Hmm inşallah hayırlısı olsun.. Ben 8 gndur lekelenme oluyorm test yapsamda çkmaz. Ilk kanama oldugum gün kan testı istedı doktorm ama negatıf. şuan bellıde olmayablır dedı. Beklıyorm günlerdir adet günün gelsın dıyeAdet günume bi kaç gün var kan testi yaptırmam o daha çok yıpratıcı 2 defa yaptrdm daha öncelerde olmadı dayanamazsam yarn sabah idrar yapcm umutlanmak istemiyorum bi yandada çok istiyorum bakalm hayrlisi artk
Hmm inşallah hayırlısı olsun.. Ben 8 gndur lekelenme oluyorm test yapsamda çkmaz. Ilk kanama oldugum gün kan testı istedı doktorm ama negatıf. şuan bellıde olmayablır dedı. Beklıyorm günlerdir adet günün gelsın dıye
Aa bence hamılesiniz, hayırlı olsunBen dayanamayıp az önce test yaptm böyle çıktı var sanırım ama emin olamıyorum bi bakarmisinz
Aa bence hamılesiniz, hayırlı olsun
Hmm sevındım canım senn adına, ne mutlu sana bizlerede dua ett.. Hayırlı olsun ınillahh.. Sağlkla gelsın bebegın.. :)Arkadaşlar doktora gittim değerim 264 çıktı doktor değer gebelik lehine a takip edicez salı bidaha kan ver değerin yükselmesi lazm dedi
Hmm sevındım canım senn adına, ne mutlu sana bizlerede dua ett.. Hayırlı olsun ınillahh.. Sağlkla gelsın bebegın.. :)
Benimde dünden beri sadece peçeteye silinince bir lekelenme oluyor yarın adet günüm hala başlamadı adetkızlar benimde adetime 5 gün var ama 3 gündür günde 3 4 damla kahverengi akıntı geliyor.. sizce yerleşme kanaması mı? kan testi yaptırsam cıkar mı
kan verdim 0,100 cıktıBenimde dünden beri sadece peçeteye silinince bir lekelenme oluyor yarın adet günüm hala başlamadı adet
Erken olabilir canım adet geçene kadar beklekan verdim 0,100 cıktı( erken mi acaba daha 5 gün var adetime
Amın canım ınşllah. Saol guzel duaların için. Adetım ayın üçü. ıdrar testım negatıf çktı bugünAllah razı olsun cnm Allah isteyen herkese nasip etsin inş hep burda hamile olduğunu yazanlara ozenrdm bnmde olsn derdim çok sukur oldu rabbim kimseyi evlatla imthan etmesin isteyen herkese versn
Ben size bir soru sorabilirmiyim lekelenmeniz kahverengi akıntı şeklindemiydi acaba ?Amın canım ınşllah. Saol guzel duaların için. Adetım ayın üçü. ıdrar testım negatıf çktı bugün
Amın canım ınşllah. Saol guzel duaların için. Adetım ayın üçü. ıdrar testım negatıf çktı bugün
yerlesme kacinci günde oluyor kizlar bi bilginiz varmi.. bildigim kadariyla 5.günden itibaren basliyormus...daha erken yerlesme olabilirmi...mesela yum.gününden sonra 2.gününde.....
Erken olabilir canım adet geçene kadar bekle
Herkeste olmak Zorunda mı bende lekelenme hiç olmadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?