• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanaması Yaşayanlar Bilgi ve Tecrübelerinizi Bekliyorum

slm cnm benımde adetıme 1gun kala oldu ertesı gunde 12damla geldı sonrada olmadı 3 gunu test yaptım pozıtıf cıktı yanı hamıleyım ama gec döllenme olmuş daha keseyı göremedım ayın 8de görucem inşallah amın hayırlısı herkes için:emir_bebek:
Merhaba aynı durumu yaşıyorum, o zaman hamileyken adetten bir gün öncesi test yapmış mıydınız, benim negatif çıktı ama hala adet olmadım lekelenme dışında

Merhaba arkadaslar bende 9 haftalık hamileyim.Benım adet gunum 10-15 gun gectıkten sonra kahverengı lekelenmem oldu.yanı hamıle oldugumu ogrendıkten sonra doktora fılan gıtmıstım.tekrar gıttım tabı boyle olunca ve doktor dıkkat etmemı soyledı ve bı daha olmadı cok sukur.Bazen gec döllenme oldugu zaman boyle olabılıyomus yoksa bı sorunum yoktu.doktorda olabılır yerlesme kanaması dedı.
Benimde adetim gecikti 15 gün yada 14 gün tam hatırlayamıyorum da afedersiniz ama peçeteye kop koyu kahve rengi geldi iç camasirimada geçmiş hatta fark etmedim bende çok koyu kahve renginden sonra çok açık pembe kan geldi pedimi değiştim ama başka bise gelmedi 1 sefer böyle bise yaşadım kan verdim 1.20 bise çıkmadı acaba erken mi ya beklemem lazımmı sizde nasıl oldu e zmn ogrnediniz

Back