Sonucun ne oldu merak ettim canimKızlar merhaba benm adetim 2 gün gecikti 2.gün akşama doğru kahverengi bi alıntı oldu sonra açık pembe oldu ama çok az oldu ara ara bir damla kadar kahverengi akıntı oluo hamilelik olabilir mi
Adetınden 14 gun kadar once yumurtlama olur ve yumurtlama sırasında da lekelenme olur ama kanama denmez ona. Kanama kırmızı kan akmasına denır. Baska bı sebepten de olur ılıskı sonrası dıyosun cunku,Merhaba arkadaşlar. Adetime daha 13 gün var. Dün gece ilişkiden 1, 2 saat sonra kanamam geldi kahverengi ve dünden beri kanama devqm ediyor damla damla. Pıhtı da geldi. Kasıklarımdadq çok hafif agrı var. Acaba hamilemiyim yoksa rahimden kaynaklı iltihap filan mi?
Hastaneyevgittim ara kanama dedi. Ultrasonla baktı birşey göremedi. Tahlıl yaptı hamile degilmişim. Ve ara kanamayı kesecek ilaç ve enfeksiyon ilacını verdi. Ve folik asit verdi. Cocuk dusundugumüz için. İlaçların hepsini kullan adet olduktan 2 3 gün sonra tekrar gel hormon testi yapalım dedi. Merak ettigim birşey var? Adeti kesecek olan ilaç zararlı mı degilmi? Bazıları yazmış hamılelıge hazırlıyor dıe. Bazıları hormonlarını bozuyor adetinin düzenını bozuyor diyor. İlaçın ismi de primolut-n 5 mg tablet. Enfeksiyo ilacıda enfexia 500 mg. Bilginiz vqrsa yardımcı olurmusunuz?Sonucun ne oldu merak ettim canim
Sonuç ne oldu acaba gebelik var mı?Merhaba hanımlar, 8 aydır korunmasız ilişkiden sonra (denemeler hüsran) ilk defa geçen ay laboquik yumurtlama testi ile yumurtamı takip ettim (telefon uygulamaları hikayeymiş arada baya gün farkı var bunu anladım) ilişkilerimizi yaptık yine klasik. Neyse, yumurta çatlamasından sonra 11. ve 12. günler kaset test yaptım negatif çıktı silik bile değil. Derken 13. gün yani dün kahverengi bazen pembe karışık akıntı geldi, bugün 14. gün yine kahverengi sildikçe pembe olan akıntı devam ediyor, hareket ettikçe ayağa kalktıkça vs akıntı oluyor geçiyor. sancı hiç yok.
Normalde adetim başladı desem, benim ilk günden sancılarla birlikte yoğun bir kan akışı olurdu o da yok. Ayrıca kasıkta batmalarım, belime arada iğne batırıyorlar gibi bir sızı var ve halsizliğim var elim kolum kalkmıyor sanki bacaklarımda derman yok gibi çok değişik ilk defa böyle adet başlıyor bende (eğer adetse tabi)
Benim merak ettiğim şu, bu akıntı yerleşme kanaması ise kaç gün sonra test yapmam gerekir? bitmesini beklemeden kan testi yaptırıp pozitifi görenler oldu mu?
Yardımlarınızı bekliyorum, lütfen bir ses verin psikolojim alt üst artık.
Yeni gördüm mesajı kusura bakmaMerhaba sizin duru
Sonuç ne oldu acaba gebelik var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?