- Konu Sahibi Yagmur2110
Anlıyorum seni canım inşallahDayanamıyorum maalesef :))Allahım yeni yılda nasip etsin inşallah bu ay yüzümüz gulsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum seni canım inşallahDayanamıyorum maalesef :))Allahım yeni yılda nasip etsin inşallah bu ay yüzümüz gulsun
Belirtiler sizce gösteriyor mu umitlenmek istemiyorum ama cahilim bu konuda gebe kalmadım yani hem yaşımdan dolayı bilgim yokAnlıyorum seni canım inşallah
Belirtiler gebelik belirtisi ve adet belirtisi ile aynı oluyo bunu bekleyerek öğreneceksin regl gecikirse kan verirsin canimBelirtiler sizce gösteriyor mu umitlenmek istemiyorum ama cahilim bu konuda gebe kalmadım yani hem yaşımdan dolayı bilgim yok![]()
Abla dün idrar testi yaptım demistim ya sadece ilk 5 dakika baktım bıraktım biyere akşam hiç bakmadım sabah kalktigimda orda hayalet çizgi gibi olusmusBelirtiler gebelik belirtisi ve adet belirtisi ile aynı oluyo bunu bekleyerek öğreneceksin regl gecikirse kan verirsin canim
Kuzum geççıkan çizgilere inanma ben o hataya düştüm testi bıraktım dergin gibi 2 3 saat sonra çizgi çıktı ertesi günü regl oldum at onu bence çöpe regl gecikince yap testiAbla dün idrar testi yaptım demistim ya sadece ilk 5 dakika baktım bıraktım biyere akşam hiç bakmadım sabah kalktigimda orda hayalet çizgi gibi olusmus
Tamam ablaKuzum geççıkan çizgilere inanma ben o hataya düştüm testi bıraktım dergin gibi 2 3 saat sonra çizgi çıktı ertesi günü regl oldum at onu bence çöpe regl gecikince yap testi
Dünkü akinti bugün yok hiç böyle olmazdı yaTamam abla![]()
Sürekli gelmez akıntı gülüm çok takiyorsun bence böyle devam edersen regln gecikirDünkü akinti bugün yok hiç böyle olmazdı ya
Haklisin abla sizide sıktım k.bakmayinSürekli gelmez akıntı gülüm çok takiyorsun bence böyle devam edersen regln gecikir
Gülüm beni sıkmakla alakası yok ben senin icin söyledim sana sikinti olur ben aylarca test yapıyordum çıkmıyordu moralim bozuluyordu en son tuttum kendimi yapmicam dedim yapmadım dr kontrolünde tesadüfen hamile olduğu mu öğrendim sabır kuzum biraz zaten regln geçince yapsan koyu bir kırmızı seni daha da mutlu eder silik bir çizgi aramaktansa geçsin öyle yap unut oyalan bir seylerleHaklisin abla sizide sıktım k.bakmayin![]()
Haklisin ablacım çok sağol benimle bunları paylastigin için Allah evlatlarına sana uzun ömürler versin mutlu senelerGülüm beni sıkmakla alakası yok ben senin icin söyledim sana sikinti olur ben aylarca test yapıyordum çıkmıyordu moralim bozuluyordu en son tuttum kendimi yapmicam dedim yapmadım dr kontrolünde tesadüfen hamile olduğu mu öğrendim sabır kuzum biraz zaten regln geçince yapsan koyu bir kırmızı seni daha da mutlu eder silik bir çizgi aramaktansa geçsin öyle yap unut oyalan bir seylerle
Amin kuzum inşallah bir evlâdım olursa tabi sanada mutlu yıllarHaklisin ablacım çok sağol benimle bunları paylastigin için Allah evlatlarına sana uzun ömürler versin mutlu seneler♥♥♥♥![]()
Ablacım son kez az önce tuvalete çıktım afedersin iğne tanesi kadar 3 5 noktaciklar gördüm peçete de bu lekelenme mi oluyorAmin kuzum inşallah bir evlâdım olursa tabi sanada mutlu yıllar
Evet canl kan ver istersen lekelenmelerin uzun sürmesi iyi birşey değil yerleşme lekesi o kadar uzun olmaz kan ver eğer gebelik varsa bakılsınAblacım son kez az önce tuvalete çıktım afedersin iğne tanesi kadar 3 5 noktaciklar gördüm peçete de bu lekelenme mi oluyor
Tamam ablam Allah senden razı olsunEvet canl kan ver istersen lekelenmelerin uzun sürmesi iyi birşey değil yerleşme lekesi o kadar uzun olmaz kan ver eğer gebelik varsa bakılsın
Ne demek canım Rabbim senden de razı olsunTamam ablam Allah senden razı olsun
Ablacım regl oldumNe demek canım Rabbim senden de razı olsun
hayırlısı olsun canım demek ki bu aya nasip değil miş erken oldun hemAblacım regl oldum![]()
Evet abla benim çok düzensiz geçen ay 4 unde oldum önceki ay 8iinde oldum. Doktora gittik gogusumde sut bezesi vardi bide adet düzensizliğini söyledik hormon testi yaptı prolaktin 68 çıktı normalde 20lerde olması gerekiyormus. Dostinex diye ilaç verdi haftada 2 kere kullanmak şartıyla çok ağır bir ilaçhayırlısı olsun canım demek ki bu aya nasip değil miş erken oldun hem