once sonrası bellı olmaz yerlesme kanaması ıcın ne zaman dollenme olduguyla alakalı bu ay gec yumurtlama olduysa e heralde sımdı lekelenme olcaktır. ama bazen adet oncesı lekelenme olup adetın gelebılıyor:) kısmet. sabredebılırsen pazartesı yap bı test:) hakkında hayırlısı olsun :)
Yerleşme kanamasından 3 gün sonra net çıkarmış canım ablamda yerleşme kanaması geldi diye yaptı negatifti 2 gün sonra kan testi yaptı pozitif pazartesi yaparım inşallah
Benim yarın adet günüm az önce kahverengimsi akıntı geldi inşallah adet başlangıcım değildir. Bir haftadır her gün idrar testi yaptım hep negatifti. 9 gündür adet sancısı gibi sancım var ovülasyondan 3-4 gün sonra başladı sancılarım. Çok heyecanlıyım, inşallah yarın adet olmam ve bu sadece yerleşme kanamasıdır. Heyecandan uyuyamıyorum
Benim yarın adet günüm az önce kahverengimsi akıntı geldi inşallah adet başlangıcım değildir. Bir haftadır her gün idrar testi yaptım hep negatifti. 9 gündür adet sancısı gibi sancım var ovülasyondan 3-4 gün sonra başladı sancılarım. Çok heyecanlıyım, inşallah yarın adet olmam ve bu sadece yerleşme kanamasıdır. Heyecandan uyuyamıyorum
Tedavi olmadım ama bende gizli şeker başlangıcı vardı düzensiz olarak glifor kullanıyorum. İdrar testleri negatif bu sabahta negatif çıktı. Bugünde adet olmazsam inşallah yarın kan testi yaptırıcam. Ablamın adeti bir hafta geçmesine rağmen idrar testinde çıkmamıştı. İnşallah bizimde öyledir :)