Yerleşme kanaması yaşayan var mı ?

Merhabaa
Benimde yerleşme kanamam var. Geçen hafta cumartesi akşam lekeyi gördüm adetimden önce sonra geçti çarşamba günü akıntımın içinde kan çizgileri vardı tamam adet oldum dedim 2 gün pedle dolaştım baktım gelen birşey yok sonra çıkardım. Perşembe günü kesildi gelmedi cuma günü kendimi silerken pembemsi kahvrengimsi leke gelmeye devam etti Cuma gün sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı akşamına kan verdim değerim 104.40 çıktı. Dünde lekelenmem vardı bu sabah birşey görmesim gelmedi. Kan takibi yapılacak kimyasal mı dış gebelik mi diye. Böyle ara ara lekelenmek normal mi acaba ya bilginiz var mı. Mart ayında kürtaj oldum bebeğimin 8. Haftada kalbi durduğu için doktorum cuma günü erken çıkmış hafta sonuda yoktu onada gidemedim başka kere gidip kan verdim önlem almam gerek mi acaba lekelenme devam ederse kiminse 1-3 gün arası sürüyormuş kiminde 7 gün felan.
Merhaba, benim de 3 4 gün önce lekelenmem oldu sadece sildigimde geliyor dün tamamen kesildi bugün yine sildigimde önce ki günlere göre fazlaydı kimyasal gebelik falan yazıyor bazı okuduğum yerlerde test yaptım dün evde negatif cok canım sıkıldı sizde şuan durum nedir

Merhaba, benim de 3 4 gün önce lekelenmem oldu sadece sildigimde geliyor dün tamamen kesildi bugün yine sildigimde önce ki günlere göre fazlaydı kimyasal gebelik falan yazıyor bazı okuduğum yerlerde test yaptım dün evde negatif cok canım sıkıldı sizde şuan durum nedir
Merhaba
İnşallah en kısa zamanda tamamen kesilir lekelenmeniz.
Benim dün tamamen kesildi lekelenmem. Cuma günü kan değerim 104.4 tü dün tekrar kan testi verdi 251 e yükselmi.

Tecrübeli arkadaşlar bana da yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏 3 Ekim'de adetim bitti 6 Ekim'de yumurtlama oldu 7 Ekim'de catmala değerlendirdik 13 Ekim'de pembe akıntım oldu 14 Ekim'de kahverengiye döndü ama adet gibi değildi çok az az beklenen adet im 28 Ekim sizce yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi dün daynamayip test yaptım negatif ti

Yerleşme kanaması birlikte olduktan kaç gün sonra oluyor, 3-4 gün sonra olması mümkün mü sizce

İlk gebeliğimde minnacık gelmişti o minnak doğdu çoktan 2.gebeliğimde fosur fosur gelmişti günde adet olur gibi 2.3 pet değistiriyordum zaten adet oldum diyip geç öğrenmiştim 3 haftam kaldı inşallah doğurcam 🤩🤩
Merhabalar size bir soru sormak istiyorum da ben 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz da normlde adet döngüm 25 gün ortalama . Diger aylarda hep takvimde belirtilen gunden mutlaka uc dört gün once regl olurdum bu ay üç gün gecikti dünde hafif pembe leke gibi kanamam oldu simdi bu sabahda peceteye sildigimde sadece geldiğini farkettim açık pembemsi bir rengi var yerleşme kanaması olabilirmi sizce göğüslerim hassas şiş gibi migdem bulaniyor geceleri uyuyamıyorum. Halsizligim var cevaplarsaniz sevinirim☺️

Tecrübeli arkadaşlar bana da yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏 3 Ekim'de adetim bitti 6 Ekim'de yumurtlama oldu 7 Ekim'de catmala değerlendirdik 13 Ekim'de pembe akıntım oldu 14 Ekim'de kahverengiye döndü ama adet gibi değildi çok az az beklenen adet im 28 Ekim sizce yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi dün daynamayip test yaptım negatif ti

Yerleşme kanaması denilen şey, döllenmiş yumurta rahme ulaştığında kendini rahim duvarına implante eder, yani tutunur. Bu sırada oluşan hafif kanamaya yerleşme kanaması denilir. Sağlıksız bir durum olmadığı gibi her hamile kalan kadında da görülmez. Benim adet gecikmesinin 2.-3. günü başladı kahverengi lekelenme olarak. Sonrasında 3 gün sürüp kesildi. Endişelenilmesi gereken bir şey değil.
Merhabalar size bir soru sormak istiyorum da ben 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz da normlde adet döngüm 25 gün ortalama . Diger aylarda hep takvimde belirtilen gunden mutlaka uc dört gün once regl olurdum bu ay üç gün gecikti dünde hafif pembe leke gibi kanamam oldu simdi bu sabahda peceteye sildigimde sadece geldiğini farkettim açık pembemsi bir rengi var yerleşme kanaması olabilirmi sizce göğüslerim hassas şiş gibi migdem bulaniyor geceleri uyuyamıyorum. Halsizligim var cevaplarsaniz sevinirim☺️

İlk gebeliğimde minnacık gelmişti o minnak doğdu çoktan 2.gebeliğimde fosur fosur gelmişti günde adet olur gibi 2.3 pet değistiriyordum zaten adet oldum diyip geç öğrenmiştim 3 haftam kaldı inşallah doğurcam 🤩🤩

Evet olabilir bir gebelik testi yapabilirsiniz öğrenmek için. Ya da kan verin varsa çıkar.

Geç döllenme olmuş olabilir bir kaç gün daha bekleyip test yaptırabilirsiniz kanda net belli olur

Merhaba sonuçlarınız nedir ne oldu devam ediyor mu gebeliğiniz ? Benim adetim 10 gün gecikti 8. gün de kahverengi akıntı başladı 3 gündür test yapıyorum çift çizgi dün kan testi yaptırdım hcg 159 çıktı fakat kahverengi akıntılarım devam ediyor kasıklarımda kramp tarzında hafif ağrılar oluyor yarın doktora gidicem ama endişeliyim umarım yerleşme kanamasıdır 🙏 Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🤲

Merhaba sonuçlarınız nedir ne oldu devam ediyor mu gebeliğiniz ? Benim adetim 10 gün gecikti 8. gün de kahverengi akıntı başladı 3 gündür test yapıyorum çift çizgi dün kan testi yaptırdım hcg 159 çıktı fakat kahverengi akıntılarım devam ediyor kasıklarımda kramp tarzında hafif ağrılar oluyor yarın doktora gidicem ama endişeliyim umarım yerleşme kanamasıdır 🙏 Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🤲
Sonuçlarınız yüksek çıkmış gebelik olabilir ama kanama sürekli geliyorsa tehlikeli bir durumda olabilir doktoru geciktirmeyin
İnşallah sağlıklı bir gebeliktri🩷
Ben ozaman hamile değildim. Adet olmuşum sonraki ay hamile kaldım
Şuan 10 haftalik ☺️

Az miktarda kahverengi olması içimi rahatlatıyor biraz fakat korkuyorum da 3 gündür geliyor ilk gebeliğim çok araştırdım herkes kırmızı değilse korkma yazmış inşallah dediğiniz gibi sağlıklı bi gebeliktir çok teşekkür ederim ☺️

X