• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar?

Hmm anldm ılginç demek adet onecsi değil illa. Ama siz adet olmayip da tek yerleşme oldunz sanırm 🤔
Evet adete bir gün kala bel ve kuyruk sokumu ağrılarından şüphelenip test yapmıştım silik çıkmıştı. Kan verdiğimde 156 çıkmıştı. Bundan 6 gün sonrada yerleşme kanaması oldu. Sizin üstüne görme durumuda olmuş olabilir o adet test yapma şansınız var mı ?

T
Evet adete bir gün kala bel ve kuyruk sokumu ağrılarından şüphelenip test yapmıştım silik çıkmıştı. Kan verdiğimde 156 çıkmıştı. Bundan 6 gün sonrada yerleşme kanaması oldu. Sizin üstüne görme durumuda olmuş olabilir o adet test yapma şansınız var mı ?
Test yapmak istiyorm ama adetime 3 gün kaldı bi iki gün daha geçsin heveslenmk istemiyorum 🙄😐

Benim yumurtlamadan sonra bel ve kuyruk sokumunda hareketlerimi bile kısıtlayacak kadar ağrı olmuştu. Bide çok fazla gaz ve şişkinlik sorunum vardı. Belirtilerim böyleydi
Anldm herkesde farklı tepki verebiliyor tabi ben de de şu an dünden beri hafif hafif adet ağrıları başladi normlde sadece adet bi gün kala olurdu ama hayırlsi kendimi hayal kırıkliğna sokmam istemiyorum 🙈

Anldm herkesde farklı tepki verebiliyor tabi ben de de şu an dünden beri hafif hafif adet ağrıları başladi normlde sadece adet bi gün kala olurdu ama hayırlsi kendimi hayal kırıkliğna sokmam istemiyorum 🙈
Tabi herkesin belirtileri çok farklı oluyor ☺️ Hayırlısı olsun inşallah olursa da olmazsa da

Mrb bir konuda merakımı gidermek istiyorum 😐 adetimi herzamanki gibi 7 gün normal bir seyirde gördüm ama bittikten 3 4 gün sonra 1 2 gun pembe kahve karışımı lekelenme oldu. Ve ilk kez yaşıyorum bunu.Şu an korunmuyoruz zaten ama yerleşme kanamsı adet öncesi olur genelde diye biliyorum kafam karıştı o yüzden. Adetime 4 gün var ama merak edip yaşanalara sormak istedim🤷‍♀️😊 ayrıca göğüs uçlarmda çok belirgn kabarcıklar var bu da bi belirti olbilr mi acaba🤔
Bende yasadim canim benimki negatifti ama yanlis bilmiyorsam yerlesme kanamasi adetten 3 4 en fazla 5 6 gun once gerceklesen bir oyle ama kimisi adet gunu yasiyor yani gebelikse bence bir mucize

Benim adet günümden 3 gün önce çok hafif kırmızı lekelenmem olmuştu hatta yine adet oluyorum diye saatlerce ağlamıştım☺️
Adet olduysanız pek ihtimal yok gibi ama bitest yapın içiniz rahat etsin

Hadi bakalim insallah olumlu cikar merak ettim cunku sizinle ayni seyleri yasadim sayilir benzettim biraz:)

Back