Dundusenin adet dönemin ne zaman ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dundusenin adet dönemin ne zaman ?
Dun olmam gerekiyodu hatta bir gun gec oldm ama leke oldu suan adet gibi kramplarm oluyo ama adet olmuyorsenin adet dönemin ne zaman ?
Ben idrar testi yapmadım o yüzden bilemiyorum ama eğer geç döllenme olduysa silik çıkmış olabilir. En güzeli kan testi. Ya da bir kaç gün daha bekleyip idrar testini tekrarlamak. Dediğim gibi eğer geç döllenmeyse şuan anca kan testi net sonuç verirMerhabalar kızlar ben bu platformda yeni sayılırım bir şey soracağım sizlere. Regl tarihm 8nisandı fakat hala olmadım. Dün açık pembe akinti sonrasi kahve suruntu gibi lekelendim bir daha da olmadi. Yerlesme oldugunu hissederek kanamadan 1gün sonra yani bugun miratech erken gebelik testini yaptim. Çok çok silik bir çizgi ile karşılaştım. Yerleşme kanamasından hemen sonra sanırım idrarda çok fazla gözükmüyor değil mi
Yumurtlamam tam 14.gün olmasina rağmen geç dollenme olabilir mi? Ben anlam veremedimBen idrar testi yapmadım o yüzden bilemiyorum ama eğer geç döllenme olduysa silik çıkmış olabilir. En güzeli kan testi. Ya da bir kaç gün daha bekleyip idrar testini tekrarlamak. Dediğim gibi eğer geç döllenmeyse şuan anca kan testi net sonuç verir
Testin fotoğrafını atar mısınMerhabalar kızlar ben bu platformda yeni sayılırım bir şey soracağım sizlere. Regl tarihm 8nisandı fakat hala olmadım. Dün açık pembe akinti sonrasi kahve suruntu gibi lekelendim bir daha da olmadi. Yerlesme oldugunu hissederek kanamadan 1gün sonra yani bugun miratech erken gebelik testini yaptim. Çok çok silik bir çizgi ile karşılaştım. Yerleşme kanamasından hemen sonra sanırım idrarda çok fazla gözükmüyor değil mi
Yumurtlamanın 14. Gün olduğundan kesin olarak emin misiniz. Yani ovülasyon testi falan mı kullandınıZ? Çünkü bazen adet düzenli olsa da yumurtlama geç veya erken olabiliyorYumurtlamam tam 14.gün olmasina rağmen geç dollenme olabilir mi? Ben anlam veremedim
Normalde 5’in altında değer negatiftir ama adet geçtikten sonra tekrar kan testi yaptırın belki yükselir. Burda okuyoruz çünkü olabiliyor böyleMerhabalar benim adet tarihim 15 nisan 6 gün öncesinde açık pembe akıntım oldu ertesi günde kahverengi akıntım oldu ara ara devam ediyor bugün de biraz oldu. Adet olacakmış gibi ağrım da var ama birşey yok. Daha önce böyle birşeyle karşılaşmadım onun için sormak istedim sizce yerleşme kanaması mıdır? Dün kan testi yaptırdım normalde ikinin altında çıkan değerim 3.25 çıktı bu da belirti olabilir mi?
Evet ovulasyon testi kullandim zaten o gunler lekelenme oluyor ordan da anliyorumYumurtlamanın 14. Gün olduğundan kesin olarak emin misiniz. Yani ovülasyon testi falan mı kullandınıZ? Çünkü bazen adet düzenli olsa da yumurtlama geç veya erken olabiliyor
Kuzum o kadar silik ki fotografta belli olmuyor bir de kameram cok kotuTestin fotoğrafını atar mısın
Anladım teşekkür ederim daha önce dış gebelik ameliyatı geçirdiğim için herşeyden şüpheleniyorum artıkNormalde 5’in altında değer negatiftir ama adet geçtikten sonra tekrar kan testi yaptırın belki yükselir. Burda okuyoruz çünkü olabiliyor böyle
Yok canim lekelenmeden uc gun sonra adet oldm yine tutmadi artik hevesimde umudumda kacdi olmazsa olmasinAdet günümde sadece 1 kere çok az kanla karışık kahverengi akıntı geldi. Her sabah adet olacakmış gibi kasıklarım ağrırdı. Ben ha oldum ha olucam derken 6 gün geçtikten sonra kan testinde 1000 küsür çıktı betainşallah sizin de bebeğiniz tutunmuştur size
![]()
Bende aynı sizin gibi oldum ilk kez böyle oldum. Neden böyle oluyor acabaYok canim lekelenmeden uc gun sonra adet oldm yine tutmadi artik hevesimde umudumda kacdi olmazsa olmasinb
Bilmiyorum iyice gerildim yani zaten herseyden soudum artik hayatta istedim hic bisey duzeninde gitmiyor isyan etmiyorum ama gercekden bogulcak gibiyim artikBende aynı sizin gibi oldum ilk kez böyle oldum. Neden böyle oluyor acaba![]()
Stresten de olabilir. Üzülmeyin bunda da vardır bir hayır. Allah'tan hayırlısını dileyelimBilmiyorum iyice gerildim yani zaten herseyden soudum artik hayatta istedim hic bisey duzeninde gitmiyor isyan etmiyorum ama gercekden bogulcak gibiyim artik
Saol canim hersey allahdan napalimStresten de olabilir. Üzülmeyin bunda da vardır bir hayır. Allah'tan hayırlısını dileyelim