Erken test çubukları var onu al ve test yapAdetim 2 gün geciktigi için belki belli olmaz diye düşündüm testte yapmadım henüz
Yumurtlamanızdan 12 gün ve üzeri geçtiyse yapın test, çıkar yüksek ihtimal :)Adetim 2 gün geciktigi için belki belli olmaz diye düşündüm testte yapmadım henüz
Ayyy inşallah canım benim herkes için dilerim bu güzel duyguyuYiaa çok güzel bi duygu bende aynı durumdayım 4 mayıs adet döngümün ilk günü nasıl olucam bilmiyorum ve çok heycanlıyım inşallah sizde bende güzel haberler alırız
Pozitif çıkmaz ve hayal kırıklığına uğrarım diye çok korkuyorum gerçekten bende sizin için çok çok heyecanlandım rabbim hepimize nasip etsin siz test yaptınız miiErken test çubukları var onu al ve test yapsenden çok ben heyecanlandım bende Şuan aynı durumdayım
Canım yaptın mı test bnde aynı durumdayım reglim geçmedi iki gün var reglime ama bugün ilk defa kahverengi akıntı oldu normalde hiç böyle olmaz çok istiyorum bebek senin belli oldumuPozitif çıkmaz ve hayal kırıklığına uğrarım diye çok korkuyorum gerçekten bende sizin için çok çok heyecanlandım rabbim hepimize nasip etsin siz test yaptınız mii
Kız benimde 3 Mayısa geliyor reglimYiaa çok güzel bi duygu bende aynı durumdayım 4 mayıs adet döngümün ilk günü nasıl olucam bilmiyorum ve çok heycanlıyım inşallah sizde bende güzel haberler alırız
Henüz test yapmaya cesaret edemedim açıkçası 1 veya 2 gün daha beklicem bakalım rabbim sanada hepimizede nasip etsin inşallah canım benimCanım yaptın mı test bnde aynı durumdayım reglim geçmedi iki gün var reglime ama bugün ilk defa kahverengi akıntı oldu normalde hiç böyle olmaz çok istiyorum bebek senin belli oldumu
Test yapınca kesin haber vericem sende haber ver canım benimKız benimde 3 Mayısa geliyor regliminşallah olmayız ya ben dün ovitelle vuruldum bende çok heyecanla bekliyorum. Kafama takmamaya aklıma getirmemeye çalışıyorum kendimi başka şeylere yoruyorum bakalım . Yazın bana mutlaka burda :))
Aminnn inşallah canım bende test yapamıyorum Allah'tan elimde test yok yoksa on kere yapmıştımHenüz test yapmaya cesaret edemedim açıkçası 1 veya 2 gün daha beklicem bakalım rabbim sanada hepimizede nasip etsin inşallah canım benim
Aminnn inşallah canım bende test yapamıyorum Allah'tan elimde test yok yoksa on kere yapmıştım
Amin amin. İnşallah canım benim şu küçük umudu veren Rabbim umudumuzu boş çevirmez insallahinan bende bakalım dediğim gibi bir iki gün daha beklicem eğer olmazsa test yapicam veya kan tahlili veririm. Sizdende güzel haberler bekliyorum birbirimize dua edelim hep rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayyy çok heycanlı yaaa ama bende Şuan mide bulantısı halsizlik var bide karnımda ejderhalar dolaşıyo sankiKız benimde 3 Mayısa geliyor regliminşallah olmayız ya ben dün ovitelle vuruldum bende çok heyecanla bekliyorum. Kafama takmamaya aklıma getirmemeye çalışıyorum kendimi başka şeylere yoruyorum bakalım . Yazın bana mutlaka burda :))
İnşallah çıkmaz ya merak etmeyin sabret sadece inşallah güzel haberler alırız beraber tutana kadar birbirimizden haberdar olalımPozitif çıkmaz ve hayal kırıklığına uğrarım diye çok korkuyorum gerçekten bende sizin için çok çok heyecanlandım rabbim hepimize nasip etsin siz test yaptınız mii
Tamam canım :))Test yapınca kesin haber vericem sende haber ver canım benim
Kız kahve rengi akıntı oldumu bebek kanala yerleşiyor demektir ay çok heycanlı yaa hadi bakalım nasıl olucak inşallah gebesindirCanım yaptın mı test bnde aynı durumdayım reglim geçmedi iki gün var reglime ama bugün ilk defa kahverengi akıntı oldu normalde hiç böyle olmaz çok istiyorum bebek senin belli oldumu