• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanaması Yaşayanlar Bilgi ve Tecrübelerinizi Bekliyorum

Mrb arkadaslar
benim adet gunumu 6 gun gectikten sonra dun kahverengi bi akinti oldu bugunde ara ara 6 7 damla seklinde acik kirmizi sivi seklinde kanamam var acaba biyle olan varmiydi bi yardimci olurmusunuz

Adetten 1-2 gun once gelen lekelenmeyi ben adet oncesi lekelenme diye umursamamistim :KK48: Meger yerlesme lekelenmesi de oluyormus

Arkadaşlar merhaba benimde 4 gün boyunca hep damla damla geldi aslında adetim düzensizdir ama bu ay 29. Günde geldi. Bizde de çalışmalar devam ediyordu ama çok kararsızım sizce adet midir yoksa üstüne görme mi?

Meraba hanımlar uzun zamandan beri takip ediyorum burayı hep yazdıklarınızdan bir umut bende bunları yaşıyorum dedim ve her ay kendimi hamile zannettim ama her seferinde hüsran tabi ki ama bu ay incir kuru denedim bu ay kesin tuttu derken önce kahverengi sonra damla damla kan olmaya başladı ama adet gibi değil ve adetime 2 gün var sizce bu ne olabilşr

kizlar mrb ben ocagin 9 da hasta oldum subat ayinda antibiyotuk kullandim ve 14 hasta oldum otomotikmen geciktim mart ayinda da 14 olmam gerekir diye dusunuyorum suan 4 gun var ve pembe ve hafif kahverengi arasinda leke geliyor fikri olan var mi ustelik ara ara karnina kramp mi desem normal agri mi desem ayirt edemedim oyle birsey oluyor yarfimci olabilecek biri var mi

Arkadaşlar yerlesme kanamasini yoğun yasayan varmı acaba yardımcı olursaniz cook sevinirim kutfen bilen veyada yasayan varsa cevap yazsin

Kızlar merhaba benm adetim 2 gün gecikti 2.gün akşama doğru kahverengi bi alıntı oldu sonra açık pembe oldu ama çok az oldu ara ara bir damla kadar kahverengi akıntı oluo hamilelik olabilir mi

Ben adet günümde ve birkaç gün sonrasında yaşadım çok açık kahverengi leke

Merhaba arkadaşlar. Adetime daha 13 gün var. Dün gece ilişkiden 1, 2 saat sonra kanamam geldi kahverengi ve dünden beri kanama devqm ediyor damla damla. Pıhtı da geldi. Kasıklarımdadq çok hafif agrı var. Acaba hamilemiyim yoksa rahimden kaynaklı iltihap filan mi?

Merhaba arkadaşlar. Adetime daha 13 gün var. Dün gece ilişkiden 1, 2 saat sonra kanamam geldi kahverengi ve dünden beri kanama devqm ediyor damla damla. Pıhtı da geldi. Kasıklarımdadq çok hafif agrı var. Acaba hamilemiyim yoksa rahimden kaynaklı iltihap filan mi?
Adetınden 14 gun kadar once yumurtlama olur ve yumurtlama sırasında da lekelenme olur ama kanama denmez ona. Kanama kırmızı kan akmasına denır. Baska bı sebepten de olur ılıskı sonrası dıyosun cunku,

Sonucun ne oldu merak ettim canim
Hastaneyevgittim ara kanama dedi. Ultrasonla baktı birşey göremedi. Tahlıl yaptı hamile degilmişim. Ve ara kanamayı kesecek ilaç ve enfeksiyon ilacını verdi. Ve folik asit verdi. Cocuk dusundugumüz için. İlaçların hepsini kullan adet olduktan 2 3 gün sonra tekrar gel hormon testi yapalım dedi. Merak ettigim birşey var? Adeti kesecek olan ilaç zararlı mı degilmi? Bazıları yazmış hamılelıge hazırlıyor dıe. Bazıları hormonlarını bozuyor adetinin düzenını bozuyor diyor. İlaçın ismi de primolut-n 5 mg tablet. Enfeksiyo ilacıda enfexia 500 mg. Bilginiz vqrsa yardımcı olurmusunuz?

