- Konu Sahibi Hayatin Asli
-
Tamam bi kac gun daha bekliyim o zmaan net olsun istiyorum çünküÇok erken o zamn eğer varsa daha yeni yerleşiyor. Bir kaç gün daha geçsin ki hormon yükselsin yoksa hemen çıkmaz kanda bile 10. 12. Gün çıkıyor genelde istisna olur elbette sen kendinden eminsen bu regli değil diyorsan biraz daha bekle ve test yaptır en garanti yol o 8. Gün çok erken çünkü biraz daha dayan ve dikkatli hareket et bu günlerde
Canım bence yine de test yap leke gördüm diyorsun hala bile ara ara kahve rengi lekelerim oluyor Dr normal dedi kırmızıya
Donusmedikce korkme demişti senin de düşük oluyordur belki canım bence kan ver hatta durma
Tamam canım Allah razi olsun Rabbim tüm isteyenlere hayırlı bi şeklde nasip etsin inşallah vericem haberKimyasallar tekrarlanan bir gebelik İnşallah vardır ve çok sağlıklı hayırlıdır canım haber ver
Hayırlısı AllahdanDüşük olabilir sağ kasığım hala şiş normal adetime de hiç benzemiyor ne yapalım artık düşüksede olan oldu artık önümüzdeki ay belki daha iyi olur tertemiz olursa rahim
Tamam canım yaptircam inşallah sonucum pozitif olurDoğru tatlım olabilir sen kan testi yaptır için rahat etsin
Lütfen resmi silin yani ayıp birşey bu sekilde foto koymanızBenimde adetim 4 gun gecti ve 5. Gununde adet oldum dedim ama 2 gun surdu az az geldi 2 ped dolmadi bile bugunde kahve rengi gibi bisey geldi dosyaya eklicem bi bakıp bilgi verirmisiniz çünkü belimde ve sol kasigimda agrim var solda boyle bi doluluk hissi var simdiden tesekkur ederim
Yok artık ya daha neler siz ciddi misiniz? Kanlı pedinizi görmek zorunda mıyız gerçekten? Şimdi kusacağım.Benimde adetim 4 gun gecti ve 5. Gununde adet oldum dedim ama 2 gun surdu az az geldi 2 ped dolmadi bile bugunde kahve rengi gibi bisey geldi dosyaya eklicem bi bakıp bilgi verirmisiniz çünkü belimde ve sol kasigimda agrim var solda boyle bi doluluk hissi var simdiden tesekkur ederim
Hayır ciddi ciddi ay bu ne demeden cevap veriyor millette. Gözlerime inanamadımS*çtığınız b*kun resminide atın ki tahlil de yapalım. DOKTOR diye bir şey var yahu. Bu ne midesizlik
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın bir resim yüklicem kanama için başka sorucak kimsemde yok regli olmadım reglimin 4ncü günü test yaptım iki çizgi çıktı biri silik. Doktoruma başvurdum 7 günü dolduralım dedi daha net oluyormuş daha sonrasında 7nci günün gecesi resimde görüldüğü gibi 1 saat içinde kanamam oldu bu yerleşme kanaması olabilirmi? Dahada olmadı zaten. Daha önceki günler çok agrım vardı yatarken uyuyamıyordum resmen sag sol fark etmiyor batma oluyordu şimdi biraz rahatlamış hissediyorum bi bakarmısınız deneyimli hamileler ben ilk defa böyle birşey yaşıyorum lütfen cevap verirseniz sevinirimHe bide eğer yerleşme kanamasıysa 2 3 gün süren var ama leke şeklinde tabi unutma canım yerleşme kanaması leke gibidir yoğunsa ya adettir yada düşüktür
dün yaşadım yerleşme kanamasını adetime normalde 6 gün var bu sabahta erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktıArkadaşlar Merhaba. Ben şuan regli mi oldum yoksa yerleşme kanaması mı yaşıyorum emin değilim. Benim gibi bir sürü kişi vardır eminim. O sebeple bunu kesin ve net bir şekilde yaşayanlar anlatırlar mı acaba nasıl oldu, ne zaman başladı bat tarihine bir kaç gün kala mı, ne kadar sürdü, rengi, dokusu, yoğunluğu vs.
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın bir resim yüklicem kanama için başka sorucak kimsemde yok regli olmadım reglimin 4ncü günü test yaptım iki çizgi çıktı biri silik. Doktoruma başvurdum 7 günü dolduralım dedi daha net oluyormuş daha sonrasında 7nci günün gecesi resimde görüldüğü gibi 1 saat içinde kanamam oldu bu yerleşme kanaması olabilirmi? Dahada olmadı zaten. Daha önceki günler çok agrım vardı yatarken uyuyamıyordum resmen sag sol fark etmiyor batma oluyordu şimdi biraz rahatlamış hissediyorum bi bakarmısınız deneyimli hamileler ben ilk defa böyle birşey yaşıyorum lütfen cevap verirseniz sevinirim☺
Merhaba bahsettiginiz seyleri bende yasadim 2 gun surdu adetime 8 gun vardi basladiginda. Peki duygu durumlariniz nasildi bahsedermisiniz? Bebeginizi saglikla kucaginiza alin.benim iki gebeliğimde olmuştu , ilk gebeligimde iki gun tipki adet kanamasi gibi oldu, sdetlerim düzenlidir tam da adet düzenimde oldu ve ben öğrendiğimde 12. haftaya girmis bi dolu ilac icmis ve bebegi anomali yapacak sekle gelmistim aldirdik, ikinci gebelikte yine oldu ama bu sefer daha hissettim ve tedbirliydim test yaptim 10 gun gecikmis gibi dusunerek oysa adet olmuştum ama buda yerleşme kanamasıydı ama bunu da aldırdım istemiyordum prezervatif ile korunmamıza rağmen olmuştu, şuan yine prezervatif ile tam anlamıyla ve kuralına uygun korunduğum halde 39 yaşımda eşim 51 yaşında ve onca korunma ve yas haddine rağmen 8. haftam bu sefer doğuracağım ve bu sefer uzerıne 2 gün regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?