Benim de lekelenmelerim oldu kesin olsun diye adet günümün geçmesini bekliyorumKızıma hamileyken adete 2 gün kala test yaptım silik pozitif cıkmıstı adet günümde test yapacaktım kanamam başladı baya adet gibiydi rengi falan dedim herhalde test yanlış çıktı kanama kahverengiye dönünce yine süphelendim aksamına test yaptım tekrar pozitifti 2 gün sonra da kan vermiştim 775 cıkmıstı sonuç
Psikolojik olarak da olabilirBenim durumum çok ilginç ramazanda ilişki oldu adet gördüm sonra gebelik belirtileri başladı ve adetim Altı gün gecikti Şuan.Adet olmam gereken gün test yaptım negatifti hala adet olmadım ama hayatımda hiç bu kadar akıntım olmadı şeffaf uzayan sümüksü akıntı,on gün önce pembemsi akıntı ve adet olacağım gün iki damla kan geldi pembe kırmızı arası tamam dedim adet geliyo ped taktım devamı gelmedi bir iki sabah mide bulantım oldu sol kasığımda altta baya sızı,baş ağrısı birden tansiyonum düşüyo gibi ağırlık ve halsizlik uyku isteği.Yine test yapacam acaba kist mi var
Pek sanmıyorum çünkü hiç aklımda yoktu hamile olsam testte çıkardı kisttir belki gecikme yapıyordur olacaksam da olayım böyle daha kötü oluyorPsikolojik olarak da olabilir
Belki sonra pozitifi göreceksin canım regli oldun muTestim negatif
Merhaba cuma günü resmi tatil olduğu için kan veremedim pazartesiye kaldı kahverengi akıntı devam ediyor bazen yoğun oluyo daha koyu oluyor adet oldum sanıyorum ama devamı yoksonucunuz ne çıktı ?
Ay benimde aynısı yaa. Adetin geçti mi? Evde test yapıyorum negatif. Sadece lekelenme var kahverengi anlamadım yani.Merhaba cuma günü resmi tatil olduğu için kan veremedim pazartesiye kaldı kahverengi akıntı devam ediyor bazen yoğun oluyo daha koyu oluyor adet oldum sanıyorum ama devamı yok
Şuan aynı şeyi yaşıyorum 6 gün gecikti ve bikaç gündür akıntım oluyor bugün daha koyu geldi hatta arada bikaç damla kırmızıda geliyor gibi hissediyorum tam adet oldum diyorum sonra bakıyorum tekrar koyu kahve akıntı kafam allak bullak oldu birde şansa resmi tatile denk geldi yakınlarda nöbetçi eczanede yok eşime de heveslenmesin diye söylemedim henüz adetim diye biliyorKızıma hamileyken adete 2 gün kala test yaptım silik pozitif cıkmıstı adet günümde test yapacaktım kanamam başladı baya adet gibiydi rengi falan dedim herhalde test yanlış çıktı kanama kahverengiye dönünce yine süphelendim aksamına test yaptım tekrar pozitifti 2 gün sonra da kan vermiştim 775 cıkmıstı sonuç
Aynı şeyi yaşıyoruzzz benimde 4.gün yaptığım test negatif çıktı bi dhaa yapmadım 6 gün gecikti benim kahverengi akıntım oluyor çok koyu olmaya başladı hattaAy benimde aynısı yaa. Adetin geçti mi? Evde test yapıyorum negatif. Sadece lekelenme var kahverengi anlamadım yani.
Benim çok koyu değil ama hep var. Kesildi sanıyorum bir bakıyorum yine gelmiş. Ya pozitif gelsin ya da adetim sökülsün böyle belirsizlik can sıkıcı.Aynı şeyi yaşıyoruzzz benimde 4.gün yaptığım test negatif çıktı bi dhaa yapmadım 6 gün gecikti benim kahverengi akıntım oluyor çok koyu olmaya başladı hatta
Aynı duyguları paylaşıyoruz inan çok sinir bozucu bi durum adet oldum diyorum devamı gelmiyor sürekli aklım orda çıldırmak üzereyim bir de ben döngümü 30 günden hesaplıyorum ona göre 6 gecikti gün diyorum 28 günden hesaplarsam 8 gün geciktim az da değil gebelik değilse bile ne yani anlamadım ve ilk defa yaşıyorum böyle uzun süren koyu renk akıntı ve gecikmeBenim çok koyu değil ama hep var. Kesildi sanıyorum bir bakıyorum yine gelmiş. Ya pozitif gelsin ya da adetim sökülsün böyle belirsizlik can sıkıcı.
Ay vallahi aynısı. Ne yaparsam yapayım hep aklımda. Senin baya gecikmiş ama geç döllenme falan olunca testte de geç gözüküyormuş. İnşallah ne olduğu hemen belli olur ya yoksa çıldırcazAynı duyguları paylaşıyoruz inan çok sinir bozucu bi durum adet oldum diyorum devamı gelmiyor sürekli aklım orda çıldırmak üzereyim bir de ben döngümü 30 günden hesaplıyorum ona göre 6 gecikti gün diyorum 28 günden hesaplarsam 8 gün geciktim az da değil gebelik değilse bile ne yani anlamadım ve ilk defa yaşıyorum böyle uzun süren koyu renk akıntı ve gecikme
Benimde öyle ya bak arada birkaç damla kırmızı da var ne ki bu böyleŞuan aynı şeyi yaşıyorum 6 gün gecikti ve bikaç gündür akıntım oluyor bugün daha koyu geldi hatta arada bikaç damla kırmızıda geliyor gibi hissediyorum tam adet oldum diyorum sonra bakıyorum tekrar koyu kahve akıntı kafam allak bullak oldu birde şansa resmi tatile denk geldi yakınlarda nöbetçi eczanede yok eşime de heveslenmesin diye söylemedim henüz adetim diye biliyor
Anlam veremiyorum az önce lavaboya gittim yine kahverengi ve pembemsi kırmızıya yakın karışık bi lekelenme adet kanamasına benzemiyor değişik bişeyBenimde öyle ya bak arada birkaç damla kırmızı da var ne ki bu böyle