- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
evet olabılır 5 gun kaldıgına gore bı kac gune erken gebelık testınde de cıkar.Kızlar merhaba BAT 4 ocak benim. Fakat bugün kahverengi su gibi akintim geldi afedersiniz böyle anlatıyorum ama belki benim gibi yaşayan vardır. Bebek istiyoruz acaba yerleşme kanamam gelmiş olabilirmi
Afedersiniz ama gaz sıkıntım da var yumurtlama günümden beri buda belirti olabilirmievet olabılır 5 gun kaldıgına gore bı kac gune erken gebelık testınde de cıkar.
evet sureklı karnın hava doluyomus gıbı dımı ^^ bunun yanına kabızlık da eslık edebılır. garıp rahatsızlık verıcı bısı . hormonlardanmıs :) yanı evet hamılelık belırtısı o da.Afedersiniz ama gaz sıkıntım da var yumurtlama günümden beri buda belirti olabilirmi
Abla diyeceğim benden buyuksundur eminimkievet sureklı karnın hava doluyomus gıbı dımı ^^ bunun yanına kabızlık da eslık edebılır. garıp rahatsızlık verıcı bısı . hormonlardanmıs :) yanı evet hamılelık belırtısı o da.
Bide yerleşme kanaması sürekli devam eden biseymi yoksa birden kesiliyomuevet sureklı karnın hava doluyomus gıbı dımı ^^ bunun yanına kabızlık da eslık edebılır. garıp rahatsızlık verıcı bısı . hormonlardanmıs :) yanı evet hamılelık belırtısı o da.
kabız lık ılk belırtılerden hatta. yerlesme kanamsı dedıklerı normalde akıntı o. kanama bıle degıl. bole beyaz akıntımız var ya onun kahve yada pembe daha sümüksü versıyonunu dusun . bı ıkı gun max surer denır. ama bı gun olur gecer cogunlukla. o da bole 2 3 damla pecete kırletcek kadar. ama bole bazen lekelenme yasayan ınsanlar da var. doguma kadar bıle surebılıyo. kahve rengı olur o.Bide yerleşme kanaması sürekli devam eden biseymi yoksa birden kesiliyomu
30 yasımdayım canım ben ^^ dıyebılrısın tabıkıAbla diyeceğim benden buyuksundur eminimkiablacım kaç gündür kabızlık sıkıntısı çekiyorum eşim hatta bisey yemiyosun bu şişlik ne karnında demişti istahimda kesildi
Ben 20 yaşındayım ablacım doğru tahmin etmişim karnimda agri oluştu akıntıdan sonra30 yasımdayım canım ben ^^ dıyebılrısın tabıkı
allah sabır versın de bekle 5 gunBen 20 yaşındayım ablacım doğru tahmin etmişim karnimda agri oluştu akıntıdan sonra
Yarın sabah normal 5 tllik testlerden yapsam cikarmi abla bugün aldimdaallah sabır versın de bekle 5 gunbenım hıc oyle huylarım yok. hobılerım arasında erken gebelık testı yapmak ılk sırada ben veeadetın gecmesını beklemeekk peeeeeh
Veya bugün özel hastaneye gidip kan versem kanda cikarmievet olabılır 5 gun kaldıgına gore bı kac gune erken gebelık testınde de cıkar.
aynen cıkar canım. Dusuk seviyelerde de olsa hamıle denecek kadar cıkar :)Veya bugün özel hastaneye gidip kan versem kanda cikarmi
Idrar testi yaptım abla olmadı negatif diyor 5 tllik olanaynen cıkar canım. Dusuk seviyelerde de olsa hamıle denecek kadar cıkar :)
Şimdi idrar testi yaptım çıkmadı ablacm idrarda çıkmaz diye düşünüyordum zaten az önce tuvalete çıktım da peçeteye nokta nokta kahverengi şeyler gelmişÇıka bilir 5 6 gun kala öğrenen çok ve ben şahidim bir doktorun yazısın da okumuştum yumurtlamadan 1 hafta sonra gebelik testte çıkar eğer geç yumurtlama olmadıysa
Çıkmaz canım idrara 2 hafta sonra düşüyor geç çıkar ondaŞimdi idrar testi yaptım çıkmadı ablacm idrarda çıkmaz diye düşünüyordum zaten az önce tuvalete çıktım da peçeteye nokta nokta kahverengi şeyler gelmiş
yok o 5 lıralıklar 20 bhcg yı algılıyo en dusuk. 5bhcgyı algılayan var erken gebelıkte ama bosver az sabret .:))Idrar testi yaptım abla olmadı negatif diyor 5 tllik olan
Dua edin ablacım bana tedavi görüyorum prolaktin cok yuksek benim doktor dostinex ilaç verdi hemen düşürmesi icinyok o 5 lıralıklar 20 bhcg yı algılıyo en dusuk. 5bhcgyı algılayan var erken gebelıkte ama bosver az sabret .:))
Dayanamıyorum maalesef :))Allahım yeni yılda nasip etsin inşallah bu ay yüzümüz gulsunÇıkmaz canım idrara 2 hafta sonra düşüyor geç çıkar onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?