- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Ay hadi insallah insallah nolur dua edin bana yarın sabah test yapicam bisy cikmazsa 1 2 gun daha bekliycem kan vercemBana da varmis gibi geldi B BirMucizeOlsunb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi insallah insallah nolur dua edin bana yarın sabah test yapicam bisy cikmazsa 1 2 gun daha bekliycem kan vercemBana da varmis gibi geldi B BirMucizeOlsunb
Tamam insLlah kip kirmizi iki cizgiyle ogrenirsiniz haberinizi bekliyorumAy hadi insallah insallah nolur dua edin bana yarın sabah test yapicam bisy cikmazsa 1 2 gun daha bekliycem kan vercem
Amin insallah ates basiyor beni belkide adet olcamTamam insLlah kip kirmizi iki cizgiyle ogrenirsiniz haberinizi bekliyorum
Adet/gebelik belirtileri ayni zaten. Belirtilere odaklanmayin su anda. Sizin tek ve en buyuk belirtiniz su anda adet gecikmenizAmin insallah ates basiyor beni belkide adet olcam
Rabbim korktuğuma uğratmasin inşallahAdet/gebelik belirtileri ayni zaten. Belirtilere odaklanmayin su anda. Sizin tek ve en buyuk belirtiniz su anda adet gecikmeniz
Yaptınız mı testKizlaarr
19 ve 20 sinde yaptim cok silik gibiydi belkide hayal gördüm, yarın yapicam sabahYaptınız mı test
Kızlar yazınca pozitif çıktı sandım. Hadi bakalım bekliyoruz, umarım vardır19 ve 20 sinde yaptim cok silik gibiydi belkide hayal gördüm, yarın yapicam sabah
Valla bende bekliyorum seytan dürtüyor simdi yap diye ama sabaha sabretcemKızlar yazınca pozitif çıktı sandım. Hadi bakalım bekliyoruz, umarım vardır
Canım sonucun ne çıkmıştıBakar mısınız
son durumunuz ne oldu? test yaptınız mı? yerleşme kanaması max 2-3 gün sürüyo hafif peçeteye gelecek şekilde pembe veya açık renk kahverengi. kan kırmızı olarak gelmiyor.Ben bu ay hayit tohumu kullandım birde açlık orucu yaptım 36 saat. Temmuzun 29undan agustosun 5ine kadar adet gördüm . Normalde adetim 5 gün sürerdi 7 gün sürdü.neyse ağustosun 22sinde peceteye kahverengi bı damla leke geldi. Şimdi de adetim 3 gün gecikti ne bı ağrım var ne bı göğüs ağrısı. Sabahları midem bulanıyor başım dönüyor ama ben zaten aylardır bunları yaşadığım için hiç ihtimal vermiyorum. Benim lekelenmem bir kere oldu yani bu yerleşme kanaması illa günlerce mi sürmeli benimkisi yumurtlama mi yoksa yerleşme mi yoksa herhangi bir kanama mi bilemedim
Evet test yaptım zaten 7. Gün gecikmesinden sonra adet gormeye başladım sanırım o gün ya yumurtlama lekesi geldi yada vajinada kalan kanı attı dışarı. Başka bir aciklamasi yok. Aksi gibi bugünde aynısı oldu.son durumunuz ne oldu? test yaptınız mı? yerleşme kanaması max 2-3 gün sürüyo hafif peçeteye gelecek şekilde pembe veya açık renk kahverengi. kan kırmızı olarak gelmiyor.
Gebelik varmıKan ver kan gebelik vardır hayırlısı ile