- 22 Haziran 2020
- 75
- 17
- 8
- 33
- Konu Sahibi Hayatin Asli
-
He bide eğer yerleşme kanamasıysa 2 3 gün süren var ama leke şeklinde tabi unutma canım yerleşme kanaması leke gibidir yoğunsa ya adettir yada düşüktür
Bu arada annemde yasamış tüm gebeliklerinde, belki çok yogun regl olmadığımızdan anlamadık farkı ama gundr uc dort pet drgişiyordum
Benimde adetim 4 gun gecti ve 5. Gununde adet oldum dedim ama 2 gun surdu az az geldi 2 ped dolmadi bile bugunde kahve rengi gibi bisey geldi dosyaya eklicem bi bakıp bilgi verirmisiniz çünkü belimde ve sol kasigimda agrim var solda boyle bi doluluk hissi var simdiden tesekkur ederimbenim iki gebeliğimde olmuştu , ilk gebeligimde iki gun tipki adet kanamasi gibi oldu, sdetlerim düzenlidir tam da adet düzenimde oldu ve ben öğrendiğimde 12. haftaya girmis bi dolu ilac icmis ve bebegi anomali yapacak sekle gelmistim aldirdik, ikinci gebelikte yine oldu ama bu sefer daha hissettim ve tedbirliydim test yaptim 10 gun gecikmis gibi dusunerek oysa adet olmuştum ama buda yerleşme kanamasıydı ama bunu da aldırdım istemiyordum prezervatif ile korunmamıza rağmen olmuştu, şuan yine prezervatif ile tam anlamıyla ve kuralına uygun korunduğum halde 39 yaşımda eşim 51 yaşında ve onca korunma ve yas haddine rağmen 8. haftam bu sefer doğuracağım ve bu sefer uzerıne 2 gün regl oldum
Benimde adetim 4 gun gecti ve 5. Gununde adet oldum dedim ama 2 gun surdu az az geldi 2 ped dolmadi bile bugunde kahve rengi gibi bisey geldi dosyaya eklicem bi bakıp bilgi verirmisiniz çünkü belimde ve sol kasigimda agrim var solda boyle bi doluluk hissi var simdiden tesekkur ederim
Tamam cok teşekkür ederim ama şöyle bisey cok afedersiniz son iliski ayın 17 deydi üzerinden daha 8 gun gecti belli olur mu kanda kesinŞüphen varsa test yap tatlım 5 gün geçmiş çünkü eğer regli değilse yerleşme kanamasıdır ve çıkar testte
Canım benim adetim gecikdi 4.günün gecesi WC ye gittim 4 5 damla kan geldi bende regl oldum sandım ped takip gidip uyumaya devam ettim sabah bir şey yokdu leke olarak gelmişti 1 damladan az adet başlangıcıdır dedim aksam oldu baktım tik yok sancı yok 2 gün daha bekledim gidip kan verdim hamileymisim şuan bugün 8. Haftamiza girdikArkadaşlar Merhaba. Ben şuan regli mi oldum yoksa yerleşme kanaması mı yaşıyorum emin değilim. Benim gibi bir sürü kişi vardır eminim. O sebeple bunu kesin ve net bir şekilde yaşayanlar anlatırlar mı acaba nasıl oldu, ne zaman başladı bat tarihine bir kaç gün kala mı, ne kadar sürdü, rengi, dokusu, yoğunluğu vs.
Benimde adetim 4 gun gecti ve 5. Gununde adet oldum dedim ama 2 gun surdu az az geldi 2 ped dolmadi bile bugunde kahve rengi gibi bisey geldi dosyaya eklicem bi bakıp bilgi verirmisiniz çünkü belimde ve sol kasigimda agrim var solda boyle bi doluluk hissi var simdiden tesekkur ederim
Canim son ilişkiye bakma ondan önceki ilişkilerinde tutmuş olabilirTamam cok teşekkür ederim ama şöyle bisey cok afedersiniz son iliski ayın 17 deydi üzerinden daha 8 gun gecti belli olur mu kanda kesin
Canım benim adetim gecikdi 4.günün gecesi WC ye gittim 4 5 damla kan geldi bende regl oldum sandım ped takip gidip uyumaya devam ettim sabah bir şey yokdu leke olarak gelmişti 1 damladan az adet başlangıcıdır dedim aksam oldu baktım tik yok sancı yok 2 gün daha bekledim gidip kan verdim hamileymisim şuan bugün 8. Haftamiza girdik
Tamam cok teşekkür ederim ama şöyle bisey cok afedersiniz son iliski ayın 17 deydi üzerinden daha 8 gun gecti belli olur mu kanda kesin
Canim son ilişkiye bakma ondan önceki ilişkilerinde tutmuş olabilir
Canım bence yine de test yap leke gördüm diyorsun hala bile ara ara kahve rengi lekelerim oluyor Dr normal dedi kırmızıyaMaşAllah Rabbim sağlıkla nasip etsin inşAllah çok sevindim adına. Benim salı günü dediğin gibi oldu sonra hiçbir şey gelmedi dün akşam birazda pembe geldi. Ama bugün çok az da olsa kırmızılar geliyor yani hastayım sanırım hala emin değilim ama işte devam ederse 5 gün regli demekki artık ben önümüzdeki ay a kaldım sanırım nasip
Allah' için gözüm kanadı ya konulari geziyorum insan pedi atarmi hamileyim kusmama sebep oldun aniden önüme çıktı biraz anlayış lütfenBenimde adetim 4 gun gecti ve 5. Gununde adet oldum dedim ama 2 gun surdu az az geldi 2 ped dolmadi bile bugunde kahve rengi gibi bisey geldi dosyaya eklicem bi bakıp bilgi verirmisiniz çünkü belimde ve sol kasigimda agrim var solda boyle bi doluluk hissi var simdiden tesekkur ederim
Tamam canım cok teşekkür ederim kan verince bilgi veririm sizede insallah vardır bu sefer bundan onceki kimyasal olmuştu cunkuCanim son ilişkiye bakma ondan önceki ilişkilerinde tutmuş olabilir
Kimyasallar tekrarlanan bir gebelik İnşallah vardır ve çok sağlıklı hayırlıdır canım haber verTamam canım cok teşekkür ederim kan verince bilgi veririm sizede insallah vardır bu sefer bundan onceki kimyasal olmuştu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?