Yerleşme kanaması yaşayanlar yardım mmmm

Neden olmuyor söyleyeyim, kafaya taktığın için. Ben 1 senedir çocuk istiyorum 3 kimyasal ve düşük yaşadım hal böyle olunca takıntı haline geldi ve çocuktan başka birşey düşünemez oldum inadına her ay negatif sonuç alınca doktor çok kafana takıyorsun sil aklından çocuk düşüncesini dedi. İnanmadım ama iyi bi deniyim dedim. O ay hiç çocuk düşünmedim hatta birliktelik bile o kadar az oldu ki dişçiye gittim, temizliğe kalktım, diyetisyene başvurdum kendi kişisel dertlerime düşünce gerçekten unutmuşum ve hop sürpriz hamile kaldım o ay 😃
Bende negatifi görmekten çok sıkıldım yoruldum artık. Bu ay düşünmemeyi deneyeceğim. Herşeyin hayırlısı olsun diyelim. Rabbim sizinde kucağınıza sağlıklı kazasız belasız bebeğinizi almayı nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim

İnşallah vardır stres yapmadan bekleyin güzel haberler alırsınız bence 🤍
İnşallah canmm allahım tüm isteyenlere versin tabi banada bende belirtiler şunlar bel ağrısı dün sabaha kadar karın ağrısı bu ay genellikle kasıklarda batma sabahları aşırı derecede mide kazınması böyle açlık hissi oluyor sizde de böyle belirtiler olmuş muydu acaba

Bende negatifi görmekten çok sıkıldım yoruldum artık. Bu ay düşünmemeyi deneyeceğim. Herşeyin hayırlısı olsun diyelim. Rabbim sizinde kucağınıza sağlıklı kazasız belasız bebeğinizi almayı nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim
Amin canımmm, inşallah hepimizin kucakları dolar Rabbim kimseye aratmasın..

İnşallah canmm allahım tüm isteyenlere versin tabi banada bende belirtiler şunlar bel ağrısı dün sabaha kadar karın ağrısı bu ay genellikle kasıklarda batma sabahları aşırı derecede mide kazınması böyle açlık hissi oluyor sizde de böyle belirtiler olmuş muydu acaba
Tabiki bi takım belirtiler oluyor ama ben bu defa kendimi hiç dinlemedim bazen vücut psikolojik olarak da belirti veriyor onu yaşamamak ve sonrasında üzülmemek için kendimi dinlemeyi bırakmıştım ama bel kasık ve karın ağrıları özellikle göğüslerde hassasiyet ve acıma birde uyku hali gibi belirtiler hamileliğin çeşitli belirtilerindendir. Yani stres yapma canım iyi düşün ama umut bağlama akışına bırak kafan rahat olsun hepsi bu gerisi gelir Allahın izniyle

10dab@bhahdshsfhsqqeh1, a cccc. Cc. C vccc. V. C c. C c. Vccv c dcbc v. Cc cc. Cc dcccc1 f f cccc cccccb c. C c v cc c ccbc cccb. Cc bc. Bf. Ff. V. B fb cbf b. Cf c v. Cf fcfff
İnşallah vardır stres yapmadan bekleyin güzel haberler alırsınız bence 🤍
Teşekkür ederim inşallah alırız canm yaa çok istiyoruz

Kizlar benim adetime iki gün var sabah pembemsi bir akinti geldi hafif var ve yok arasi sasirdim hic olmazdi… ama benim hamile olmam imkansiz gibi esim auospermi ama sizce sevebi olabilir mi?

