Yerleşme kanaması yaşayan var mı ?

İlk gebeliğimde minnacık gelmişti o minnak doğdu çoktan 2.gebeliğimde fosur fosur gelmişti günde adet olur gibi 2.3 pet değistiriyordum zaten adet oldum diyip geç öğrenmiştim 3 haftam kaldı inşallah doğurcam 🤩🤩
Merhaba bende de önce ki ay 3 gün lekelenme oldu sonra regl oldum bu ayda önce ki aydan daha az lekelenme oldu bugün kesildi ve bugün regl olmam gerekirken olmadım test yaptım negatif. Burda ki konuları incelediğimde kimyasal gebelik belirtisi falan diyenler var ilk defa duydum çok canım sıkıldı siz de kanama olmuş ama çok şükür sağlıkla doğmuş. Umarım ikinci bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız 🧡

Kahverengi sümüksü kıvamda bir akıntı 1 hafta kadar sürmüştü
Gebelikle ilgili supheniz doğrultusunda soruyorsanız. Adet öncesi lekenlenmeden çok farklı bı akıntı oluyor sonrasında da kanama durumu vs olmuyor zaten anlarsınız farklı bir durum ve lekelenme olduğunu şayet gebe iseniz

Merhabaa
Benimde yerleşme kanamam var. Geçen hafta cumartesi akşam lekeyi gördüm adetimden önce sonra geçti çarşamba günü akıntımın içinde kan çizgileri vardı tamam adet oldum dedim 2 gün pedle dolaştım baktım gelen birşey yok sonra çıkardım. Perşembe günü kesildi gelmedi cuma günü kendimi silerken pembemsi kahvrengimsi leke gelmeye devam etti Cuma gün sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı akşamına kan verdim değerim 104.40 çıktı. Dünde lekelenmem vardı bu sabah birşey görmesim gelmedi. Kan takibi yapılacak kimyasal mı dış gebelik mi diye. Böyle ara ara lekelenmek normal mi acaba ya bilginiz var mı. Mart ayında kürtaj oldum bebeğimin 8. Haftada kalbi durduğu için doktorum cuma günü erken çıkmış hafta sonuda yoktu onada gidemedim başka kere gidip kan verdim önlem almam gerek mi acaba lekelenme devam ederse kiminse 1-3 gün arası sürüyormuş kiminde 7 gün felan.
Benim 7 gün sürmüştü sonrasında herhangi bi kanlı ya da kahverengi lekelenme söz konusu olmadi farklı renklerde sarı beyaz akıntı normal.

Benim 7 gün sürmüştü sonrasında herhangi bi kanlı ya da kahverengi lekelenme söz konusu olmadi farklı renklerde sarı beyaz akıntı normal.
Benimde işte 4 gün sürdü. İnşallah bir daha gelmez. Lekelenmem devam edince kan verdim hamile olduğumu öğrendim

Maşallah 🥰 bu çok fazla geldiği zamanda ağrınız olmuş muydu?
Olmuştu evet zaten düşük tehlikem vardı en başından beri belkide ondan o kadar kan geliyodu yada ağrım çok olmuştu 🧸

Merhaba bende de önce ki ay 3 gün lekelenme oldu sonra regl oldum bu ayda önce ki aydan daha az lekelenme oldu bugün kesildi ve bugün regl olmam gerekirken olmadım test yaptım negatif. Burda ki konuları incelediğimde kimyasal gebelik belirtisi falan diyenler var ilk defa duydum çok canım sıkıldı siz de kanama olmuş ama çok şükür sağlıkla doğmuş. Umarım ikinci bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız 🧡
Amiiin inşallah canım 🥰 gebelikten şüpheleniyorsan kan testi yaptırabilirsin hem orda daha net anlaşılır kimyasal olup olmadığı

