Gunaydinbence regli gelmediyse birde kan testi yaptır derim benim leke şeklinde olan kahverengi ama sıvı şekline dönüyo ben oturdum reglim gelsin diye bekliyorumSabah ilk idrarla test yaptım tek çizgi haber vermek istedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması yaşayanlar?
- Konu Sahibi Kubra2393
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2020
- 106
- 47
- 48
- 26
Geç adet olursam bi hafta daha beklemek istiyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorumGunaydinbence regli gelmediyse birde kan testi yaptır derim benim leke şeklinde olan kahverengi ama sıvı şekline dönüyo ben oturdum reglim gelsin diye bekliyorum
- 26 Şubat 2019
- 2.048
- 1.599
- 133
Sabah ilk idrarla test yaptım tek çizgi haber vermek istedim
Bencede eğer olmazsanız bi kan testi yaptırın kesin sonuç olurGunaydinbence regli gelmediyse birde kan testi yaptır derim benim leke şeklinde olan kahverengi ama sıvı şekline dönüyo ben oturdum reglim gelsin diye bekliyorum
Bencede eğer olmazsanız bi kan testi yaptırın kesin sonuç
Buarada bende koca gün bekledim ama hala bende regli olmadım ama kasiklarimda da normal regliye göre çok çok az ağrı ve hala kahverengi leke günlük pedte o bile dolmadı gecikmede de 2.gundeyim yaaa sabırBencede eğer olmazsanız bi kan testi yaptırın kesin sonuç olur
Ya bende çok sabirsizim da elimin altında test yoktu eşim gelirken alacak sabaha kadar da olmazsam insaaaallah ilk işim olacak2 günü geçmiş aslında bi idrar testi yapsanızBeklemek çok zor ya çok iyi anlıyorum hele benim gibi sabırsız biriyseniz
- 26 Şubat 2019
- 2.048
- 1.599
- 133
İnşallah çift çizgiyi görürsünüz yarın haberinizi bekliyorum☺Ya bende çok sabirsizim da elimin altında test yoktu eşim gelirken alacak sabaha kadar da olmazsam insaaaallah ilk işim olacak
Akşam yemekten sonra test yapmam peki çok net tek çizgi hamileysem acaba sabah yapsam farkeder mi ki?İnşallah çift çizgiyi görürsünüz yarın haberinizi bekliyorum☺
- 26 Şubat 2019
- 2.048
- 1.599
- 133
Yani sabah ilk idrarla yapın diyorlar genelde siz yarın sabah bi tekrarlayın en iyisiAkşam yemekten sonra test yapmam peki çok net tek çizgi hamileysem acaba sabah yapsam farkeder mi ki?
- 30 Mart 2020
- 106
- 47
- 48
- 26
Bugün kan verdimBencede eğer olmazsanız bi kan testi yaptırın kesin sonuç olur
Coook heyecanlı nezaman çıkarmış sonuç?Bugün kan verdim
- 30 Mart 2020
- 106
- 47
- 48
- 26
- 26 Şubat 2019
- 2.048
- 1.599
- 133
Siz naptınız tekrar test yaptınız mı?Coook heyecanlı nezaman çıkarmış sonuç?
Hadi hayırlısı inşallah pozitif çıkarYarın öğleden sonra gel dedi ama e nabıza düşer belki gün içinde
Ben ilk idrarimla yapacaktım ancak kahverengi olarak gelen akıntıyı, baya klozete akti cunku, regli oldum sandim oyuzden yapmadım sabah.ama hala aynı şekilde regli de olmadım.kahverengiye devam.dr umu aradım hsg den sonra bu sekilde gecikme ve lekelenme normal dedi 2-3gun daha bekleyelim regli olmazsa kanda bakılmasını önerdi.Siz naptınız tekrar test yaptınız mı?
Hadi hayırlısı inşallah pozitif çıkar
- 26 Şubat 2019
- 2.048
- 1.599
- 133
Anladım hayırlısı olsun inşallah hamilesinizdirBen ilk idrarimla yapacaktım ancak kahverengi olarak gelen akıntıyı, baya klozete akti cunku, regli oldum sandim oyuzden yapmadım sabah.ama hala aynı şekilde regli de olmadım.kahverengiye devam.dr umu aradım hsg den sonra bu sekilde gecikme ve lekelenme normal dedi 2-3gun daha bekleyelim regli olmazsa kanda bakılmasını önerdi.
- 30 Mart 2020
- 106
- 47
- 48
- 26
Negatif sonuç aldımCoook heyecanlı nezaman çıkarmış sonuç?
- 26 Şubat 2019
- 2.048
- 1.599
- 133
Kızlar ben şuan regli oldum bidaha ki aya %50 sansimla devam
Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahNegatif sonuç aldım
Merhaba kızlar bende birsey sormak istiyorum yaklaşık 1 aydır düzenli korunmadan ilişki yaşıyoruz adetim duzensizdi benim sonra adetime 8 gün kala kahverengi lekelenme geldi ve tekrar ilişkiye girdik ilişki sonrası baya bildiginiz parça parça kan geldi ve şu an sanki regl oldum gibi regl belirtimde yok gebeliğe çevirir mi sizce yoksa normal regl dönemimi dır?2 günü geçmiş aslında bi idrar testi yapsanızBeklemek çok zor ya çok iyi anlıyorum hele benim gibi sabırsız biriyseniz
Merhaba kızlar bende birsey sormak istiyorum yaklaşık 1 aydır düzenli korunmadan ilişki yaşıyoruz adetim duzensizdi benim sonra adetime 8 gün kala kahverengi lekelenme geldi ve tekrar ilişkiye girdik ilişki sonrası baya bildiginiz parça parça kan geldi ve şu an sanki regl oldum gibi regl belirtimde yok gebeliğe çevirir mi sizce yoksa normal regl dönemimi dır?