Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
once sonrası bellı olmaz yerlesme kanaması ıcın ne zaman dollenme olduguyla alakalı bu ay gec yumurtlama olduysa e heralde sımdı lekelenme olcaktır. ama bazen adet oncesı lekelenme olup adetın gelebılıyor:) kısmet. sabredebılırsen pazartesı yap bı test:) hakkında hayırlısı olsun :)Ama benim adetimde veyaöncesinde hiç böyle kahverengi leke gelmez ilk defa karşılaştım
Merhaba test yaptınız mı merak ettim :)Mrb arkadaşlar adet günüm 2 gün geçti ve bugün kahverengi lekelenme geldi sizce yerleşme kanaması mı ve kaç gün sonra hamilelik testi yapmalıyım
Canım bi tedavi oldu mu bnde dün akşam ve bu sabah yaptm negatif di modum düştü sadece femera kullandımBenim yarın adet günüm az önce kahverengimsi akıntı geldi inşallah adet başlangıcım değildir. Bir haftadır her gün idrar testi yaptım hep negatifti. 9 gündür adet sancısı gibi sancım var ovülasyondan 3-4 gün sonra başladı sancılarım. Çok heyecanlıyım, inşallah yarın adet olmam ve bu sadece yerleşme kanamasıdır. Heyecandan uyuyamıyorum![]()