Bilmiyorum bende ya asla yoğun değil reçeteyle silince geliyor bazen böyle 1 TL büyüklüğünde pedi kirletiyor peçeteyle silince de çok az geliyorBüyük ihtimal yerleşme kanamasidir çok fazla değil böyle leke gibiyse. Ben beklenen adet gününde erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi çıkmıştı iki gun sonra kanama oldu. Şükür şu an kızım bir yaşında
O zaman kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin canım test yapmadigin için net birşey diyemeyiz ama. Genelde kimyasal gebelik adet zamanına denk geldiği için çoğu kadın yaşasa bile farketmez.Kızlar ben dün test aldım bugün yapiyim diye ama sabah aşırı derecede bi ağrıyla uyandım ve adet olmuşum
O zaman kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin canım test yapmadigin için net birşey diyemeyiz ama. Genelde kimyasal gebelik adet zamanına denk geldiği için çoğu kadın yaşasa bile farketmez
Bişey sorucam ben kendim konu actimda cevaplayan olmadı bende polikistik över var duznsiz regl oluyorum 10 gündür günüm geçmiş test yaptım çıkmadı bide ovulasyon testi yaptım onda iki çizgide kırmızı çıktı dünde kahverengi leke geldi 3 gündür ovulasyon testi kırmızı çıkıyor iki çizgide yumurtlama donemindemi oluyorum şimdi ben o dönemde lekelenme oluyomu bilginiz varmıYok pütürlü değildi. Böyle hafif leke gibi kahverengimsi bişi idi o zaman kan tahlili verdiğimde beta HCG 27.6 çıkmıştı. Hatta aile hekimim sizin dediginiz gibi kimyasal gebelik olduğunu degerimin 1-2 güne sifirlanacagini söylemişti. Megersem yerleşme kanaması yemiş iki gün sonra tekrar kan verdiğimde değerim 100 kere cikmisti
Kız ne yaptın ya meraktan öldükAdetim 2 gün geciktigi için belki belli olmaz diye düşündüm testte yapmadım henüz
Tatlım yazdım aslında ama görmedin sanırım test almıştım dün bugün sabah yaparım diye ama sabaha karşı öyle bi ağrıyla uyandım ki kanamam oldu adet oldum yaniKız ne yaptın ya meraktan öldük
Birisi kimyasal gebelik olabilir demiş ama test yapmadığım için bilemiyorum nasıl bisey kimyasal gebelik hiç bilmiyorum baya ağrılarım var aceba çarşamba günü gitsem kanda çıkarmı eğer kimyasal gebelikseKız ne yaptın ya meraktan öldük
Adetime 8 gün kala kahverengi akıntım oldu 4 gündür hala devam ediyor adetime daha var sizce hamile olabilir miyimBirisi kimyasal gebelik olabilir demiş ama test yapmadığım için bilemiyorum nasıl bisey kimyasal gebelik hiç bilmiyorum baya ağrılarım var aceba çarşamba günü gitsem kanda çıkarmı eğer kimyasal gebelikse
Elinde test varsa şimdi bı yap bak çift cizgiyse kimyasal olabilir çarşambaya sıfırlanmış olabilir. Değerin ne kadar yükselmesi ile alakaliBirisi kimyasal gebelik olabilir demiş ama test yapmadığım için bilemiyorum nasıl bisey kimyasal gebelik hiç bilmiyorum baya ağrılarım var aceba çarşamba günü gitsem kanda çıkarmı eğer kimyasal gebelikse
Ovalasyon yani lh testinde iki çizgide kıpkırmızı ise bugün yarın yumurtan catlicak demek. İkinci çizgi önce silik cikae giderek koyulaşır sonra tekrar silinik olurBişey sorucam ben kendim konu actimda cevaplayan olmadı bende polikistik över var duznsiz regl oluyorum 10 gündür günüm geçmiş test yaptım çıkmadı bide ovulasyon testi yaptım onda iki çizgide kırmızı çıktı dünde kahverengi leke geldi 3 gündür ovulasyon testi kırmızı çıkıyor iki çizgide yumurtlama donemindemi oluyorum şimdi ben o dönemde lekelenme oluyomu bilginiz varmı
Bence hiç test işine girip kendini strese ve üzüntüye kaptırma. Sen ne kadar stres yaparsan vücut hamileliğe hazırlanmıyor. Ben 7 ay sürekli istediğimde hamile kalamadim. Sonra istemiyorum dediğim anda hamile kalmışım en ümitsiz olduğum ayda hamile kalmisimBirisi kimyasal gebelik olabilir demiş ama test yapmadığım için bilemiyorum nasıl bisey kimyasal gebelik hiç bilmiyorum baya ağrılarım var aceba çarşamba günü gitsem kanda çıkarmı eğer kimyasal gebelikse
O zman test yapmaya devam ikinci silik olana kadarOvalasyon yani lh testinde iki çizgide kıpkırmızı ise bugün yarın yumurtan catlicak demek. İkinci çizgi önce silik cikae giderek koyulaşır sonra tekrar silinik olur
Nerdeeee kuzum adet oldum üçüncü günüm bugün çok yoruldumKız kahve rengi akıntı oldumu bebek kanala yerleşiyor demektir ay çok heycanlı yaa hadi bakalım nasıl olucak inşallah gebesindir
Git baktır ne olur neolmaz ablamada boş ikiz gebelik dediler kanaması ağrısı vardı düşük yapmış meğerse bebek varmışBirisi kimyasal gebelik olabilir demiş ama test yapmadığım için bilemiyorum nasıl bisey kimyasal gebelik hiç bilmiyorum baya ağrılarım var aceba çarşamba günü gitsem kanda çıkarmı eğer kimyasal gebelikse
Adetime 8 gün kala kahverengi akıntım oldu 4 gündür hala devam ediyor adetime daha var sizce hamile olabil
Hadi yaNerdeeee kuzum adet oldum üçüncü günüm bugün çok yoruldum
Artık