• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi nasil olur

Merhabalar benim bat pazar günü. Dün peçeteye kan gibi değişik bi şey geldi ama farklı yani. Sonra hiç bir şey olmadı. Bugün de kahverengi lekelenmem var. Regli olacakmışım gibi ağrım var. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. O zaman göğüslerim çok hassaslaşmıştı test yapmıştım pozitif görmüştüm ama tutunamadı maalesef. Bu kez o kadar göğüs hassasiyetim yok. Yerleşme mi regli mi olucam kafam çok karışık

Yumurtlama günüm 10 Nisan 12 Nisan da pembe kahverengi leke geldi damla damla 2 3 saat sürdü çok çok az geldi acaba yerleşme kanaması mi yoksa yumurtlama kanaması mi ama yumurtlama kanaması olsa 2 gün sonra gelir miydi

Yumurtlama günüm 10 Nisan 12 Nisan da pembe kahverengi leke geldi damla damla 2 3 saat sürdü çok çok az geldi acaba yerleşme kanaması mi yoksa yumurtlama kanaması mi ama yumurtlama kanaması olsa 2 gün sonra gelir miydi
Aynı durumu bende yaşadım normalde pazar günü yumurtlamaydı hatta tam günü bile değil sadece testte şansım var gözüküyodu 2 gün geçti ve kahverengi lekelenme geldi ağrısız bu ay iyi değerlendirdik eşimle normal şartlarda 4 5 gün var adetime benim de aklım çok karışık

Aynı durumu bende yaşadım normalde pazar günü yumurtlamaydı hatta tam günü bile değil sadece testte şansım var gözüküyodu 2 gün geçti ve kahverengi lekelenme geldi ağrısız bu ay iyi değerlendirdik eşimle normal şartlarda 4 5 gün var adetime benim de aklım çok karışık
Ben bugün test yaptım bisey çıkmadı sanırım üzüldüm 5 gün var bata

Eklentiler

• 20230419_094017.webp
    20230419_094017.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 150
  • 20230419_100855.webp
    20230419_100855.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 134
Ben bugün test yaptım bisey çıkmadı sanırım üzüldüm 5 gün var bata
Ben simdi hastabeye geldim kan verdim 1 saate cikicak beklerken eczaneden test aldim yaptim 2 saniye sonra ikinci silik cizgiyi gordum rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah bende dahil hepimizin

Ben simdi hastabeye geldim kan verdim 1 saate cikicak beklerken eczaneden test aldim yaptim 2 saniye sonra ikinci silik cizgiyi gordum rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah bende dahil hepimizin
Hayırlısı olsun kan sonucu burdan yazarsın tebrik ederim testin fotoğrafını atar mısın normal gebelik mi erken mi aldın kaç gün var bugün adetine

Hayırlısı olsun kan sonucu burdan yazarsın tebrik ederim testin fotoğrafını atar mısın normal gebelik mi erken mi aldın kaç gün var bugün adetine
20230419_113057.webp

Normalde 4 gun falan var adetime pcos vardi bende ilaclar takviyeler kullandim 4 5 kg verdim su an 95 kg yum adetim 2 3 aydir duzenliydi korunmadik her firsati degerlendirdik 1 saate ciksin yazicam sonucu da insallah vardir

Bende kaset test aldım şimdi yaptm az önce

Eklentiler

• 20230419_141621.webp
    20230419_141621.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 157
  • 20230419_141540.webp
    20230419_141540.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 152
Merhaba benim de adet tarihim bugün öğlenden itibaren kasık ve bel ağrım başladı, sonra peçeteye pembe akıntı geldi ama sadece peçeteye sildikçe. Şimdi de durdu akıntı şeklinde sadece. Sizce yerleşme kanaması mı yoksa regli mi olacağım

Sarımtrak bir akıntı ama sadece iki akşamdır var 30 mart en son reglim adet olacakmışım gibi ama akıntım regl bitiminde olan akıntıya da benzıyor karnım aşırı şiş gergin acaba yerleşme kanaması pempemsi mi oluyor akıntı şeklinde gelen var mı

Adet günümde sadece 1 kere çok az kanla karışık kahverengi akıntı geldi. Her sabah adet olacakmış gibi kasıklarım ağrırdı. Ben ha oldum ha olucam derken 6 gün geçtikten sonra kan testinde 1000 küsür çıktı beta🥰 inşallah sizin de bebeğiniz tutunmuştur size☺️
Merhaba canım. Hayırlı olsun tebrik ederim seni öncelik. Benim aklım çok karışık. Bişey sorabilirmiyim😊

Sorabilirsiniz tabii
Benim adetim bittikten hemen sonra son 17 düzenli ilişki yaşadık. Yani ya her gün yada bir gün aralıkla. Ama son 10 gündür alt karın ağrımda tuhaf ağrılar. Adet ağrısa benzer gibi. Sağ be sol kasıklarımda sancı batmalar. Ve en ilginç olanı. 2 gün önce yani adetime daha 11 gün kala kahverengi leke gördüm. 2 adet arası hiç böyle leke görmezdim. 1 defa tek gördüm ardından normal beyaz akıntı görüyorum zaten. Ve şuandada adetime 9 gün var. Hamilelik belirtisi olabilir mi sence?

Benim adetim bittikten hemen sonra son 17 düzenli ilişki yaşadık. Yani ya her gün yada bir gün aralıkla. Ama son 10 gündür alt karın ağrımda tuhaf ağrılar. Adet ağrısa benzer gibi. Sağ be sol kasıklarımda sancı batmalar. Ve en ilginç olanı. 2 gün önce yani adetime daha 11 gün kala kahverengi leke gördüm. 2 adet arası hiç böyle leke görmezdim. 1 defa tek gördüm ardından normal beyaz akıntı görüyorum zaten. Ve şuandada adetime 9 gün var. Hamilelik belirtisi olabilir mi sence?
Adetiniz düzenli mi? Bazen yumurtlama döneminde de böyle akıntı olabiliyormuş

Kizlar yerlesme kanamasi yasayan ve bilgisi olan varmi aranizda gebelik planliyorum her ay adet oluyordum ama bu ay birgun bir iki seferlige mahsus bi kanama gordum ama devami gelmed tam adet gunumdu belkide bir iki gun erken de olabilir adet olamadim ama cok az lekeleme seklinde gordum afedersiniz taharetlenirken elimde gordum sonra bir iki damla pedime gecdi adet oluyorum sandim ama devami gelmedi sizce gebelik belirtisimidir yerlesme kanamasi hakkinda pek bilgim yok
Kızlar benimde adet gününden 2 gün önce kahverengi az bı lekelenmem oldu adetim gecikti 2 gündür olmadım şimdi de ara ara beyaz akıntım oluyor gebelik belirtisi mi

Back