Olur kısa mı sürdü yoksa devam ediyor mu kanama benim arkadaşımın adet günü başladı 3 gün sürdü hamileydi amaİyi günler adet 1 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması yada üstüne görme olur mu?
Daha yeni oldu işte bu ay baya denedik umutluyum ama nasip tabiOlur kısa mı sürdü yoksa devam ediyor mu kanama benim arkadaşımın adet günü başladı 3 gün sürdü hamileydi ama
İnş vardır yarın bi test mi yapsan sabah idrarınlaDaha yeni oldu işte bu ay baya denedik umutluyum ama nasip tabi
Çok araştırdım çoğu adetten önce yaşamış yani arkadaşınız adet gibi 3 gün yaşadı dimiİnş vardır yarın bi test mi yapsan sabah idrarınla
Yok daha az az mış ama normalde hep 6 gün sürerdi dedi o ay çok çabalamışlardı 3 gün sürünce de şüphelendi test yaptı meğer yerleşme kanamasıymışÇok araştırdım çoğu adetten önce yaşamış yani arkadaşınız adet gibi 3 gün yaşadı dimi
Anladım teşekkürlerYok daha az az mış ama normalde hep 6 gün sürerdi dedi o ay çok çabalamışlardı 3 gün sürünce de şüphelendi test yaptı meğer yerleşme kanamasıymış
Yerleşme kanaması adet öncesi yada adet günü geliyor canım sonrasında gelmiyor ilk gebeliğimde görmüştüm bende. Adetin sökülecek muhtemelen arada adet gecikebiliyo korunmayı bıraktığımız aylar. Yinede bir test yapİyi günler adet 1 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması yada üstüne görme olur mu?
Anladım teşekkürlerYerleşme kanaması adet öncesi yada adet günü geliyor canım sonrasında gelmiyor ilk gebeliğimde görmüştüm bende. Adetin sökülecek muhtemelen arada adet gecikebiliyo korunmayı bıraktığımız aylar. Yinede bir test yap
Bende 2 kere test yaptım negatif çıktı hasta olur gibi oldum ama geçtikten sonra kasık ağrılarım yine vardı bişeyim yoktur kesin ama o sıra şüphelenmiştim sizin durum daha farklı tekrar kan testi verin buralarda neler okudum herşey nasipBende adetim 2 gün gecektikten sonra akıntı ile birlikte kahve rengi bişeyler geldi 6 gün kadar sürdü. Bugün adetim gecikeli 7 gün oldu kan verdim 4 gün gecikmişti ama o sıra beta 1.20 çıktı kaç kez idrar testi yaptım çıkmadı strese bağlı gecikmemi yerleşme kanaması anlamadım bende araştırmadayım çoğu kadınlar adet gününden önce olmuş ben ise sonra sizin durum ne şuan
Yoğun muydu, lekeleme şeklinde miydi adeti?Olur kısa mı sürdü yoksa devam ediyor mu kanama benim arkadaşımın adet günü başladı 3 gün sürdü hamileydi ama
Evet korunmayı bırakınca dediğiniz gibi neden adet gecikiyor?Yerleşme kanaması adet öncesi yada adet günü geliyor canım sonrasında gelmiyor ilk gebeliğimde görmüştüm bende. Adetin sökülecek muhtemelen arada adet gecikebiliyo korunmayı bıraktığımız aylar. Yinede bir test yap
Yüksek ihtimalle bebek istediğimiz için stres yaptığımızdan yumurtlamayı ileri tarihe atıyor yumurtlama geç olduğu için dolayısıyla adette gecikiyorEvet korunmayı bırakınca dediğiniz gibi neden adet gecikiyor?
Yoğun değil ama lekelenme gibi asla değil az az normal adet gibiymisYoğun muydu, lekeleme şeklinde miydi adeti?
Ben gecikmenin 6.günü test yaptım olsa çıkardı muhtemelen.Yoğun değil ama lekelenme gibi asla değil az az normal adet gibiymis
Allah Allah kan verdeydiniz keşke direk sonuç alırdiniz en azındanBen gecikmenin 6.günü test yaptım olsa çıkardı muhtemelen.
İki gün sonra tekrar leke geldi kesildiğinde bi garip durum anlayamadım.
Adet olunca test negatifti zaten. Şimdi versemde öyledir muhtemelen.Allah Allah kan verdeydiniz keşke direk sonuç alırdiniz en azından
Hm anladım ne kadar süredir istiyordunAdet olunca test negatifti zaten. Şimdi versemde öyledir muhtemelen.