Yerleşme kanaması nasıl olur, daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ?

Yani belki şu an yukselmiyodur bekle biraz daha bakalım kanda da sonradan yukselebiliyo doktorun dediği gibi 1 hafta da yükselebilir hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz insallah
Bazen geç döllenmelerde kanda hemen çıkmayabiliyor
Çok zor imkansız çok yazı okudum siz de mi bekleyiştesiniz

Çok zor imkansız çok yazı okudum siz de mi bekleyiştesiniz
Benim adet günümde 3 gün pembemsi lekem oldu kasıklsrımda ağrı hassasiyet 2 gün mide bulantim bugünde baş ağrım oldu. Bekliyorum ben de insallah yerlesme kanamasıdır. Tabi olmayadabilir. Adet öncesi ara kanama olabiliyo bazen. 1 yıldır istiyoruz eşimle insallah hamileyimdir

Merhaba arkadaşlar. Adetim gecikti malum sabah test yapmıştım negatif çıktı ama koyu kahve akıntım oluyor araştırdığımda yerleşme kanaması olabilir sonucuna ulaştım daha önce bu durumu yaşayan oldu mu yani hamile olabilir miyim? Sabaha adet olmazsam kan vericem ama merak ediyorum telaşımı hoş görün.
Benim bu ikinci gebeliğim ikisinde de aynı şeyi yaşadım pembe lekelenme yada 1-2 damla kanama şeklinde oğlumda 3 gün olmuştu bu bebeğimde de 2 gün oldu ama hamile olduğumu biliyordum zaten

Benim bu ikinci gebeliğim ikisinde de aynı şeyi yaşadım pembe lekelenme yada 1-2 damla kanama şeklinde oğlumda 3 gün olmuştu bu bebeğimde de 2 gün oldu ama hamile olduğumu biliyordum zaten
Peki kanama bittikten sonra ne belirtileriniz vardı ben de baş ağrısı var şu an onla mı alakalı bilmiyorum ama bide kasıklarımda dolgunluk hissi var arada ağrı.giriyo ara da sırada da belime iğneleyici tarzda ağrılar oluyo özellikle yürürken

Peki kanama bittikten sonra ne belirtileriniz vardı ben de baş ağrısı var şu an onla mı alakalı bilmiyorum ama bide kasıklarımda dolgunluk hissi var arada ağrı.giriyo ara da sırada da belime iğneleyici tarzda ağrılar oluyo özellikle yürürken
Adet olacak gibi kasıklarımda belimde ağrı göğüslerim çok hassasdı ve uçları koyulaşmıştı bide aşırı derecede gaz vardı

Adet olacak gibi kasıklarımda belimde ağrı göğüslerim çok hassasdı ve uçları koyulaşmıştı bide aşırı derecede gaz vardı
Of yok ya benim regl gibi değil hele göğsümde hiç bişey yok acı hassasiyet şişkinlik hic bişey sadece kasıklarım ve belim o da arada sırada yürüdükçe oluyo daha çok. Belki herkeste farkli oluyodur belirtiler. Sizin beta hcg yüksekmiş o donem belki benim daha o yüksekliğe ulasmamisir

Of yok ya benim regl gibi değil hele göğsümde hiç bişey yok acı hassasiyet şişkinlik hic bişey sadece kasıklarım ve belim o da arada sırada yürüdükçe oluyo daha çok. Belki herkeste farkli oluyodur belirtiler. Sizin beta hcg yüksekmiş o donem belki benim daha o yüksekliğe ulasmamisir
Ben tesadüf öğrendim dahiliye ye kan verdim 11 çıktı ama umutlanmadım çünkü daha önce kimyasal gebelik geçirdim sonra 10 gün sonra verdim adetim gecikti ve bu belirtiler var diye 369 çıktı

Benimde vardı ama iki gündür pek yok akıntımda da durulma var sanki göğüs ucum dikleşmiş ve elleyince acıyor bugün gecikmemin dokuzuncu günü hala edet olmadım biraz daha sabredip perşembe sabah test yapayım diyorum kesinleşsin sonra doktora giderim bir arkadaş yazmış tahlil 0.100se Umut vardır diye ne diyelim insallah

Benimde vardı ama iki gündür pek yok akıntımda da durulma var sanki göğüs ucum dikleşmiş ve elleyince acıyor bugün gecikmemin dokuzuncu günü hala edet olmadım biraz daha sabredip perşembe sabah test yapayım diyorum kesinleşsin sonra doktora giderim bir arkadaş yazmış tahlil 0.100se Umut vardır diye ne diyelim insallah
Insallahh 🤲🤲

Pazartesi geç olur keşke bugün yapsaydın ona göre dikkat ederdin
Sen böyle diyince bile bi heyecanlandim. Eğer hamileysem biraz daha netleşir ümidiyle 2 gün daha bekliyim dedim. Negatifi görmek istemiyorum hiç ya ondan yapmadım bugün. Pazartesi netleşir durumum artık çünkü pembe akıntım pazar günü bitmişti 1 hafta geçmiş olcak. Ne bilim hamilelik belirtim yok gibi pek regl belirtim de yok anlamadım havalardan da olabilir🤷‍♀️🤔

X