Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması,üstüne görme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gitmedim olmazsa gidicem inş. Sana ne dedi dr hormon testine ve. sıkıntı var mıymış?
Hormon testlerim çok iyi eşimin sprem testi de çok iyi sadece yumurtalıklarim zayıf ama oda ilaç ile büyüyor iğne ile çatlıyor yine de gebelik olmuyor aşılamaya geçiyoruz bakalım bu aşılamadan sonuç alabilecek miyim aşılamada olmazsa tek çare tüp bebek

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Kizlar benim bat yarin ama 3 gun once normal adet kanamasi gibi geldi simdi de pembe lekelenme var.Normalde cok duzenlidir 3 gun once gelmesine cok sasirdim ama bildigin adet kanamasi gibi diye moralim bozuldu.Var mi boyle bisey basina gelen bana akil verebilecek?

Ben de bisey sorucam kaç gün olursa üstüne gorme oluyor ve ne kadar miktarda kanama oluyor adet gibi mi geliyor
Benim ki üstüne görme değildi ki 8. Haftada olmuştu lekelenme normalde üstüne görme nasıl bilmiyorum ama yanlis hatırlamıyorsam bir arkadasim 3 gün adet olur gibi kanaması olmuştu normalde 6 gün olurmuş hamileydi

Benim ki üstüne görme değildi ki 8. Haftada olmuştu lekelenme normalde üstüne görme nasıl bilmiyorum ama yanlis hatırlamıyorsam bir arkadasim 3 gün adet olur gibi kanaması olmuştu normalde 6 gün olurmuş hamileydi
Hım ya bende test yaptım hafif çizgi çıkmıştı bugün de adet oldum ama adet mi bilmiyorum ondan

X