Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar acil yardım edin sizce gebelik olabilirmi 1.97 çıktı betaKızlar şuan bekliyorum kan tahlili verdim beta hcg 1.97 çıktı bu ne demek
Negatif maalesefKızlar acil yardım edin sizce gebelik olabilirmi 1.97 çıktı beta
Peki neden 1.97 cikiyo yani normalde negatif olunca 0.100 olması gerekmezmiNegatif maalesef
0-5 arası negatif canım ama senin 2'ye yakın, biraz daha gecikirsen yine ver belki artarPeki neden 1.97 cikiyo yani normalde negatif olunca 0.100 olması gerekmezmi
5 ve altı malesef negatif oluyor canımKızlar acil yardım edin sizce gebelik olabilirmi 1.97 çıktı beta
Yani normalde hep 0.100 cikiyodu şaşırdım bu sefer 1.97 olmasına peki yukselme ihtimali olabilir mi5 ve altı malesef negatif oluyor canım
Canım test yaptın mı aynı belirtileri bende yaşadı. Bekliyorum bir kaç gün sonra yapacağım senin sonuç ne oldu acabaMerhaba hanımlar hayırlı günler diliyorum hepinize. Sizlere bi sorum olcak öncelikle resimden dolayı özür diliyorum sizden rahatsız edici olduysa. Bi kaç aydır aslında gebelik düşünüyoruz eşimle. Adet dönemimi düzenli gören bi insanım ara sıra 1 gün önce veya sonra olabiliyor. Geçen ayın yani Mart 19da adet gördüm sonrasında yumurtlama döneminde aslında çalışmaya başladık diyebilirim. Şuan adetim 2 gün gecikti. Normalde adetime bir kaç gün kala ağrılarım çoğalırdı ama bu sefer çok hafif bi bel ağrım var ara ara oluyo ve geciyo geri. Bugün ise hafif bi pembe lekelenme oldu aceba yerlesme kanamasi olabilir mi yoksa adet mi oluyorum sizin tecrübelerinize güvenerek sormak istedim yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim rabbim herkese nasip etsin inşallah o güzel duyguyu.
Benimde adetim gecikti 3 gün felan sonra lekem oldu âdet olcam dedim hatta olmadım 5 gündür bu şekildeyim lekelenme tarzında kanamam var yerleşme desem yerleşme kanaması bu kadar uzun sürmezDaha önce hiç böyle bisey yaşamadım gerçekten çokta üzüldüm bu ay ümitliydim. Rabbim tabiki hayırlısını versin herzaman. Kimyasal gebelikte nasıl belirtiler oluyo peki bukadar agrimin olması normal mi mide bulantısı da var biraz ağrıdan dolayı sanırım. Hastaneden çarşamba gününe anca alabildim randevu kan tahlilinde falan belli olurmu peki kimyasal gebelik olup olmadığı
Adetiniz sökülüyor olabilir belki ben de test yapmıştım kahverengi kanama geliyorken ilki negatif ikinci test silik çizgi üçüncü negatif geldi kahverengi kanamamım da 7.günü çok çok azaldı bu kadar uzun yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum belki yalancı negatif sonuç almışımdır adetime de daha 7 gün var 5 gün sürüyor adetim testler de bana pek güven vermiyor kesin çözüm kan vermek adetiniz gecikirse yine de tekrarlayın testi belki gebelik varsa koyulaşma olur ikinci çizgi deiyi günler kızlar. benimde adet günüme 6 gün varken pazar günü az miktarda bir kanama oldu ama leke değil baya kırmızı kanama ama miktarı çok az. sonrasında tekrarlayan bir kanama yada lekelenme olmadı. ben çarşamba günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o gün de gün içerisinde kahverengi çok az bir lekelenme oldu herhangi bir ilaç felan kullanmıyorum. gebelik olsa testte belli olurdu değil mi ? sizce neden böyle oldu