• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerlesme kanamasi yardimmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yerleşme kanaması yaşadım
Adetimin 35.günü olmuştu 2 defa peçeteye az miktarda gelip kesilmişti ama tabi benden kahverengi değil kıpkırmızı kan geldi
sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
eğer adetin sökülmezse büyük ihtimalle hamilesin demektir ama rahminde bi sıkıntı yoksa tabi

Belirtiler gebelik belirtisi ve adet belirtisi ile aynı oluyo bunu bekleyerek öğreneceksin regl gecikirse kan verirsin canim
Abla dün idrar testi yaptım demistim ya sadece ilk 5 dakika baktım bıraktım biyere akşam hiç bakmadım sabah kalktigimda orda hayalet çizgi gibi olusmus

Abla dün idrar testi yaptım demistim ya sadece ilk 5 dakika baktım bıraktım biyere akşam hiç bakmadım sabah kalktigimda orda hayalet çizgi gibi olusmus
Kuzum geççıkan çizgilere inanma ben o hataya düştüm testi bıraktım dergin gibi 2 3 saat sonra çizgi çıktı ertesi günü regl oldum at onu bence çöpe regl gecikince yap testi

Haklisin abla sizide sıktım k.bakmayin😊😊
Gülüm beni sıkmakla alakası yok ben senin icin söyledim sana sikinti olur ben aylarca test yapıyordum çıkmıyordu moralim bozuluyordu en son tuttum kendimi yapmicam dedim yapmadım dr kontrolünde tesadüfen hamile olduğu mu öğrendim sabır kuzum biraz zaten regln geçince yapsan koyu bir kırmızı seni daha da mutlu eder silik bir çizgi aramaktansa geçsin öyle yap unut oyalan bir seylerle

Gülüm beni sıkmakla alakası yok ben senin icin söyledim sana sikinti olur ben aylarca test yapıyordum çıkmıyordu moralim bozuluyordu en son tuttum kendimi yapmicam dedim yapmadım dr kontrolünde tesadüfen hamile olduğu mu öğrendim sabır kuzum biraz zaten regln geçince yapsan koyu bir kırmızı seni daha da mutlu eder silik bir çizgi aramaktansa geçsin öyle yap unut oyalan bir seylerle
Haklisin ablacım çok sağol benimle bunları paylastigin için Allah evlatlarına sana uzun ömürler versin mutlu seneler♥️♥️♥️♥️:KK200::KK200::KK200::KK200:

Ablacım son kez az önce tuvalete çıktım afedersin iğne tanesi kadar 3 5 noktaciklar gördüm peçete de bu lekelenme mi oluyor
Evet canl kan ver istersen lekelenmelerin uzun sürmesi iyi birşey değil yerleşme lekesi o kadar uzun olmaz kan ver eğer gebelik varsa bakılsın

hayırlısı olsun canım demek ki bu aya nasip değil miş erken oldun hem
Evet abla benim çok düzensiz geçen ay 4 unde oldum önceki ay 8iinde oldum. Doktora gittik gogusumde sut bezesi vardi bide adet düzensizliğini söyledik hormon testi yaptı prolaktin 68 çıktı normalde 20lerde olması gerekiyormus. Dostinex diye ilaç verdi haftada 2 kere kullanmak şartıyla çok ağır bir ilaç

Back