Yerleşme Kanaması Yaşayanlar Bilgi ve Tecrübelerinizi Bekliyorum

Adet günume bi kaç gün var kan testi yaptırmam o daha çok yıpratıcı 2 defa yaptrdm daha öncelerde olmadı dayanamazsam yarn sabah idrar yapcm umutlanmak istemiyorum bi yandada çok istiyorum bakalm hayrlisi artk
Hmm inşallah hayırlısı olsun.. Ben 8 gndur lekelenme oluyorm test yapsamda çkmaz. Ilk kanama oldugum gün kan testı istedı doktorm ama negatıf. şuan bellıde olmayablır dedı. Beklıyorm günlerdir adet günün gelsın dıye

Ben dayanamayıp az önce test yaptm böyle çıktı var sanırım ama emin olamıyorum bi bakarmisinz

Eklentiler

• IMG_20160928_181402-1.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 5.473
  • IMG_20160928_181310-1.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 4.236
Arkadaşlar doktora gittim değerim 264 çıktı doktor değer gebelik lehine a takip edicez salı bidaha kan ver değerin yükselmesi lazm dedi

Arkadaşlar doktora gittim değerim 264 çıktı doktor değer gebelik lehine a takip edicez salı bidaha kan ver değerin yükselmesi lazm dedi
Hmm sevındım canım senn adına, ne mutlu sana bizlerede dua ett.. Hayırlı olsun ınillahh.. Sağlkla gelsın bebegın.. :)

Allah razı olsun cnm Allah isteyen herkese nasip etsin inş hep burda hamile olduğunu yazanlara ozenrdm bnmde olsn derdim çok sukur oldu rabbim kimseyi evlatla imthan etmesin isteyen herkese versn
Hmm sevındım canım senn adına, ne mutlu sana bizlerede dua ett.. Hayırlı olsun ınillahh.. Sağlkla gelsın bebegın.. :)

kızlar benimde adetime 5 gün var ama 3 gündür günde 3 4 damla kahverengi akıntı geliyor.. sizce yerleşme kanaması mı? kan testi yaptırsam cıkar mı

kızlar benimde adetime 5 gün var ama 3 gündür günde 3 4 damla kahverengi akıntı geliyor.. sizce yerleşme kanaması mı? kan testi yaptırsam cıkar mı
Benimde dünden beri sadece peçeteye silinince bir lekelenme oluyor yarın adet günüm hala başlamadı adet

Allah razı olsun cnm Allah isteyen herkese nasip etsin inş hep burda hamile olduğunu yazanlara ozenrdm bnmde olsn derdim çok sukur oldu rabbim kimseyi evlatla imthan etmesin isteyen herkese versn
Amın canım ınşllah. Saol guzel duaların için. Adetım ayın üçü. ıdrar testım negatıf çktı bugün

Arkadaşlar o zaman ben hamşle değilmişim birkaç gün sonra adetim gwlmişti hala da hamile değilim tüplerde ve rahimde sıkıntvar benim. Tüo bebeğe başlıyorruz kasım ayında. İnş. Sizler hamilesinizdir. Tüplerde sıkıntı var pek mümkün değil ama adetime 10 gğn var ve bugün çok kötü adet ağrısı ve bel ağrısı çektim yumurtlamadan 5-6 gün sonra döllenme olduysa ağrı plabilir mi bu şekilde?

Canm rahat olmaya çalış kafana takma o zamn oluyo bak ben kaç aydır deniyoruz olmadı bu ay yillk izine çıktım annmlere gittik orda çalışma yapmadık snra geldk 1 kere denedk snra bayrm geldi kaynvalidemle gittik hiç firsatimz olmadı bu ayda olmadı derken geldi bebegmz çok sukur. Sen biraz daha bekle eğer olmazsn kan testi yaptr
Amın canım ınşllah. Saol guzel duaların için. Adetım ayın üçü. ıdrar testım negatıf çktı bugün

benim 1 hafta olacak neredeyse kahverengi lekelenmem devam ediyor kan testi negatif idrar testi negatif adetim 1 gün geçti. geçen hafta yaptırmıştım kan testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…