Evet bende yaşadım kızımda adet günüme 2 gün kala pembe renkte lekelenmem olmuştu adet oldum sanıp üzülmüştüm sonra bi baktım hamileyim, şimdi de 6 haftalık hamileyim adetime tam 4 gün kala çamaşırıma kahverengi lekeler gelmişti adet oldum sandım gene ama hamileyim çok şükür 😇
Bu lekelenmeden kaç gün sonra idrar testi yapılır. Hemen sonraki sabah yapsak çıkar mı siz ne zaman bakmıştınız:)

Bu lekelenmeden kaç gün sonra idrar testi yapılır. Hemen sonraki sabah yapsak çıkar mı siz ne zaman bakmıştınız:)
Reglime 2 gün kala yapmıştım pozitifti kızımda da reglime 3-4 gün vardı yapmıştım oda pozitifti aslında varsa çıkar ama genede bekleyin derim geç döllenmeyse çıkmayabilir boşuna üzülmeyin ama yok ben dayanamam derseniz erken gebelik testi ile yapın inşallah pozitiftir :)

Reglime 2 gün kala yapmıştım pozitifti kızımda da reglime 3-4 gün vardı yapmıştım oda pozitifti aslında varsa çıkar ama genede bekleyin derim geç döllenmeyse çıkmayabilir boşuna üzülmeyin ama yok ben dayanamam derseniz erken gebelik testi ile yapın inşallah pozitiftir :)
Benimde dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi lekem geldi adetime 3 gün var o yüzden sordum. Kanamadan hemen sonra idrarda çıkar mı diye merak ettim. Adet gibi değil ama pıhtı da değil yalnız normal 2 damla kahverengi kan gibi yerleşme kanaması olabilir mi peki bu bazısı pıhtı olur diyor

Kızlar merhaba , adetim 10 gün gecikti arada böyle düzensizleşebiliyor geçen ay uygulamanın hamile kalma olasılıgı yüksek tarihleri boş geçirmedik adetim gecikince 3. Günü test yaptım negatifti . 10. Günde test yaptım bakınca çizgiyi göremedim ama yukarı doğru ışıga tutunca çok çok silik bir çizgi görünüyor . Kuruma cizgisi degil ama çok beklemedi kaset . Testin akşamına da kanamam oldu ama adet kanamalarım gibi değil çok açık pembe ve pedime gelecek kadar değil sadece silince geliyor ve kıvamlı değil su gibi böyle normalde adet kanamalarım böyle olmazdı kasıklarımda da bir sızı var .sizce hamile miyim böyle bir belirti yaşayan oldu mu yerleşme kanaması olabilir mi ? Banada bişey diyin kızlar

Bende gördüm canım ama benim adetim geçikdikden sonra olmustu yerleşme kanaması bende 3 yıldır bekliyordum adet oolduğumu düşünmüştüm çok üzülmüştüm ama sonuç kızım oldu doğdu şuanda uyutmuyor 🥰🥰🥰
Bende tam bu soruyu sormuştum azönce forumda adet tarihim geçti 5 gün oldu gecikmnin ilk günü test yaptm negatifti bugün sulu kahverengi leke şeklinde bişey heldi peçeteye ama adetim 5 gün oldu gecikeli yerleşme kanaması mıdır ki :/

Benimde dün 1 damla bugün 1 damla kahverengi lekem geldi adetime 3 gün var o yüzden sordum. Kanamadan hemen sonra idrarda çıkar mı diye merak ettim. Adet gibi değil ama pıhtı da değil yalnız normal 2 damla kahverengi kan gibi yerleşme kanaması olabilir mi peki bu bazısı pıhtı olur diyor
Ya sen bazısını ne yapacaksın herkesin farklı benimde kızımda pembe renkte bi kaç damlalık lekelenmem olmuştu şimdikinde ise kahverengi kızımda yaşadığım gülde pıhtı değildi su gibiydi peçeteye gelmişti. Bunda daha koyu kıvamlı pıhtı gibiydi yani hepsiiii farklı oluyor canım böyle şeylere takılma az kalmış 3 gün ağır iş yapmadan yükseğe uzanmadan bekle bakalım inşallah çift çizgiyi görürsün :)

Ya sen bazısını ne yapacaksın herkesin farklı benimde kızımda pembe renkte bi kaç damlalık lekelenmem olmuştu şimdikinde ise kahverengi kızımda yaşadığım gülde pıhtı değildi su gibiydi peçeteye gelmişti. Bunda daha koyu kıvamlı pıhtı gibiydi yani hepsiiii farklı oluyor canım böyle şeylere takılma az kalmış 3 gün ağır iş yapmadan yükseğe uzanmadan bekle bakalım inşallah çift çizgiyi görürsün :)
Aynen öyle canım bakalım hayırlısı nasipte ne olursa o :))

