Protector olan testi aldim canim insallah pozitif çıkar hayirlisi olsun. Silik çıkabilir haberin olsun :)))Gözünüz aydın çok sevindimBenim de adetim hiç şaşmaz. Ve bu ay benim de 24’ünde yani yarın. Aynı sizinki gibi pazartesi kahverengi lekelenmeler başladı bugüne kadar azar azar devam etti. Hiç böyle bir şey olmamıştı. Yarın regl olmazsam test yapacağım. İnşallah benimki de pozitif çıkar Siz hangi markayı kullandınız acaba?
aynısı cnm oldu hamileymişimMerhaba kızlar.benim.adetime 4 gün var.hep adetim günü gününe gelmiştir hiç şaşmaz.ama bugün çok açık pembe lekelenmem oldu 2 defa. kasık ağrım vardı iki gün önce ama bugün çok az. Yerleşme kanaması mi sizce .yerleşme kanaması yaşayan var mı.ne zaman oldu
aynısını yaşadım gebeyim:dMerhaba beklenen adet tarihim, 24 haziran fakat bugün önce açık pembe sonrasında kahverengi lekeler geldi. Yumurtlama günlerini değerlendirdik göğüs dolgunluk ve kasık ağrılarım var. Yerleşme kanamasi mıdır yardımcı olursanız sevinirim
Evet bende yaşadım kızımda adet günüme 2 gün kala pembe renkte lekelenmem olmuştu adet oldum sanıp üzülmüştüm sonra bi baktım hamileyim, şimdi de 6 haftalık hamileyim adetime tam 4 gün kala çamaşırıma kahverengi lekeler gelmişti adet oldum sandım gene ama hamileyim çok şükür reglime 2 gün var bugün tuvalete girdiğimde iç çamaşırımda kahverengi sümügumsu bir leke gördüm sizce yerleşme kanamasi mi? 16 ve 22 haziranda ilişkim oldu
aynısı cnm oldu hamileymişim
Merhaba benim de reglime 2 gün var bugün tuvalete girdiğimde iç çamaşırımda kahverengi sümügumsu bir leke gördüm sizce yerleşme kanamasi mi? 16 ve 22 haziranda ilişkim oldu hiç ağrım sızım yok amaMerhaba beklenen adet tarihim, 24 haziran fakat bugün önce açık pembe sonrasında kahverengi lekeler geldi. Yumurtlama günlerini değerlendirdik göğüs dolgunluk ve kasık ağrılarım var. Yerleşme kanamasi mıdır yardımcı olursanız sevinirim
Yerleşme kanamasi olabilir, kasık ağrın var miMerhaba benim de reglime 2 gün var bugün tuvalete girdiğimde iç çamaşırımda kahverengi sümügumsu bir leke gördüm sizce yerleşme kanamasi mi? 16 ve 22 haziranda ilişkim oldu hiç ağrım sızım yok ama
Beklenen adet tarihin neMerhaba kızlar ben de 11 inde adet olmuştum 18i yumurtlama günüydü. Bugün lekelenme olmuş ama benimki de yerleşme kanaması olabilir mi? Ne zaman kan testi yaptırmalıyım? 1 senedir deniyoruz olmadı
9 temmuzBeklenen adet tarihin ne
Olabilir tabi ama 2 gün bekleyip beklenen tarihinizde regli olmazsanız test yapın. İnşallah hamilesinizdirMerhaba benim de reglime 2 gün var bugün tuvalete girdiğimde iç çamaşırımda kahverengi sümügumsu bir leke gördüm sizce yerleşme kanamasi mi? 16 ve 22 haziranda ilişkim oldu hiç ağrım sızım yok ama
Ağrınız oldu mu peki lekelenmelerinizde.Evet bende yaşadım kızımda adet günüme 2 gün kala pembe renkte lekelenmem olmuştu adet oldum sanıp üzülmüştüm sonra bi baktım hamileyim, şimdi de 6 haftalık hamileyim adetime tam 4 gün kala çamaşırıma kahverengi lekeler gelmişti adet oldum sandım gene ama hamileyim çok şükür
Canım benim ağrım hep oldu hatta bu konuyla ilgili bende soru sormuştum herkese. Benim çikolata kistimde var yaşadığım ağrıyı tahmin bile edemezsin şuan 8 haftalığım baya azaldı düşün ki yeni azalıyor ağrılar.. ben öncesinde bir düşük ve kimyasal gebelikler geçirdim onların ağrısı bambaşka anlıyorsun birşeylerin ters gittiğini ağrıları falan kafana takma yani kendini dinleme akışına bırak sadeceAğrınız oldu mu peki lekelenmelerinizde.