Merhaba hanımlar, 8 aydır korunmasız ilişkiden sonra (denemeler hüsran) ilk defa geçen ay laboquik yumurtlama testi ile yumurtamı takip ettim (telefon uygulamaları hikayeymiş arada baya gün farkı var bunu anladım) ilişkilerimizi yaptık yine klasik. Neyse, yumurta çatlamasından sonra 11. ve 12. günler kaset test yaptım negatif çıktı silik bile değil. Derken 13. gün yani dün kahverengi bazen pembe karışık akıntı geldi, bugün 14. gün yine kahverengi sildikçe pembe olan akıntı devam ediyor, hareket ettikçe ayağa kalktıkça vs akıntı oluyor geçiyor. sancı hiç yok.

Normalde adetim başladı desem, benim ilk günden sancılarla birlikte yoğun bir kan akışı olurdu o da yok. Ayrıca kasıkta batmalarım, belime arada iğne batırıyorlar gibi bir sızı var ve halsizliğim var elim kolum kalkmıyor sanki bacaklarımda derman yok gibi çok değişik ilk defa böyle adet başlıyor bende (eğer adetse tabi)

Benim merak ettiğim şu, bu akıntı yerleşme kanaması ise kaç gün sonra test yapmam gerekir? bitmesini beklemeden kan testi yaptırıp pozitifi görenler oldu mu?

Yardımlarınızı bekliyorum, lütfen bir ses verin psikolojim alt üst artık.

Merhaba sizin duru
Merhaba hanımlar, 8 aydır korunmasız ilişkiden sonra (denemeler hüsran) ilk defa geçen ay laboquik yumurtlama testi ile yumurtamı takip ettim (telefon uygulamaları hikayeymiş arada baya gün farkı var bunu anladım) ilişkilerimizi yaptık yine klasik. Neyse, yumurta çatlamasından sonra 11. ve 12. günler kaset test yaptım negatif çıktı silik bile değil. Derken 13. gün yani dün kahverengi bazen pembe karışık akıntı geldi, bugün 14. gün yine kahverengi sildikçe pembe olan akıntı devam ediyor, hareket ettikçe ayağa kalktıkça vs akıntı oluyor geçiyor. sancı hiç yok.

Normalde adetim başladı desem, benim ilk günden sancılarla birlikte yoğun bir kan akışı olurdu o da yok. Ayrıca kasıkta batmalarım, belime arada iğne batırıyorlar gibi bir sızı var ve halsizliğim var elim kolum kalkmıyor sanki bacaklarımda derman yok gibi çok değişik ilk defa böyle adet başlıyor bende (eğer adetse tabi)

Benim merak ettiğim şu, bu akıntı yerleşme kanaması ise kaç gün sonra test yapmam gerekir? bitmesini beklemeden kan testi yaptırıp pozitifi görenler oldu mu?

Yardımlarınızı bekliyorum, lütfen bir ses verin psikolojim alt üst artık.
Sonuç ne oldu acaba gebelik var mı?

Merhaba sizin duru

Sonuç ne oldu acaba gebelik var mı?
Yeni gördüm mesajı kusura bakma 😞 yok canım geçen ay olmadı adet öncesi kanamasıymış meğerse, umutlar bu aya kaldı bakalım inşallah olur 🤲🏻 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

kızlar benım reglı tarıhım 25 temmuzdu gectıgımız perb gunu hamama gıttık gecesınde bende lekelenme geldı kahverengı sadece sılınce gelıyor yogun degıl ve asırı duzensız bıde pkoyum reglı tarıhım bellı degıl yanı ama lekelenme geldıgınde 20. gunumdeydım acaba yerlesme lekesı yasıyor olabılırmıyım sızce ama cuma sabahı leke gelır gelmez hemen gıttım kan testı yaptırdım negatıf cıktı yarın doktora gıdıcem kontrol ıcın cokda endıselıyım ya sıcaktan dolayı bırsey olduysa dıye

Back