Merhaba kızlar.benim.adetime 4 gün var.hep adetim günü gününe gelmiştir hiç şaşmaz.ama bugün çok açık pembe lekelenmem oldu 2 defa. kasık ağrım vardı iki gün önce ama bugün çok az. Yerleşme kanaması mi sizce .yerleşme kanaması yaşayan var mı.ne zaman oldu
Benim yerleşme kanamam değilde dış gebelikten ötürü ara ara kahverengi sonra ilerledikçe kırmızı şekilde kanamam oldu o yüzden ne olduğunu tam anlayamamıştım ben hakkında hayırlısı olsun

Bende tam bu soruyu sormuştum azönce forumda adet tarihim geçti 5 gün oldu gecikmnin ilk günü test yaptm negatifti bugün sulu kahverengi leke şeklinde bişey heldi peçeteye ama adetim 5 gün oldu gecikeli yerleşme kanaması mıdır ki :/
Testte negatif çıkmış ama belkide olmaz ki geldim.dedi mi öyle bir geliyorlar biraz daha bekle inşallah geliyordur 🤲

Evet bende yaşadım kızımda adet günüme 2 gün kala pembe renkte lekelenmem olmuştu adet oldum sanıp üzülmüştüm sonra bi baktım hamileyim, şimdi de 6 haftalık hamileyim adetime tam 4 gün kala çamaşırıma kahverengi lekeler gelmişti adet oldum sandım gene ama hamileyim çok şükür 😇
Yaa banada yardım edin adetime 2gun var bu gün öyle birşey olduki sok oldum su gibi bir sıvı geldi ve ardından şeker bembesi bir kan üzüldüm yaa çok ama öyle pembe ki şeker bembesi gibi şuan birşey yok hasta oldum sandım sadece kahve rengi lekeler var adetmiyim yoksa bebek yerlesmismi 5 gün öncede kan testi yaptım 2.6 çıkmıştı doktor sadece parol iç dedi şuan bu yaşadığım ne yardım edin lütfen

Yaa banada yardım edin adetime 2gun var bu gün öyle birşey olduki sok oldum su gibi bir sıvı geldi ve ardından şeker bembesi bir kan üzüldüm yaa çok ama öyle pembe ki şeker bembesi gibi şuan birşey yok hasta oldum sandım sadece kahve rengi lekeler var adetmiyim yoksa bebek yerlesmismi 5 gün öncede kan testi yaptım 2.6 çıkmıştı doktor sadece parol iç dedi şuan bu yaşadığım ne yardım edin lütfen
2 gün kendinize dikkat edin ağır iş yapmayın ilaç kullanmayın bekleyin hamile olabilirsiniz regliden birkaç gün önce lekelenme genelde yerleşme kanamasından kaynaklanıyor ama enfeksiyon yada erken adet vs gibi sebepleride olabilir. Umarım hamilesinizdir 🙏🥰

Bende gördüm canım ama benim adetim geçikdikden sonra olmustu yerleşme kanaması bende 3 yıldır bekliyordum adet oolduğumu düşünmüştüm çok üzülmüştüm ama sonuç kızım oldu doğdu şuanda uyutmuyor 🥰🥰🥰
Merhaba benimde adetim gecikti 3 gundur süren kahve lekelenmem var az az geliyor halada devam ediyor. Bugün 38. Gün hala adet olmadım akintimda ara ara oluyor hala yani adetinin 35. Günü başladı kahve leke ama hiç bir belirtim yok hamilelige dair sende belirti varmıydı. Test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa diye. Ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Kanama ya dönerse adettir. Ama kesilirse teste o zaman giderim diye düşündüğüm için test yaptırmıyorum 10 yıllık evliyim her zaman bi hüsran yaşadığım için bu sefer bekleyeceğim

X