Hmm anldm ılginç demek adet onecsi değil illa. Ama siz adet olmayip da tek yerleşme oldunz sanırmMerhabalar benim yerleşme kanaması beklenen adetten 5 gün sonra olmuştu.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması yaşayanlar?
- Konu Sahibi Kubra2393
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2019
- 345
- 177
- 53
- 32
Evet adete bir gün kala bel ve kuyruk sokumu ağrılarından şüphelenip test yapmıştım silik çıkmıştı. Kan verdiğimde 156 çıkmıştı. Bundan 6 gün sonrada yerleşme kanaması oldu. Sizin üstüne görme durumuda olmuş olabilir o adet test yapma şansınız var mı ?Hmm anldm ılginç demek adet onecsi değil illa. Ama siz adet olmayip da tek yerleşme oldunz sanırm
T
Test yapmak istiyorm ama adetime 3 gün kaldı bi iki gün daha geçsin heveslenmk istemiyorumEvet adete bir gün kala bel ve kuyruk sokumu ağrılarından şüphelenip test yapmıştım silik çıkmıştı. Kan verdiğimde 156 çıkmıştı. Bundan 6 gün sonrada yerleşme kanaması oldu. Sizin üstüne görme durumuda olmuş olabilir o adet test yapma şansınız var mı ?
- 28 Ağustos 2019
- 345
- 177
- 53
- 32
Hayırlısı diyelim o zaman Allah gönlünüze göre versinT
Test yapmak istiyorm ama adetime 3 gün kaldı bi iki gün daha geçsin heveslenmk istemiyorum
Amiiiin inşallah başka ne gibi belirtilrnz oldu vücuttaHayırlısı diyelim o zaman Allah gönlünüze göre versin
- 28 Ağustos 2019
- 345
- 177
- 53
- 32
Benim yumurtlamadan sonra bel ve kuyruk sokumunda hareketlerimi bile kısıtlayacak kadar ağrı olmuştu. Bide çok fazla gaz ve şişkinlik sorunum vardı. Belirtilerim böyleydiAmiiiin inşallah başka ne gibi belirtilrnz oldu vücutta
Anldm herkesde farklı tepki verebiliyor tabi ben de de şu an dünden beri hafif hafif adet ağrıları başladi normlde sadece adet bi gün kala olurdu ama hayırlsi kendimi hayal kırıkliğna sokmam istemiyorumBenim yumurtlamadan sonra bel ve kuyruk sokumunda hareketlerimi bile kısıtlayacak kadar ağrı olmuştu. Bide çok fazla gaz ve şişkinlik sorunum vardı. Belirtilerim böyleydi
- 28 Ağustos 2019
- 345
- 177
- 53
- 32
Tabi herkesin belirtileri çok farklı oluyor Hayırlısı olsun inşallah olursa da olmazsa daAnldm herkesde farklı tepki verebiliyor tabi ben de de şu an dünden beri hafif hafif adet ağrıları başladi normlde sadece adet bi gün kala olurdu ama hayırlsi kendimi hayal kırıkliğna sokmam istemiyorum
Evet öylee ❤Tabi herkesin belirtileri çok farklı oluyor Hayırlısı olsun inşallah olursa da olmazsa da
- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Bende yasadim canim benimki negatifti ama yanlis bilmiyorsam yerlesme kanamasi adetten 3 4 en fazla 5 6 gun once gerceklesen bir oyle ama kimisi adet gunu yasiyor yani gebelikse bence bir mucizeMrb bir konuda merakımı gidermek istiyorum adetimi herzamanki gibi 7 gün normal bir seyirde gördüm ama bittikten 3 4 gün sonra 1 2 gun pembe kahve karışımı lekelenme oldu. Ve ilk kez yaşıyorum bunu.Şu an korunmuyoruz zaten ama yerleşme kanamsı adet öncesi olur genelde diye biliyorum kafam karıştı o yüzden. Adetime 4 gün var ama merak edip yaşanalara sormak istedim ayrıca göğüs uçlarmda çok belirgn kabarcıklar var bu da bi belirti olbilr mi acaba
Yani fazla ümitlenememk lazım diyosunBende yasadim canim benimki negatifti ama yanlis bilmiyorsam yerlesme kanamasi adetten 3 4 en fazla 5 6 gun once gerceklesen bir oyle ama kimisi adet gunu yasiyor yani gebelikse bence bir mucize
- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Aynen canim benim mesela iki aydir gebelik belirtilerim oldu ama hep husran bu ayda umidliyim ama hic biseyimi gebelige baglamiyorum pikolojik diyip geciyorumYani fazla ümitlenememk lazım diyosun
Anldm cnm evet pskoljk durumu çok doğru malesefAynen canim benim mesela iki aydir gebelik belirtilerim oldu ama hep husran bu ayda umidliyim ama hic biseyimi gebelige baglamiyorum pikolojik diyip geciyorum
- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Oyle yani canim oyuzden sen calismalara devam ett allah gonlune gore versin insallahhAnldm cnm evet pskoljk durumu çok doğru malesef
- 1 Haziran 2017
- 92
- 52
- 88
- 35
Amin inşaallah ❤Oyle yani canim oyuzden sen calismalara devam ett allah gonlune gore versin insallahh
Henüz test yapmadim adetin geçmesini beklicem 2 -3 günüm varMerhaba acaba sonuc ne oldu
- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 27
- 1 Haziran 2017
- 92
- 52
- 88
- 35