Olabilir cnm sen bence bekle adete dönmezse yarına kadar bence kan ver yerleşme olabilirKizlar 2.5 yıllık evliyim. İçinde bulunduğumuz ay ilk defa yumurtlama gunlerimi değerlendirdik bebek istiyoruz. Regl tarihim yarın. Ama bu sabah cok az sadece peceteye silince gelecek kadar açık pembe bi akıntım oldu. Belkide regl oluyorumdur bilmiyorum ama reglim genelde agriyla gelir, şuan belirgin bi ağrım yok. Bu konuda fikirleriniz var mi? Yerlesme kanamasi olabilir mi bilmiyorum ama kanama gibi de degildi zaten cok açık pembe ve cok azdi
Henüz hala adete dönmedi bakalim yarina kadar dönmezse inşallah belkide bebeğim vardırOlabilir cnm sen bence bekle adete dönmezse yarına kadar bence kan ver yerleşme olabilir
İns vardr BM hakkında hayrlisiHenüz hala adete dönmedi bakalim yarina kadar dönmezse inşallah belkide bebeğim vardır
Elimde bir tane gebelik testi var fotoğrafını ekliyorum, eger sabaha kadar adet kanamasina dönmezse sabah bu testi yapmayi düşünüyorum, bu marka hakkında bilginiz var mi?Hassas gebelik testi yapmanızı öneririm
Amin inşallah teşekkür ederimRegl gününüz gelmiş ,zaten hassas teste gerek yok normal testte de çıkar muhakkak. Hayırlısı olsun. :)
birkaç gün daha olmazsan kan testi ver benceKızlar hala adet olmadim hatta bu sabah peceteye bile bişey gelmedi , ilk idrarimla testte yaptim ama negatif
Evet belkide idrar testinde gostermiyordur daha degerler bilemedimkii..birkaç gün daha olmazsan kan testi ver bence
ne durumdasınız benim de geçen hafta parmak ucu kadar kahve lekelenme oldu adetim yarın ama şuan hiçbir belirti yok 4+1 hafta görünüyor uygulamada
Biraz daha bekle canım canını sıkma biraz zamana bırak sonra yapSabah yaptığım idrar testi negatif olduğu için hamile olduğumu düşünmüyorum ama henuz adette olamadim , gaz sancısı gibi şişlik ve baskı hissediyorum regl olacağım sanırım ama ağrım başlamadı, ağrıyla geliyor çünkü reglim suanki gaz hissi daha farkli
Bendede öyle oldu bu ay önce akıntı geldi baya öyle kaldı sonra kesildi. Umutlandim açıkçası yerleşme kanaması diye ama sonrası hayal kırıklığı. Çatlatma iğnesi mı yaptırdınızKızlar hala adet olmadim hatta bu sabah peceteye bile bişey gelmedi , ilk idrarimla testte yaptim ama negatif
Adet oldum tamamen :)Merhaba sonucunuz ne çıktı?
Biz bu ay ilk defa bebek denedik açıkçası, elenetal1 diye bir ilaca baslamistim takviye edici folik asit içeren baska hiçbir şey yapmadim 5-6 ay daha denememize ragmen gebelik olmazsa doktorumla birlikte belki baska yollara basvurma karari alırız.. sizin serüveniniz nasıl?Bendede öyle oldu bu ay önce akıntı geldi baya öyle kaldı sonra kesildi. Umutlandim açıkçası yerleşme kanaması diye ama sonrası hayal kırıklığı. Çatlatma iğnesi mı yaptırdınız