• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar?

Bencede eğer olmazsanız bi kan testi yaptırın kesin sonuç
Bencede eğer olmazsanız bi kan testi yaptırın kesin sonuç olur🌸
Buarada bende koca gün bekledim ama hala bende regli olmadım ama kasiklarimda da normal regliye göre çok çok az ağrı ve hala kahverengi leke günlük pedte o bile dolmadı gecikmede de 2.gundeyim yaaa sabır 🙇🏼‍♀️

2 günü geçmiş aslında bi idrar testi yapsanız🌸Beklemek çok zor ya çok iyi anlıyorum hele benim gibi sabırsız biriyseniz😅

Siz naptınız tekrar test yaptınız mı?

Hadi hayırlısı🤗 inşallah pozitif çıkar🙏🏻
Ben ilk idrarimla yapacaktım ancak kahverengi olarak gelen akıntıyı, baya klozete akti cunku, regli oldum sandim oyuzden yapmadım sabah.ama hala aynı şekilde regli de olmadım.kahverengiye devam.dr umu aradım hsg den sonra bu sekilde gecikme ve lekelenme normal dedi 2-3gun daha bekleyelim regli olmazsa kanda bakılmasını önerdi.

Ben ilk idrarimla yapacaktım ancak kahverengi olarak gelen akıntıyı, baya klozete akti cunku, regli oldum sandim oyuzden yapmadım sabah.ama hala aynı şekilde regli de olmadım.kahverengiye devam.dr umu aradım hsg den sonra bu sekilde gecikme ve lekelenme normal dedi 2-3gun daha bekleyelim regli olmazsa kanda bakılmasını önerdi.
Anladım hayırlısı olsun inşallah hamilesinizdir🙏🏻

2 günü geçmiş aslında bi idrar testi yapsanız🌸Beklemek çok zor ya çok iyi anlıyorum hele benim gibi sabırsız biriyseniz
Merhaba kızlar bende birsey sormak istiyorum yaklaşık 1 aydır düzenli korunmadan ilişki yaşıyoruz adetim duzensizdi benim sonra adetime 8 gün kala kahverengi lekelenme geldi ve tekrar ilişkiye girdik ilişki sonrası baya bildiginiz parça parça kan geldi ve şu an sanki regl oldum gibi regl belirtimde yok gebeliğe çevirir mi sizce yoksa normal regl dönemimi dır?

Merhaba kızlar bende birsey sormak istiyorum yaklaşık 1 aydır düzenli korunmadan ilişki yaşıyoruz adetim duzensizdi benim sonra adetime 8 gün kala kahverengi lekelenme geldi ve tekrar ilişkiye girdik ilişki sonrası baya bildiginiz parça parça kan geldi ve şu an sanki regl oldum gibi regl belirtimde yok gebeliğe çevirir mi sizce yoksa normal regl dönemimi dır?

Back