Benimde aynısı yani ayıp olmasa fotoğrafını çekerdim. Birebir aynıdır ikimizinde. Kötü bir şey de düşünmüyorum yeni doktor kontrolüm oldu. Herhalde adet sökülmeye çalışıyorAnlam veremiyorum az önce lavaboya gittim yine kahverengi ve pembemsi kırmızıya yakın karışık bi lekelenme adet kanamasına benzemiyor değişik bişey
Senin kaç gün gecikmiştiBenimde aynısı yani ayıp olmasa fotoğrafını çekerdim. Birebir aynıdır ikimizinde. Kötü bir şey de düşünmüyorum yeni doktor kontrolüm oldu. Herhalde adet sökülmeye çalışıyor
2 gün gecikti benimSenin kaç gün gecikmişti
Bekleyip görücez artık sonuç ne olursa yazarsan sevinirimBenim normalde adetimin ilk günü kahverengi leke gelirdi baya yoğun bi şekilde bikaç saat sonrada adet kanamam başlardı ikinci ve üçüncü günleri de yoğun kanamam olurdu bu ay bu kadar gecikip böyle bi lekelenme yaşayınca garipsedim yalnız değilmişim
Tabi yazarım sendende sonuç bekliyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsunBekleyip görücez artık sonuç ne olursa yazarsan sevinirim
çek çek de gör sjsjs sen daha bilmiyosun buraları çömeeez seniBenimde aynısı yani ayıp olmasa fotoğrafını çekerdim. Birebir aynıdır ikimizinde. Kötü bir şey de düşünmüyorum yeni doktor kontrolüm oldu. Herhalde adet sökülmeye çalışıyor
Yerleşme kanaması kaç gün sürmüştü sizde?Kızıma hamileyken adete 2 gün kala test yaptım silik pozitif cıkmıstı adet günümde test yapacaktım kanamam başladı baya adet gibiydi rengi falan dedim herhalde test yanlış çıktı kanama kahverengiye dönünce yine süphelendim aksamına test yaptım tekrar pozitifti 2 gün sonra da kan vermiştim 775 cıkmıstı sonuç
Mümkün değil ki ilişkim ramazanda oldu düşün üstüne adet gördüm Şuan görmüyorum yani kanda çıkmaması sıfır olması bilimsel olarak mümkün değil ki kanda çıkmamasıBelki sonra pozitifi göreceksin canım regli oldun mu
çek çek de gör sjsjs sen daha bilmiyosun buraları çömeeez senine var ki çekmekte benimde pembemsi bir akıntım olmuştu keşke çekseydim diyorum bize de yardımcı olur
Canım valla benimde kahverengi lekelenmelerim var bir türlü adete dönmedi. Banada doktor bir sorun yok demişti. Beklemedeyim ben deBöyle olup hamile kalan varmidir acaba hiç adet belirtilerim yok. Arada sırada kasigimdave belimde sanci ve mide bulantısı var ama üşütüyo da olabilirim
Kan verdiniz mi ?Testim negatif
Verdim dün yarında doktora görüneceğimKan verdiniz mi ?
İlerleyen zamanda yükselir belki doktor bişey dedi mi0.150 çıktı
Adetim bir hafta geçti negatif ama idrarda da öyle.Doktor kanda çıkmazsa ultrasonda zaten bişey göremem diyor benim umudum bitti gibi.Doktor bir hafta bekle adet olmazsan tahlil yaparız diyor.Yarın yine de gidicem ultrason için belki miyom fln vardır kasığımda sızı var çünkü böyle olması mucize dimi kanda çıkmayıp hamile olmak ben pek duymadım amaİlerleyen zamanda yükselir belki doktor bişey dedi mi
Yani belki şu an yukselmiyodur bekle biraz daha bakalım kanda da sonradan yukselebiliyo doktorun dediği gibi 1 hafta da yükselebilir hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz insallahAdetim bir hafta geçti negatif ama idrarda da öyle.Doktor kanda çıkmazsa ultrasonda zaten bişey göremem diyor benim umudum bitti gibi.Doktor bir hafta bekle adet olmazsan tahlil yaparız diyor.Yarın yine de gidicem ultrason için belki miyom fln vardır kasığımda sızı var çünkü böyle olması mucize dimi kanda çıkmayıp hamile olmak ben pek duymadım ama