- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
-
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Yok 19 u bu ayin 19 u yani bat 19 Ağustos 2 gun gectiYerleşme kanaması olma ihtimali yüksek. Testte silik çıksa bile kanda artık ne olduğu belli olur 19undan sonra 1 ay geçmiş sonuçta
Yok 19 u bu ayin 19 u yani bat 19 Ağustos 2 gun gecti
Estağfurullah, insallah vardir inşallahAhh pardon tarihleri karıştırmışım. Ama evet yine kan da çıkar. İsterseniz birkaç gün daha bekleyin varsa iyice yükselsin değer.
16-26 arası bir dönemde yumurtlama yaşadıysanız ve ilişkiniz denk geldiyse kanda çok rahat anlaşılır. İlişki üstünden 10 gün geçince beta hcg yükselmeye başlıyor
Estağfurullah, insallah vardir inşallah
Amiin inşallah gebelerin duasi kabul olurmuş ne olur duanizda bana da yer verinHayırlı zamanda güzel haberler alın inşallah
Valla hamilelikten olabilir eger adet olmayacaksaniz. Kan testi yaptirdiniz mi?Bel agrisi yada yanlara vuran agri normal mi
Adetim gecti inşallah olmam da gebeliktendir bunlar, kan vermedim yoksa diye korkuyorum yarın bi daha test yapiyim ona göre veririmValla hamilelikten olabilir eger adet olmayacaksaniz. Kan testi yaptirdiniz mi?
Bence direkt kan testi verin eger imkaniniz varsa. Negatif cikinca acaba dogru mu degil mi diye kafayi yiyor yine insan. Pozitif ciksa bu sefer de acaba gercek mi degil mi diye. En net olani kan testiAdetim gecti inşallah olmam da gebeliktendir bunlar, kan vermedim yoksa diye korkuyorum yarın bi daha test yapiyim ona göre veririm
Kan ver kan gebelik vardır hayırlısı ileValla hamilelikten olabilir eger adet olmayacaksaniz. Kan testi yaptirdiniz mi?
Haklisiniz korkunun ecele faydasi yokBence direkt kan testi verin eger imkaniniz varsa. Negatif cikinca acaba dogru mu degil mi diye kafayi yiyor yine insan. Pozitif ciksa bu sefer de acaba gercek mi degil mi diye. En net olani kan testi
Insallah ya ne olur bana dua edin insallah vardırKan ver kan gebelik vardır hayırlısı ile
Rabbim mucizeni kucağına almayı nasip etsin inşallahInsallah ya ne olur bana dua edin insallah vardır
Amin insallah size de sagsaglim dogumlar nasip etsin inşallahRabbim mucizeni kucağına almayı nasip etsin inşallah