Bildiğiniz adet mi oldunuz yani? Ben şuan böyle bir durum yaşıyor olabilir miyim acaba ? Dün testim böyle çıktı adet oldum uyuyup uyanınca ya da gün içinde hala midem bulanmaya devam ediyor..bugün reglim açık kahverengi açık pembeye döndü kesilecek mi anlamadım. neler yaşadınız acaba beni bilgilendirebilirmisiniz ?
Benim o kadar karışık ki 2.gebeliğim hala daha anlamam nasıl oldu nasıl tuttu diye adetten sonra ilişki oldu ta bidaki adet gününe adet oldum sandım 2.3 gün kan gelince ped de doluyordu sonra birden kesildim normalde 2.3 gün sürmez dedim bi terslik var bunda ertesi sabah gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı inanamadım akşamına kan verdim beta 2000 lerde çıktı işte şimdide yolda gelicek insallah yani bi bunları yaşadım öğrenme sürecimde 😂🧸🧸

Benim o kadar karışık ki 2.gebeliğim hala daha anlamam nasıl oldu nasıl tuttu diye adetten sonra ilişki oldu ta bidaki adet gününe adet oldum sandım 2.3 gün kan gelince ped de doluyordu sonra birden kesildim normalde 2.3 gün sürmez dedim bi terslik var bunda ertesi sabah gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı inanamadım akşamına kan verdim beta 2000 lerde çıktı işte şimdide yolda gelicek insallah yani bi bunları yaşadım öğrenme sürecimde 😂🧸🧸
Benimde öyle şuan normalde yoğun olurum ama o kadar yoğun değil şuan pembemsi kahverengimsi bitmesine yakın geldiği gibi geliyor 10 gün öncede lekelenme yaşadım hamilelik beklerken regl oldum hayırlısı bakalım bende ne çıkacak kesilirsem yapıcam hemen bugün 2. Günüm🥰

Benimde öyle şuan normalde yoğun olurum ama o kadar yoğun değil şuan pembemsi kahverengimsi bitmesine yakın geldiği gibi geliyor 10 gün öncede lekelenme yaşadım hamilelik beklerken regl oldum hayırlısı bakalım bende ne çıkacak kesilirsem yapıcam hemen bugün 2. Günüm🥰
Merak ettim çıkarsa haber et banada 🤩🤩🤩

Tabiki seve seve😍 midem bulanıyor mesela uyuyup uyandığım her an 😅 çok umut bağlamıyorum ama varsa çok şaşırıcam bende
Senin hiç değilse mide bulantın var bende oda yoktu ama adetten dolayıda miden bulanıyo olabilir o yüzden dediğin gibi umut bağlama şimdi olmazsa bi gün illaki olucak üzülüp strese sokma kendini vardır zamanı 😊🧸🧸

Yerleşme kanaması denilen şey, döllenmiş yumurta rahme ulaştığında kendini rahim duvarına implante eder, yani tutunur. Bu sırada oluşan hafif kanamaya yerleşme kanaması denilir. Sağlıksız bir durum olmadığı gibi her hamile kalan kadında da görülmez. Benim adet gecikmesinin 2.-3. günü başladı kahverengi lekelenme olarak. Sonrasında 3 gün sürüp kesildi. Endişelenilmesi gereken bir şey değil.
İlişkiden kaç sun sonra yerleşme kanaması oluyo regle yakın mi oluyo ya da

Senin hiç değilse mide bulantın var bende oda yoktu ama adetten dolayıda miden bulanıyo olabilir o yüzden dediğin gibi umut bağlama şimdi olmazsa bi gün illaki olucak üzülüp strese sokma kendini vardır zamanı 😊🧸🧸
Dün biraz üzüldümm ama bugün evi full temizleyince geçti😅 rabbim hayırlısını versin inşallahh çok teşekkür ederim dua edin tümm bekleyenlere 😍

Kan olarak değil ama kahverengi çok büyük bir leke vardı iç çamaşırımda

İlişkiden kaç sun sonra yerleşme kanaması oluyo regle yakın mi oluyo ya da
Evet regle yakın oluyor genelde. Birkaç gün önce veya birkaç gün sonra olabilir. Ama adet döngüsü uzun birisinde yerleşme kanaması daha erken de olabilir.

X