Yerleşme kanaması??

Ben ilk ay daha heyecanlıydım şimdi 4. deneme oldu zaten yoktur diyerek yapıyorum testleri. Onlar da beni hiç yanıltmıyo sağolsun😔 eğer bu ay hamile değilseniz önümüzdeki ay adetten sonra gün aşırı ilişki deneyin bence. Eşiniz gitmeden önceki son ayı biraz daha yoğun geçirirseniz ihtimal artar en azından
Ya aslında bu ay reglden sonra öyle yapmıştık beş gün ovulasyon testi yapmıştım piki görünce de rahatladım o düzeni bozmuştuk. Nasolsa sonra olmaz diye ama testte yanıltmış olabilir mi diye arada kalmaya başladım seyrelince ilişki denk gelmedi mi esas günü kaçırdıysam diye. Öbür ya hiç yapmicam ovu takibi ya da tam yapıcam üç beş gün yapıp bırkaınca sağlıklı olmadı heralde.
Ya aynen benim testler de maşallah silik çizgi kuruma çizgisi bile çıkarmadan tertemiz negatif veriyor daha sinirim bozuluyor🤣
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim hem hayırlısı hem en güzeli hem en sağlıklısı olsun bizim için🙏

Ya aslında bu ay reglden sonra öyle yapmıştık beş gün ovulasyon testi yapmıştım piki görünce de rahatladım o düzeni bozmuştuk. Nasolsa sonra olmaz diye ama testte yanıltmış olabilir mi diye arada kalmaya başladım seyrelince ilişki denk gelmedi mi esas günü kaçırdıysam diye. Öbür ya hiç yapmicam ovu takibi ya da tam yapıcam üç beş gün yapıp bırkaınca sağlıklı olmadı heralde.
Ya aynen benim testler de maşallah silik çizgi kuruma çizgisi bile çıkarmadan tertemiz negatif veriyor daha sinirim bozuluyor🤣
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim hem hayırlısı hem en güzeli hem en sağlıklısı olsun bizim için🙏
Amin canım amin🙏 ovülasyon testi ben de ilk kez bu ay kullandım pikten sonra da yapmaya devam ettim. Bazıları ikinci yumurtlamayı falan yakalıyo belli olmaz diye. Bakalımm inşallah döneriz pozitife😢

Amin canım amin🙏 ovülasyon testi ben de ilk kez bu ay kullandım pikten sonra da yapmaya devam ettim. Bazıları ikinci yumurtlamayı falan yakalıyo belli olmaz diye. Bakalımm inşallah döneriz pozitife😢
Ay heralde benim yok ya erken test denedim yine çıkmadı bilemedim yalancı pozitif duydum da yalancı negatif var mıdır🤣
Haber ver sen de günün yaklaşınca merak ettim inşallah pozitifleri görürsünn

Kızlar benim adetime 7 gün var. Yumurtlama üzerinden de 8 gün geçti. Dün gece günlük pedde çok afedersiniz beyaz akıntı ile karışık soluk pembe bir şey gördüm. Yani soluk pembe kremsi akıntı gibiydi. Ara kanama, yumurtlama kanaması vs. hiç birini yaşamadım şimdiye kadar. O nedenle görür görmez kesin yerleşme diye düşünüp sabah ilk idrarla laboquick kaset test yaptım fakat negatif çıktı. Yerleşme olsa testte çıkar mıydı, yoksa erken mi? Yerleşme kanaması yaşayan varsa aydınlatabilir mi lütfen😔
Merhaba ben de su sira ayni durumdayim.son durumunuzu merak.ettim gebe misiniz acaba

Merhaba. Benim reglim gecikeli bugün 6.gün. 3.gününde erken gebelik testi yaptım silik çift çizgi gördüm (negatif diye fotoğraflamadan direk çöpe attım meğer bir sürü kadın bu forumda bahsetmiş bu durumdan bilmiyordum). Ertesi gün 1 test daha yaptım o negatifti. Bu testleri yaptıktan sonra öğrendimki sabah idrarıyla yapılanlar daha doğru sonuç veriyormuş ben ikisini de akşam yapmıştım. Sabah yapsam bir değişiklik görür müyüm acaba? Bir de sizce kan vermeli miyim? Yoksa biraz daha beklemeli miyim? Forumdaki konuları okudukça heyecanlanıyorum acaba mı diye 😊 4 aylık evliyim ilk gebeliğimi yaşayacağım hayırlısıyla 🙏🏼

Merhaba ben de su sira ayni durumdayim.son durumunuzu merak.ettim gebe misiniz acaba
Sonucunuz ne oldu acaba bende şuan aynı durumdayım sizinle
Kızlar geç oldu biraz ama hamile değilmişim. Ama battan birkaç gün önceki pembe lekelenme yüksek ihtimalle gebelik belirtisi. Benimki istisna oldu biraz. Sizin belli mi sonuç?

Kızlar geç oldu biraz ama hamile değilmişim. Ama battan birkaç gün önceki pembe lekelenme yüksek ihtimalle gebelik belirtisi. Benimki istisna oldu biraz. Sizin belli mi sonuç?
Benimde regl oldum bitti hatta şuan denemelere başladım. Bu ay ovulasyon testi kullanıcam yumurtlama görücek miyim herhangi bir sorun var mı diye

Hayırlısı inşallah canım. Ben de kullanıyorum ovü testi doğru günleri de değerlendirdim ama olmadı. Bakalım bu ay inşallah🙏
Canım bu şekilde tam koyulaşma görcem derken böyle oldu anlamadım sıvı alımına da dikkat ettim test yanlış dedim 3 kere yaptım aynı ne demek oluyor bu şimdi

Eklentiler

• IMG_0390.jpeg
    IMG_0390.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 27
X