Arkadaşlar merhabalar..regl tarihim 13 Eylül..Ben her ay erken regl görürüm 5-6 gün kadar..Ve bu ay eşimle ilk kez bebek çalışmalarına başladık..Klasik söylenen regl gününden sonraki 12 ila 16.günler arası yumurtlama olduğundan dolayı biz 10.gün den itibaren (yani ayın 22 sinde başladık) çalışmalara başladık (dediğim gibi her ay erken regl gördüğüm için belki yumurtlama durumlarımda erken olabilir diye..) ve bugüne kadar yani 1 haftadır çok sıkı bi çalışma yaptık :kedi:
Ve bugün sabah afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra peçetede çok açık kırmızımsı,pembemsi gibi yani az bi miktarda kanamaya yakın lekelenme gördüm..Sonrada gün içinde çamaşırımda bir iki damla gördüm..başkada olmadı şimdilik..
Sizlere sorum; bu topikte hamile arkadaşlar olduğu için mutlaka yerleşme kanaması olayını yaşayanlar olmuştur..yaşayan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim..Sizcede bu durum yerleşme kanaması olabilirmi veya başka bişey? Ve sizler bu kanamayı ne zaman yaşadınız? yani olmanız gereken regl tarihinden ne kadar önce gibilerinden soruyorum?
Cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..a.s.
Canım senın ne olduu hamıle mıymşsn bayada zaman olmuşş amaakızlar benım adetime 2 hafta var hafif cok kanamam oldu acaba yerleşme kanaması olabilirmi 2 senedir beklıyoruz bebek olmasını
Yardımcı olmaya çalışayım. Olablır tabı ınşllah oyledır. Sızın durumunuzda olup hamıle oldgunu öğrenen çok insan var. Ama yınede heveslenmemekte fayda var bi duzenszlkte olablır. Adet gününüzü beklesenız sızın için daha saglıklı. Yada çok istiyosanz ıdrar yada kan testı yapın.Merhaba arkadaşlar bzde kaç aydr bebis istiyoruz ama hala olmadı ama dün akşam wc de çok az pembe kahve gibi aknti geldi önce emn olamadm snra tekrar olnca adet olcam sandm aksmdn beri öyle pecetye silnce çok az bisi geliyo adetime daha en az 2 3 gün var szce bu yerleşme olabilir mi tesst yapsam çıkar mı başka bi agrim falan yok ve adetm çok çok nadir erken gelr normalde hep ileri atar bide akşamdan beri nerdeyse bir avuç ortası kadar bile gelmedi umutlanmak istemiyorum ama bebisten çok istiyoruz szce olabilir mi bu sefer?
Yardımcı olmaya çalışayım. Olablır tabı ınşllah oyledır. Sızın durumunuzda olup hamıle oldgunu öğrenen çok insan var. Ama yınede heveslenmemekte fayda var bi duzenszlkte olablır. Adet gününüzü beklesenız sızın için daha saglıklı. Yada çok istiyosanz ıdrar yada kan testı yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?