• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi nasil olur

Adetim 30-33 gün arası değişkenlik gösteriyor.
Anladım. Benim de sizin gibi. Benim adet günümde gelmişti lekelenme ama herkeste farklı olabilir tabi. Yani şu an ne desem boş😕 yerleşme kanaması da olabilir ama yumurtlama belirtisi de olabilir

Anladım. Benim de sizin gibi. Benim adet günümde gelmişti lekelenme ama herkeste farklı olabilir tabi. Yani şu an ne desem boş😕 yerleşme kanaması da olabilir ama yumurtlama belirtisi de olabilir
Anladım canım. Bugünde şeffaf akıntı gördüm. Yumurtlama zamanı görülüyo diye duymuştum. Yüksek ihtimal yumurtlamam oluyo. Değerlendirecem bu birkaç günü. Dua eder misin bana ismim özlem. Hamilelerin duası kabul olur. Hayırlısı sağlıkla bu ay gebelik müjdesini alayım🤲🏻🥹

Anladım canım. Bugünde şeffaf akıntı gördüm. Yumurtlama zamanı görülüyo diye duymuştum. Yüksek ihtimal yumurtlamam oluyo. Değerlendirecem bu birkaç günü. Dua eder misin bana ismim özlem. Hamilelerin duası kabul olur. Hayırlısı sağlıkla bu ay gebelik müjdesini alayım🤲🏻🥹
Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana🤲🏻 hamile değilim ben ama inşallah duam kabul olur🤲🏻 benim kızım doğdu çoktan 3 yaşında kendisi🤭

Allah razı olsun canım. Allah çocuklarını sana bağışlasın. Gönlüne göre versin inşallah. Çok tşk ederim🤲🏻🥰♥️

Kızlar ben şimdi gebelik testi yaptım. Adetime 7 gün var ama dayanamadım. Benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyor musunuz. Yoksa ben görmek istediğimimi görüyorum😳

Eklentiler

• 27DB47A0-BA11-433E-8E05-FE3778508653.webp
    27DB47A0-BA11-433E-8E05-FE3778508653.webp
    94,9 KB · Görüntüleme: 115
Adet günümde sadece 1 kere çok az kanla karışık kahverengi akıntı geldi. Her sabah adet olacakmış gibi kasıklarım ağrırdı. Ben ha oldum ha olucam derken 6 gün geçtikten sonra kan testinde 1000 küsür çıktı beta🥰 inşallah sizin de bebeğiniz tutunmuştur size☺️
Bende bugün adet olmam gerek ama cuma gunu hafif pembemsi akıntım geldi oluyorum heralde dedim ped taktım hicbisey gelmedi ogun dunde yine sutlu kahvemsi gibi yogun bi akıntı geldi ve kasıklarım adet olcakmisım gibi agrıyodu bu sefer kesin sökülüyorum dedim yine bisey gelmedi bugunde kasık ağrım hala devam ediyo peceteye sildigimde normal beyaz akıntı var gelen giden yok kasıklarım patlıcak şiş gibi hissediyorum inşallah bendede vardır 🙏🏻🙏🏻

Bende bugün adet olmam gerek ama cuma gunu hafif pembemsi akıntım geldi oluyorum heralde dedim ped taktım hicbisey gelmedi ogun dunde yine sutlu kahvemsi gibi yogun bi akıntı geldi ve kasıklarım adet olcakmisım gibi agrıyodu bu sefer kesin sökülüyorum dedim yine bisey gelmedi bugunde kasık ağrım hala devam ediyo peceteye sildigimde normal beyaz akıntı var gelen giden yok kasıklarım patlıcak şiş gibi hissediyorum inşallah bendede vardır 🙏🏻🙏🏻
İnşallah 🙏🏻 dilerim bebeğiniz tutunmuştur ve güzel haber alırsınız🙏🏻

Back