Yerleşme kanaması nasıl olur, daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ?

Anlam veremiyorum az önce lavaboya gittim yine kahverengi ve pembemsi kırmızıya yakın karışık bi lekelenme adet kanamasına benzemiyor değişik bişey
Benimde aynısı yani ayıp olmasa fotoğrafını çekerdim. Birebir aynıdır ikimizinde. Kötü bir şey de düşünmüyorum yeni doktor kontrolüm oldu. Herhalde adet sökülmeye çalışıyor

Benim normalde adetimin ilk günü kahverengi leke gelirdi baya yoğun bi şekilde bikaç saat sonrada adet kanamam başlardı ikinci ve üçüncü günleri de yoğun kanamam olurdu bu ay bu kadar gecikip böyle bi lekelenme yaşayınca garipsedim yalnız değilmişim

Bekleyip görücez artık sonuç ne olursa yazarsan sevinirim

Benimde aynısı yani ayıp olmasa fotoğrafını çekerdim. Birebir aynıdır ikimizinde. Kötü bir şey de düşünmüyorum yeni doktor kontrolüm oldu. Herhalde adet sökülmeye çalışıyor
çek çek de gör sjsjs sen daha bilmiyosun buraları çömeeez seni

Yerleşme kanaması kaç gün sürmüştü sizde?

Kızlar benim de adetim düzensizdir 1 yıldır eşimle korunmuyoruz doktora gittim. Bi sorun yok acele etmeyin dedi dr. Hamile kalana kadar da inofolic combi içmemi söyledi. 4. Kutuma yeni geçtim ve son iki aydır düzenli adet görüyodum 35 güne bir. Bu ay 35. Günümde pembemsi lekeler oldu 3 gün adete dönmedi. 3 gün sonra normal beyaz akıntıya döndü. Kasıklarım da da arada sırada ağrı dolgunluk hissi var. Bu sabah gebelik testi yaptim negatif. Ama arastirmalarima göre5. 6 gün beklemek gerekiyomus çok sabirsizim insallah hamileyimdir Allah isteyen. Herkese nasip etsin

Böyle olup hamile kalan varmidir acaba hiç adet belirtilerim yok. Arada sırada kasigimdave belimde sanci ve mide bulantısı var ama üşütüyo da olabilirim

Böyle olup hamile kalan varmidir acaba hiç adet belirtilerim yok. Arada sırada kasigimdave belimde sanci ve mide bulantısı var ama üşütüyo da olabilirim
Canım valla benimde kahverengi lekelenmelerim var bir türlü adete dönmedi. Banada doktor bir sorun yok demişti. Beklemedeyim ben de

İlerleyen zamanda yükselir belki doktor bişey dedi mi
Adetim bir hafta geçti negatif ama idrarda da öyle.Doktor kanda çıkmazsa ultrasonda zaten bişey göremem diyor benim umudum bitti gibi.Doktor bir hafta bekle adet olmazsan tahlil yaparız diyor.Yarın yine de gidicem ultrason için belki miyom fln vardır kasığımda sızı var çünkü böyle olması mucize dimi kanda çıkmayıp hamile olmak ben pek duymadım ama

Yani belki şu an yukselmiyodur bekle biraz daha bakalım kanda da sonradan yukselebiliyo doktorun dediği gibi 1 hafta da yükselebilir hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz insallah
Bazen geç döllenmelerde kanda hemen çıkmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…