8 aylık evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz. İki doktora göründüm biri pko var dedi diğeri yumurtalık kisti dedi primolut diye bir ilaç verdi kullandım. Bittikten sonra acayip sancılı bir adet oldum. Kontrole gittim kisti atmışsın hiçbir sorun yok dedi. Gebeliğe engel birşey görünmüyor dedi 6 ay deneyin olmazsa gebelik tekrar gel eşinle birlikte tahlillerinize bakalım dedi. Bir sorun yoksa neden olmuyor anlamıyorum. Acaba tekrar doktora görünmeli miyimCanım benim ağrım hep oldu hatta bu konuyla ilgili bende soru sormuştum herkese. Benim çikolata kistimde var yaşadığım ağrıyı tahmin bile edemezsin şuan 8 haftalığım baya azaldı düşün ki yeni azalıyor ağrılar.. ben öncesinde bir düşük ve kimyasal gebelikler geçirdim onların ağrısı bambaşka anlıyorsun birşeylerin ters gittiğini ağrıları falan kafana takma yani kendini dinleme akışına bırak sadece
Merhaba bugün aynısını bende yaşadım 4 gün var adete ve sadecd belli belirsiz peçeteyr leke tarzında farkettim çamaşırda yok bile klomen kullandım bu ay bebek varmı acaba yaEvet bende yaşadım kızımda adet günüme 2 gün kala pembe renkte lekelenmem olmuştu adet oldum sanıp üzülmüştüm sonra bi baktım hamileyim, şimdi de 6 haftalık hamileyim adetime tam 4 gün kala çamaşırıma kahverengi lekeler gelmişti adet oldum sandım gene ama hamileyim çok şükür
Yaa inşallah bizedw nasip eder rabbim bende 3 yıldır bekliyorum bugun adete 4 gün var klomen kullandım lekelenme oldu belli belirsiz ve arkası yok yerleşme kanaması olabilirmi acabaBende gördüm canım ama benim adetim geçikdikden sonra olmustu yerleşme kanaması bende 3 yıldır bekliyordum adet oolduğumu düşünmüştüm çok üzülmüştüm ama sonuç kızım oldu doğdu şuanda uyutmuyor
İnşallah vardır stres yapmadan bekleyin güzel haberler alırsınız benceMerhaba bugün aynısını bende yaşadım 4 gün var adete ve sadecd belli belirsiz peçeteyr leke tarzında farkettim çamaşırda yok bile klomen kullandım bu ay bebek varmı acaba ya
Merhaba Hanımlarhaberler
Neden olmuyor söyleyeyim, kafaya taktığın için. Ben 1 senedir çocuk istiyorum 3 kimyasal ve düşük yaşadım hal böyle olunca takıntı haline geldi ve çocuktan başka birşey düşünemez oldum inadına her ay negatif sonuç alınca doktor çok kafana takıyorsun sil aklından çocuk düşüncesini dedi. İnanmadım ama iyi bi deniyim dedim. O ay hiç çocuk düşünmedim hatta birliktelik bile o kadar az oldu ki dişçiye gittim, temizliğe kalktım, diyetisyene başvurdum kendi kişisel dertlerime düşünce gerçekten unutmuşum ve hop sürpriz hamile kaldım o ay8 aylık evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz. İki doktora göründüm biri pko var dedi diğeri yumurtalık kisti dedi primolut diye bir ilaç verdi kullandım. Bittikten sonra acayip sancılı bir adet oldum. Kontrole gittim kisti atmışsın hiçbir sorun yok dedi. Gebeliğe engel birşey görünmüyor dedi 6 ay deneyin olmazsa gebelik tekrar gel eşinle birlikte tahlillerinize bakalım dedi. Bir sorun yoksa neden olmuyor anlamıyorum. Acaba tekrar doktora görünmeli miyim