• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilirmi?

TURUNu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
1
0
1
25
Merhaba yerleşme kanaması şefaf uzayan içinde ip gibi kan olabilir mi yaşayan varmı adetime 5 gün var

merhaba adetim 6 gün gecikti dün test yaptırdım 14.2 çıktı bu sabah da sıvı şeklinde kahverengi akıntı geldi ne demek olduğunu bilen var mı ben yapmam gerekiyor yerleşme kanaması adet gecikiminden sonra oluyor mu

Merhaba yerleşme kanaması şefaf uzayan içinde ip gibi kan olabilir mi yaşayan varmı adetime 5 gün var
Canım ne yaptın sonuç nedir. Benimde aynı şekilde adete 4 gün kala sadece peçetede görülen kahverengi renkte leke var. Arada ip gibi uzayan şeyler görüyorum. Gebelik bekliyorum. Senin sonucun nedir ?

Kızlar ocak ayında kimyasal gebelikten sonra ilaç olmadan adet olamadım bu zamana kadar döngülerim hep 55-60 gün. İlki geç döllenme olduğu için içime hep bi kurt düşüyordu hamile miyim diye ilal almıyordum adette olamıyordum haliyle. Şuan döngümün 44.günü dün sabah akşam c life aldım. Bu sabah adet renginde lekeler gördüm ama sonra hiç olmadı. Kendi kendime acaba yerleşme kanaması mı diye sordum ama sanmıyorum da. Ne yapmalıyım? 31 mayısta kan testi negatifti sonrasında 4 haziran gibi de idrar testi negatif

Kızlar ocak ayında kimyasal gebelikten sonra ilaç olmadan adet olamadım bu zamana kadar döngülerim hep 55-60 gün. İlki geç döllenme olduğu için içime hep bi kurt düşüyordu hamile miyim diye ilal almıyordum adette olamıyordum haliyle. Şuan döngümün 44.günü dün sabah akşam c life aldım. Bu sabah adet renginde lekeler gördüm ama sonra hiç olmadı. Kendi kendime acaba yerleşme kanaması mı diye sordum ama sanmıyorum da. Ne yapmalıyım? 31 mayısta kan testi negatifti sonrasında 4 haziran gibi de idrar testi negatif
Selam canım, bende kimyasal gebelikten sonra tarlusal ile regl oldum gecen ay 18 mayista olmustu bu ay yine denedik normalde 18-19 haziran gelmesi lazimdi ama dun gece kahverengi leke geldi simdi de acik kirmizi seklinde geliyor sanirim regl olucam erken, yerlesme kanamasi degildir diye düşünüyorum. Sen ne yaptın?

Merhaba sayfada yeniyim, adetime 3 gün kala lekelenme oldu sonrasında 2 gün adet gibi sürdü normalde adetim 5 gün sürer. Yerleşme kanaması hafif olur diye biliyorum ama mide bulantısı gibi belirtiler var. Benzer durum yaşayan var mı ?

Back