Yerleşme kanaması nasıl olur, daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ?

nurky

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
37
6
26
Merhaba arkadaşlar. Adetim gecikti malum sabah test yapmıştım negatif çıktı ama koyu kahve akıntım oluyor araştırdığımda yerleşme kanaması olabilir sonucuna ulaştım daha önce bu durumu yaşayan oldu mu yani hamile olabilir miyim? Sabaha adet olmazsam kan vericem ama merak ediyorum telaşımı hoş görün.

Kızıma hamileyken adete 2 gün kala test yaptım silik pozitif cıkmıstı adet günümde test yapacaktım kanamam başladı baya adet gibiydi rengi falan dedim herhalde test yanlış çıktı kanama kahverengiye dönünce yine süphelendim aksamına test yaptım tekrar pozitifti 2 gün sonra da kan vermiştim 775 cıkmıstı sonuç

Benim de lekelenmelerim oldu kesin olsun diye adet günümün geçmesini bekliyorum

Benim durumum çok ilginç ramazanda ilişki oldu adet gördüm sonra gebelik belirtileri başladı ve adetim Altı gün gecikti Şuan.Adet olmam gereken gün test yaptım negatifti hala adet olmadım ama hayatımda hiç bu kadar akıntım olmadı şeffaf uzayan sümüksü akıntı,on gün önce pembemsi akıntı ve adet olacağım gün iki damla kan geldi pembe kırmızı arası tamam dedim adet geliyo ped taktım devamı gelmedi bir iki sabah mide bulantım oldu sol kasığımda altta baya sızı,baş ağrısı birden tansiyonum düşüyo gibi ağırlık ve halsizlik uyku isteği.Yine test yapacam acaba kist mi var

Psikolojik olarak da olabilir

Merhaba cuma günü resmi tatil olduğu için kan veremedim pazartesiye kaldı kahverengi akıntı devam ediyor bazen yoğun oluyo daha koyu oluyor adet oldum sanıyorum ama devamı yok
Ay benimde aynısı yaa. Adetin geçti mi? Evde test yapıyorum negatif. Sadece lekelenme var kahverengi anlamadım yani.

Şuan aynı şeyi yaşıyorum 6 gün gecikti ve bikaç gündür akıntım oluyor bugün daha koyu geldi hatta arada bikaç damla kırmızıda geliyor gibi hissediyorum tam adet oldum diyorum sonra bakıyorum tekrar koyu kahve akıntı kafam allak bullak oldu birde şansa resmi tatile denk geldi yakınlarda nöbetçi eczanede yok eşime de heveslenmesin diye söylemedim henüz adetim diye biliyor

Ay benimde aynısı yaa. Adetin geçti mi? Evde test yapıyorum negatif. Sadece lekelenme var kahverengi anlamadım yani.
Aynı şeyi yaşıyoruzzz benimde 4.gün yaptığım test negatif çıktı bi dhaa yapmadım 6 gün gecikti benim kahverengi akıntım oluyor çok koyu olmaya başladı hatta

Aynı şeyi yaşıyoruzzz benimde 4.gün yaptığım test negatif çıktı bi dhaa yapmadım 6 gün gecikti benim kahverengi akıntım oluyor çok koyu olmaya başladı hatta
Benim çok koyu değil ama hep var. Kesildi sanıyorum bir bakıyorum yine gelmiş. Ya pozitif gelsin ya da adetim sökülsün böyle belirsizlik can sıkıcı.

Benim çok koyu değil ama hep var. Kesildi sanıyorum bir bakıyorum yine gelmiş. Ya pozitif gelsin ya da adetim sökülsün böyle belirsizlik can sıkıcı.
Aynı duyguları paylaşıyoruz inan çok sinir bozucu bi durum adet oldum diyorum devamı gelmiyor sürekli aklım orda çıldırmak üzereyim bir de ben döngümü 30 günden hesaplıyorum ona göre 6 gecikti gün diyorum 28 günden hesaplarsam 8 gün geciktim az da değil gebelik değilse bile ne yani anlamadım ve ilk defa yaşıyorum böyle uzun süren koyu renk akıntı ve gecikme

Ay vallahi aynısı. Ne yaparsam yapayım hep aklımda. Senin baya gecikmiş ama geç döllenme falan olunca testte de geç gözüküyormuş. İnşallah ne olduğu hemen belli olur ya yoksa çıldırcaz

Benimde öyle ya bak arada birkaç damla kırmızı da var ne ki bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…