İlk gebeliğimde minnacık gelmişti o minnak doğdu çoktan 2.gebeliğimde fosur fosur gelmişti günde adet olur gibi 2.3 pet değistiriyordum zaten adet oldum diyip geç öğrenmiştim 3 haftam kaldı inşallah doğurcamMerhaba hanımlar
Yerlesme kanamasi yaşayan var mı?
Tam olarak nasıl oluyor. Sonrasında sağlıklı gebelik yaşandı mı?
Maşallahİlk gebeliğimde minnacık gelmişti o minnak doğdu çoktan 2.gebeliğimde fosur fosur gelmişti günde adet olur gibi 2.3 pet değistiriyordum zaten adet oldum diyip geç öğrenmiştim 3 haftam kaldı inşallah doğurcam
MerhabaaYerleşme kanaması denilen şey, döllenmiş yumurta rahme ulaştığında kendini rahim duvarına implante eder, yani tutunur. Bu sırada oluşan hafif kanamaya yerleşme kanaması denilir. Sağlıksız bir durum olmadığı gibi her hamile kalan kadında da görülmez. Benim adet gecikmesinin 2.-3. günü başladı kahverengi lekelenme olarak. Sonrasında 3 gün sürüp kesildi. Endişelenilmesi gereken bir şey değil.
Önlem alınması gereken bir durum olsa doktorunuz söylerdi diye düşünüyorum. Tabii eğer doktora lekelenmeniz olduğunu söyledi iseniz. Şimdi buradan normal desem olmaz, normal değil desem olmaz. Içinde pıhtı falan yok değil mi?Merhabaa
Benimde yerleşme kanamam var. Geçen hafta cumartesi akşam lekeyi gördüm adetimden önce sonra geçti çarşamba günü akıntımın içinde kan çizgileri vardı tamam adet oldum dedim 2 gün pedle dolaştım baktım gelen birşey yok sonra çıkardım. Perşembe günü kesildi gelmedi cuma günü kendimi silerken pembemsi kahvrengimsi leke gelmeye devam etti Cuma gün sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı akşamına kan verdim değerim 104.40 çıktı. Dünde lekelenmem vardı bu sabah birşey görmesim gelmedi. Kan takibi yapılacak kimyasal mı dış gebelik mi diye. Böyle ara ara lekelenmek normal mi acaba ya bilginiz var mı. Mart ayında kürtaj oldum bebeğimin 8. Haftada kalbi durduğu için doktorum cuma günü erken çıkmış hafta sonuda yoktu onada gidemedim başka kere gidip kan verdim önlem almam gerek mi acaba lekelenme devam ederse kiminse 1-3 gün arası sürüyormuş kiminde 7 gün felan.
Gittiğim doktor keseyi görelim ondan sonra ilaç yazalım dedi daha kese yok dedi.Önlem alınması gereken bir durum olsa doktorunuz söylerdi diye düşünüyorum. Tabii eğer doktora lekelenmeniz olduğunu söyledi iseniz. Şimdi buradan normal desem olmaz, normal değil desem olmaz. Içinde pıhtı falan yok değil mi?
Bildiğiniz adet mi oldunuz yani? Ben şuan böyle bir durum yaşıyor olabilir miyim acaba ? Dün testim böyle çıktı adet oldum uyuyup uyanınca ya da gün içinde hala midem bulanmaya devam ediyor..bugün reglim açık kahverengi açık pembeye döndü kesilecek mi anlamadım. neler yaşadınız acaba beni bilgilendirebilirmisiniz ?İlk gebeliğimde minnacık gelmişti o minnak doğdu çoktan 2.gebeliğimde fosur fosur gelmişti günde adet olur gibi 2.3 pet değistiriyordum zaten adet oldum diyip geç öğrenmiştim 3 haftam kaldı inşallah doğurcam
Merhabaa
Benimde yerleşme kanamam var. Geçen hafta cumartesi akşam lekeyi gördüm adetimden önce sonra geçti çarşamba günü akıntımın içinde kan çizgileri vardı tamam adet oldum dedim 2 gün pedle dolaştım baktım gelen birşey yok sonra çıkardım. Perşembe günü kesildi gelmedi cuma günü kendimi silerken pembemsi kahvrengimsi leke gelmeye devam etti Cuma gün sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı akşamına kan verdim değerim 104.40 çıktı. Dünde lekelenmem vardı bu sabah birşey görmesim gelmedi. Kan takibi yapılacak kimyasal mı dış gebelik mi diye. Böyle ara ara lekelenmek normal mi acaba ya bilginiz var mı. Mart ayında kürtaj oldum bebeğimin 8. Haftada kalbi durduğu için doktorum cuma günü erken çıkmış hafta sonuda yoktu onada gidemedim başka kere gidip kan verdim önlem almam gerek mi acaba lekelenme devam ederse kiminse 1-3 gün arası sürüyormuş kiminde 7 gün felan.
Benim de 4 haftadan beri kahverengi akıntım var 3 gün önce gittim doktora 8 mm kese gördü lekelenmem var ilaç falan dedim vaermedi 10 sonra gidicem kalp atışını duyucakmiyim hiç bilmiyorum çok korkuyorum daha önce kayiplarim varMerhabaa
Kaç haftalıkki sizinki.Benim de 4 haftadan beri kahverengi akıntım var 3 gün önce gittim doktora 8 mm kese gördü lekelenmem var ilaç falan dedim vaermedi 10 sonra gidicem kalp atışını duyucakmiyim hiç bilmiyorum çok korkuyorum daha önce kayiplarim var
Benim 6 haftalık bu günKaç haftalıkki sizinki.
Korkmayın duyucaksınız İnşallah kalp atışını.
Benim daha çok yeni 3-4 haftalık kese hiç görünmedi ama bta hcgde çıktı sadece benim 4 gün lekelenmem en son dün bugün bitti.
Yaa MaşallahBenim 6 haftalık bu gün
Insallah yerleşme kanamasıdır. Hayırlısıyla sağlıkla devam eder.Gittiğim doktor keseyi görelim ondan sonra ilaç yazalım dedi daha kese yok dedi.
Yok kesinlikle pıhtı yok işte gelen normal sarı akıntı varya o kahrengimsi geliyor. Şükür bugün o lekeyide hiç görmedim. En son cuma günü kan verdim bugünde kan vercem takip için.
İnşallah ama daha önceden yaşadıklarından dolayı umutsuzum açıkçası ama yine de Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinYaa Maşallah
Hadi bakalım bir dahaki sefere kalp atışını duymak
Aminİnşallah ama daha önceden yaşadıklarından dolayı umutsuzum açıkçası ama yine de Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım sıkma canını herşey Allah'tanAmin
Benimde bir kayıbım var
TabikiRabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım sıkma canını herşey Allah'tan
Yerlesme kanamasında adet ağrısı gibi agri yaşadınız mı?Kaç haftalıkki sizinki.
Korkmayın duyucaksınız İnşallah kalp atışını.
Benim daha çok yeni 3-4 haftalık kese hiç görünmedi ama bta hcgde çıktı sadece benim 4 gün lekelenmem en son dün bugün bitti.