayni sizin durumunuzdayim adet oldum ve uzerinden 11 gun gecti kahverengi akinti ve leke oldu,acaba sizde sonuc nasil oldu hamilemisiniz🙈
Mrb cnm bugün normalde adet günüm ama 2 gün önce başladı ve hala minik minik sadece kahve lekelenmem var normale 3. Gün baya yoğun kanamam olurdu baklm bu lekelenmem biterse test alicam inşallah 🙏😊

Benim adetim 7 gün gecikip sizinki gibi 34.günde geldi.3 gün süren adetimden 2 gun sonra wc de kan gördüm bida gelmedi yardımcı olur musun canım var midır sence gebeliğim ?

Merhaba kızlar.Hamile olabileceğimden şüphelenip konu açmıştım.İlk defa reglm 7 gün geçikti.Her zaman ki gibi 3 gün sürer temizlenirim bir daha gelmezdi.Ama bu sefer reglden 2 gün sonra wc de kan gördüm bir daha gelmedi.Kalan kan mı geldi dicem ama hiç böyle olmadı.Böyle birşey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Şuanda mesela adet olcak gibi ağrım var lütfen yaşayanlar bilenler yardım etsin.Test almayı biliyorum ama öncelikle sizden tavsiye almak istiyorum.Kimi adet gören hamile kalmaz diyor kimi kalır diyor o yüzden heveslenmekte istemiyorum😢Adetim 7 gün gecikip 34.günde geldi.3 gün süren adetimden 2 gun sonra wc de kan gördüm bida gelmedi yardımcı olur musunuz yerleşme kanaması mı gebelik var mıdır sizce ?

Merhabalar benim yerleşme kanaması beklenen adetten 5 gün sonra olmuştu.
Adetim 7 gün gecikip 34.günde geldi.3 gün süren adetimden 2 gun sonra wc de kan gördüm bida gelmedi yardımcı olur musunuz yerleşme kanaması mı gebelik var mıdır sizce ?

Benmki olumlu sonuçlandi🤗🤗 Rabbim tüm içten isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲🏻💕
Adetim 7 gün gecikip 34.günde geldi.3 gün süren adetimden 2 gun sonra wc de kan gördüm bida gelmedi yardımcı olur musunuz yerleşme kanaması mı gebelik var mıdır

Adetim 7 gün gecikip 34.günde geldi.3 gün süren adetimden 2 gun sonra wc de kan gördüm bida gelmedi yardımcı olur musunuz yerleşme kanaması mı gebelik var mıdır sizce ?
Bilemiyorum çünkü 3 gün adet olmuşsunuz üstüne görme olabilir. Ben hiç adet yaşamadan yerleşme kanaması yaşamıştım imkan varsa bi test yapsanız ?

Back