Adetim 30-33 gün arası değişkenlik gösteriyor.Adetiniz düzenli mi? Bazen yumurtlama döneminde de böyle akıntı olabiliyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 30-33 gün arası değişkenlik gösteriyor.Adetiniz düzenli mi? Bazen yumurtlama döneminde de böyle akıntı olabiliyormuş
Anladım. Benim de sizin gibi. Benim adet günümde gelmişti lekelenme ama herkeste farklı olabilir tabi. Yani şu an ne desem boşAdetim 30-33 gün arası değişkenlik gösteriyor.
Anladım canım. Bugünde şeffaf akıntı gördüm. Yumurtlama zamanı görülüyo diye duymuştum. Yüksek ihtimal yumurtlamam oluyo. Değerlendirecem bu birkaç günü. Dua eder misin bana ismim özlem. Hamilelerin duası kabul olur. Hayırlısı sağlıkla bu ay gebelik müjdesini alayımAnladım. Benim de sizin gibi. Benim adet günümde gelmişti lekelenme ama herkeste farklı olabilir tabi. Yani şu an ne desem boşyerleşme kanaması da olabilir ama yumurtlama belirtisi de olabilir
Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sanaAnladım canım. Bugünde şeffaf akıntı gördüm. Yumurtlama zamanı görülüyo diye duymuştum. Yüksek ihtimal yumurtlamam oluyo. Değerlendirecem bu birkaç günü. Dua eder misin bana ismim özlem. Hamilelerin duası kabul olur. Hayırlısı sağlıkla bu ay gebelik müjdesini alayım![]()
Amin canım Allah senden de razı olsunAllah razı olsun canım. Allah çocuklarını sana bağışlasın. Gönlüne göre versin inşallah. Çok tşk ederim![]()
Gölgeli bi çizgi var. Yoksa yok muKızlar ben şimdi gebelik testi yaptım. Adetime 7 gün var ama dayanamadım. Benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyor musunuz. Yoksa ben görmek istediğimimi görüyorum![]()
Canim simdi gordum yazdini ben adet oldm yerlesme falan deyilms sinir bozdu budurum ama napalmMerhaba benzer durumu Suan bende yasiyorum
Bende bugün adet olmam gerek ama cuma gunu hafif pembemsi akıntım geldi oluyorum heralde dedim ped taktım hicbisey gelmedi ogun dunde yine sutlu kahvemsi gibi yogun bi akıntı geldi ve kasıklarım adet olcakmisım gibi agrıyodu bu sefer kesin sökülüyorum dedim yine bisey gelmedi bugunde kasık ağrım hala devam ediyo peceteye sildigimde normal beyaz akıntı var gelen giden yok kasıklarım patlıcak şiş gibi hissediyorum inşallah bendede vardırAdet günümde sadece 1 kere çok az kanla karışık kahverengi akıntı geldi. Her sabah adet olacakmış gibi kasıklarım ağrırdı. Ben ha oldum ha olucam derken 6 gün geçtikten sonra kan testinde 1000 küsür çıktı betainşallah sizin de bebeğiniz tutunmuştur size
![]()
İnşallahBende bugün adet olmam gerek ama cuma gunu hafif pembemsi akıntım geldi oluyorum heralde dedim ped taktım hicbisey gelmedi ogun dunde yine sutlu kahvemsi gibi yogun bi akıntı geldi ve kasıklarım adet olcakmisım gibi agrıyodu bu sefer kesin sökülüyorum dedim yine bisey gelmedi bugunde kasık ağrım hala devam ediyo peceteye sildigimde normal beyaz akıntı var gelen giden yok kasıklarım patlıcak şiş gibi hissediyorum inşallah bendede vardır![]()
Amin inşallahİnşallahdilerim bebeğiniz tutunmuştur ve güzel haber alırsınız
![]()