• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerlesme kanamasi yardimmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım herşey gönlünce olsun üzülme benmde düzensiz zaten bir daha ki aya olur insallah
Evet abla benim çok düzensiz geçen ay 4 unde oldum önceki ay 8iinde oldum. Doktora gittik gogusumde sut bezesi vardi bide adet düzensizliğini söyledik hormon testi yaptı prolaktin 68 çıktı normalde 20lerde olması gerekiyormus. Dostinex diye ilaç verdi haftada 2 kere kullanmak şartıyla çok ağır bir ilaç

Kızlar merhaba BAT 4 ocak benim. Fakat bugün kahverengi su gibi akintim geldi afedersiniz böyle anlatıyorum ama belki benim gibi yaşayan vardır. Bebek istiyoruz acaba yerleşme kanamam gelmiş olabilirmi
Maalesef gecen ay benden de hafıf hafıf kahverengı leke geldı ıkı gun sonra adet oldum ıns senınkı yerlesme kanamasıdır

Ben yerleşme kanaması yaşadım
Adetimin 35.günü olmuştu 2 defa peçeteye az miktarda gelip kesilmişti ama tabi benden kahverengi değil kıpkırmızı kan geldi
sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
eğer adetin sökülmezse büyük ihtimalle hamilesin demektir ama rahminde bi sıkıntı yoksa tabi
Merhaba benimde adetime 15 gun var 35 gunde bir adet oluyorum. Dun kahverengi akinti geldi sonrada adet gibi kirmizi oldu senin kac gin surmustu canim

Merhaba benimde adetime 15 gun var 35 gunde bir adet oluyorum. Dun kahverengi akinti geldi sonrada adet gibi kirmizi oldu senin kac gin surmustu canim

Merhaba canım adetine 15 gün varsa şuan yumurtlama döneminin olması gerek önümüzdeki birkaç gün önemli
Dünkü lekelenmen geçti mi peki ne kadar sürdü? Bazı kişilerde yumurtlama zamanı lekelenme de olabiliyormuş diye duydum ama ilk defa yaşıyorsan vardır bi nedeni🤔

Merhaba canım adetine 15 gün varsa şuan yumurtlama döneminin olması gerek önümüzdeki birkaç gün önemli
Dünkü lekelenmen geçti mi peki ne kadar sürdü? Bazı kişilerde yumurtlama zamanı lekelenme de olabiliyormuş diye duydum ama ilk defa yaşıyorsan vardır bi nedeni🤔
Adet oldum adet kani gelmeye basladi doktora gorunucem bakalim cunlu hep gec adet olurm niye boyle oldu anlamadim 😕

Adet oldum adet kani gelmeye basladi doktora gorunucem bakalim cunlu hep gec adet olurm niye boyle oldu anlamadim 😕

Allah Allah enteresan...inşallah ciddi bişey yoktur benim ablamın görümcesi 15 günde bir adet görüyomuş doktora gitmiş bişey çıkmamış ama normal gelmedi bana ya o zaman bekardı zaten o yüzden alttan bakmamıştır doktor ama şimdi evlendi
Muayene şart

Allah Allah enteresan...inşallah ciddi bişey yoktur benim ablamın görümcesi 15 günde bir adet görüyomuş doktora gitmiş bişey çıkmamış ama normal gelmedi bana ya o zaman bekardı zaten o yüzden alttan bakmamıştır doktor ama şimdi evlendi
Muayene şart
Ben bi ara gitmistim doktora alttan muayene bakti iyi.guzel bi sikintin yok dedi. Polistk over sendromun var dedi bnde bebek istyorum tedavi gorucek miyim dedim gerek.yok dedi. Daha gencsin acele etme bi sikinti.yok.dedi.. ama hic korunmyoruz olmuyor

Back