Merhaba, benim de 3 4 gün önce lekelenmem oldu sadece sildigimde geliyor dün tamamen kesildi bugün yine sildigimde önce ki günlere göre fazlaydı kimyasal gebelik falan yazıyor bazı okuduğum yerlerde test yaptım dün evde negatif cok canım sıkıldı sizde şuan durum nedirMerhabaa
Benimde yerleşme kanamam var. Geçen hafta cumartesi akşam lekeyi gördüm adetimden önce sonra geçti çarşamba günü akıntımın içinde kan çizgileri vardı tamam adet oldum dedim 2 gün pedle dolaştım baktım gelen birşey yok sonra çıkardım. Perşembe günü kesildi gelmedi cuma günü kendimi silerken pembemsi kahvrengimsi leke gelmeye devam etti Cuma gün sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı akşamına kan verdim değerim 104.40 çıktı. Dünde lekelenmem vardı bu sabah birşey görmesim gelmedi. Kan takibi yapılacak kimyasal mı dış gebelik mi diye. Böyle ara ara lekelenmek normal mi acaba ya bilginiz var mı. Mart ayında kürtaj oldum bebeğimin 8. Haftada kalbi durduğu için doktorum cuma günü erken çıkmış hafta sonuda yoktu onada gidemedim başka kere gidip kan verdim önlem almam gerek mi acaba lekelenme devam ederse kiminse 1-3 gün arası sürüyormuş kiminde 7 gün felan.