Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması yaşayanlar, tecrübelerinizi anlatır mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayatin Asli

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
75
17
8
33
Arkadaşlar Merhaba. Ben şuan regli mi oldum yoksa yerleşme kanaması mı yaşıyorum emin değilim. Benim gibi bir sürü kişi vardır eminim. O sebeple bunu kesin ve net bir şekilde yaşayanlar anlatırlar mı acaba nasıl oldu, ne zaman başladı bat tarihine bir kaç gün kala mı, ne kadar sürdü, rengi, dokusu, yoğunluğu vs.

Genelde ilişkiden 10 gün sonra başlar akıntıyla beraber hafif leke gelir eğer adetten çok yakın bi zamanda geldiyse ve yoğunsa yani avuç içi kadarsa adettir ister 2 ister 3 gün sürsün çünki yerleşme kanaması o kadar yoğun olmaz ben çok araştırdım 3 gün kanamam oldu ama regldi normalde adetim 6 gün sürer stresten 3 gün sürdü ama yoğundu şüphelendim ne yaptıysam herşey regle çıkıyodu

He bide eğer yerleşme kanamasıysa 2 3 gün süren var ama leke şeklinde tabi unutma canım yerleşme kanaması leke gibidir yoğunsa ya adettir yada düşüktür

benim iki gebeliğimde olmuştu , ilk gebeligimde iki gun tipki adet kanamasi gibi oldu, sdetlerim düzenlidir tam da adet düzenimde oldu ve ben öğrendiğimde 12. haftaya girmis bi dolu ilac icmis ve bebegi anomali yapacak sekle gelmistim aldirdik, ikinci gebelikte yine oldu ama bu sefer daha hissettim ve tedbirliydim test yaptim 10 gun gecikmis gibi dusunerek oysa adet olmuştum ama buda yerleşme kanamasıydı ama bunu da aldırdım istemiyordum prezervatif ile korunmamıza rağmen olmuştu, şuan yine prezervatif ile tam anlamıyla ve kuralına uygun korunduğum halde 39 yaşımda eşim 51 yaşında ve onca korunma ve yas haddine rağmen 8. haftam bu sefer doğuracağım ve bu sefer uzerıne 2 gün regl oldum

Bu arada annemde yasamış tüm gebeliklerinde, belki çok yogun regl olmadığımızdan anlamadık farkı ama gundr uc dort pet drgişiyordum

He bide eğer yerleşme kanamasıysa 2 3 gün süren var ama leke şeklinde tabi unutma canım yerleşme kanaması leke gibidir yoğunsa ya adettir yada düşüktür

Teşekkür ederim. Bende şüphe ettim ama sanırım adet olucam gittikçe koyulaşmaya başladı. Erken oldu diye acaba yerleşme mi dedim ama bu ay demekki erken regli oluyorum

Bu arada annemde yasamış tüm gebeliklerinde, belki çok yogun regl olmadığımızdan anlamadık farkı ama gundr uc dort pet drgişiyordum

Anladım çok teşekkür ederim. Bu arada sağ salim kucağını za alın inşAllah evladınızı. Benim de bahsettiğiniz gibi ama ağrım çok artmaya başladı yani sanırım regli bu

Benimde adetim 4 gun gecti ve 5. Gununde adet oldum dedim ama 2 gun surdu az az geldi 2 ped dolmadi bile bugunde kahve rengi gibi bisey geldi dosyaya eklicem bi bakıp bilgi verirmisiniz çünkü belimde ve sol kasigimda agrim var solda boyle bi doluluk hissi var simdiden tesekkur ederim

Şüphen varsa test yap tatlım 5 gün geçmiş çünkü eğer regli değilse yerleşme kanamasıdır ve çıkar testte

Çok erken o zamn eğer varsa daha yeni yerleşiyor. Bir kaç gün daha geçsin ki hormon yükselsin yoksa hemen çıkmaz kanda bile 10. 12. Gün çıkıyor genelde istisna olur elbette sen kendinden eminsen bu regli değil diyorsan biraz daha bekle ve test yaptır en garanti yol o 8. Gün çok erken çünkü biraz daha dayan ve dikkatli hareket et bu günlerde

Canım benim adetim gecikdi 4.günün gecesi WC ye gittim 4 5 damla kan geldi bende regl oldum sandım ped takip gidip uyumaya devam ettim sabah bir şey yokdu leke olarak gelmişti 1 damladan az adet başlangıcıdır dedim aksam oldu baktım tik yok sancı yok 2 gün daha bekledim gidip kan verdim hamileymisim şuan bugün 8. Haftamiza girdik

MaşAllah Rabbim sağlıkla nasip etsin inşAllah çok sevindim adına. Benim salı günü dediğin gibi oldu sonra hiçbir şey gelmedi dün akşam birazda pembe geldi. Ama bugün çok az da olsa kırmızılar geliyor yani hastayım sanırım hala emin değilim ama işte devam ederse 5 gün regli demekki artık ben önümüzdeki ay a kaldım sanırım nasip

Canım bence yine de test yap leke gördüm diyorsun hala bile ara ara kahve rengi lekelerim oluyor Dr normal dedi kırmızıya
Donusmedikce korkme demişti senin de düşük oluyordur belki canım bence kan ver hatta durma

Allah' için gözüm kanadı ya konulari geziyorum insan pedi atarmi hamileyim kusmama sebep oldun aniden önüme çıktı biraz anlayış lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…