Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması yaşayanlar, tecrübelerinizi anlatır mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam bi kac gun daha bekliyim o zmaan net olsun istiyorum çünkü

Canım bence yine de test yap leke gördüm diyorsun hala bile ara ara kahve rengi lekelerim oluyor Dr normal dedi kırmızıya
Donusmedikce korkme demişti senin de düşük oluyordur belki canım bence kan ver hatta durma

Düşük olabilir sağ kasığım hala şiş normal adetime de hiç benzemiyor ne yapalım artık düşüksede olan oldu artık önümüzdeki ay belki daha iyi olur tertemiz olursa rahim

Ayy benim kızımda adet olcgm gün ince bı cizgi halinde kanama vardı sonra hemen test yapınca pozitif ckti

Lütfen resmi silin yani ayıp birşey bu sekilde foto koymanız

Mune fotoğraf paylaşımı yapılmış, normal olmayan bir şey bence. Siz de bakar mısınız?

Yok artık ya daha neler siz ciddi misiniz? Kanlı pedinizi görmek zorunda mıyız gerçekten? Şimdi kusacağım.

He bide eğer yerleşme kanamasıysa 2 3 gün süren var ama leke şeklinde tabi unutma canım yerleşme kanaması leke gibidir yoğunsa ya adettir yada düşüktür
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın bir resim yüklicem kanama için başka sorucak kimsemde yok regli olmadım reglimin 4ncü günü test yaptım iki çizgi çıktı biri silik. Doktoruma başvurdum 7 günü dolduralım dedi daha net oluyormuş daha sonrasında 7nci günün gecesi resimde görüldüğü gibi 1 saat içinde kanamam oldu bu yerleşme kanaması olabilirmi? Dahada olmadı zaten. Daha önceki günler çok agrım vardı yatarken uyuyamıyordum resmen sag sol fark etmiyor batma oluyordu şimdi biraz rahatlamış hissediyorum bi bakarmısınız deneyimli hamileler ben ilk defa böyle birşey yaşıyorum lütfen cevap verirseniz sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
dün yaşadım yerleşme kanamasını adetime normalde 6 gün var bu sabahta erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı

Mune Burada bir kanlı ped vakası daha çıktı karşıma.. Midem ağzıma geldi hayır hayır hamileyim diye değil insan olduğumdan. Allah aşkına hangi insan başka birinin kirli pedini görmek zorunda ya çok iğrenç çokk Kediciğim bile yaptığını örter.

Merhaba bahsettiginiz seyleri bende yasadim 2 gun surdu adetime 8 gun vardi basladiginda. Peki duygu durumlariniz nasildi bahsedermisiniz? Bebeginizi saglikla kucaginiza alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…