- 14 Mart 2018
- 3.318
- 3.607
Hadi bakalım merak ettim doğrusuYok canım ya aşırı su içiyorum bir türlü yapamadım 10 a doğru yapacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım merak ettim doğrusuYok canım ya aşırı su içiyorum bir türlü yapamadım 10 a doğru yapacam
Atarım fotoğraf canım inşallah pik olur ya karın ağrım varHadi bakalım merak ettim doğrusu
Yumurtan güzel gelişti bence ondandır o ağrıAtarım fotoğraf canım inşallah pik olur ya karın ağrım var
Ay inşallah yaYumurtan güzel gelişti bence ondandır o ağrı
Valla benim bir bilgim yok ben yerleşme kanaması diye düşümdüm kendimi değilmiş o yüzden size de yanlış bilgi vermek istemiyprumKızlar merhaba bütün yazışmaları okudum Allah hepinizin gönlüne göre versin. Ben haziranda düşük yaptım. Bu ay doktor pcos farketti hafif düzeyde ve inositol verdi. Daha yarısına gelmiştim ki sadece peçeteye gelen pembe lekelenme ve kasık ağrısı yaşadım. Doktora gittm inositol kist yapmış hrmen bırakalım folbiol başlayalım dedi. Bir de çok üşütmüşüm iltihap olmuş antibiyotik ve fitil verdi. Yumurtan da çatlamış bu arada dedi o günleri değerlendirmiştim. Bugün reglme 8 gün varken pembe kanama peçeye geldi yine her tuvalete gittiğimde ama çamaşırımda hiç yok. Sizce kist mi yoksa yerleşme mi oldu açık pembe kahverengi değil
Evet canım pik olmadı anlamadım
Pik olmadı canım anlamadım neden böyle olduYumurtan güzel gelişti bence ondandır o ağrı
Bu ay varya bir değişikPik olmadı canım anlamadım neden böyle oldu
Evet yaBu ay varya bir değişik
Aynı saatte yapmadığın içindir belki kuzumPik olmadı canım anlamadım neden böyle oldu
Ay bilemedim ki birde sabah deneyeyim ilk idrarlaAynı saatte yapmadığın içindir belki kuzum
Belkide çatlamaya geçmiştir bazılarının tam pik göstermeden gebe kalıyorAy bilemedim ki birde sabah deneyeyim ilk idrarla
Sanmıyorum canım ya ben de o şans yokBelkide çatlamaya geçmiştir bazılarının tam pik göstermeden gebe kalıyor
Canım sabah tekrar yaptım. Böyle çıktı inşallah çatlama olmuştur o yüzden silikleşmiştir. Etiketlerinin konuyu da gördüm. Sen benden daha çok inanıyorsun inşallah olur hamilelik ya rabbim sesini duysun. Sen ne durumdasın kanama başladı mıBelkide çatlamaya geçmiştir bazılarının tam pik göstermeden gebe kalıyor
Kuzum inanıyorum ben. Gebe kalacaksın sen bu sefer Teste aldanma. Kul yapımı, hatası olur. Allah dilerse testler tamamen negatif dahi olsa gebelik olurCanım sabah tekrar yaptım. Böyle çıktı inşallah çatlama olmuştur o yüzden silikleşmiştir. Etiketlerinin konuyu da gördüm. Sen benden daha çok inanıyorsun inşallah olur hamilelik ya rabbim sesini duysun. Sen ne durumdasın kanama başladı mı
Gecikmenin 3.günü yap canım inşallah vardırKuzum inanıyorum ben. Gebe kalacaksın sen bu sefer Teste aldanma. Kul yapımı, hatası olur. Allah dilerse testler tamamen negatif dahi olsa gebelik olur
Ben de kanama da yok leke de yok kuzum. Gece test yaptım first hızlı gebelik testi. İki gri çizgi ortası beyaz şekilde çıktı. Ben de bilinmezlik içindeyim şuan.
Ayy inşallah vardır yaa daha önce bu markada böyle çıkmışmıydı canım çıkmadıysa vardır belkideKuzum inanıyorum ben. Gebe kalacaksın sen bu sefer Teste aldanma. Kul yapımı, hatası olur. Allah dilerse testler tamamen negatif dahi olsa gebelik olur
Ben de kanama da yok leke de yok kuzum. Gece test yaptım first hızlı gebelik testi. İki gri çizgi ortası beyaz şekilde çıktı. Ben de bilinmezlik içindeyim şuan.