- 25 Mart 2024
- 6
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Hilaldugan
-
Eczaneye şimdi gidiyorum yapıcam bugünGebelik testi yaptınız mı?
Canım bu negatif yaSizce bu pozitif mi?
O zaman yumurtalık kisti oluştu bende adetim geçti çünküCanım bu negatif ya
Negatif görünüyor kaç gün geçti adetinizSizce bu pozitif mi?
3 4 gün daha bekle hemen kötüyü düşünmeO zaman yumurtalık kisti oluştu bende adetim geçti çünkü
Bugün 2.gün yanda çok silik bir şekilde çizgi görüyorum sanıyordum yanılsama demekkiNegatif görünüyor kaç gün geçti adetiniz
Daha önce oluşmuştu yumurtalık kisti o yüzden korkuyorum yine oluştu diye çok ağrı yapmıştı3 4 gün daha bekle hemen kötüyü düşünme
Bende hafif olarak gördüm ama dedim acaba yansıma olabilirBugün 2.gün yanda çok silik bir şekilde çizgi görüyorum sanıyordum yanılsama demekki
Daha önce adetleriniz gecikti mi yoksa düzenli mi siz daha iyi bilirsiniz vücudunuzu dilerim hayırlısı ile gebelik olsun AminBugün 2.gün yanda çok silik bir şekilde çizgi görüyorum sanıyordum yanılsama demekki
Kaset testte yapmıştım o da silik çıktı. Pazartesi kan vereyimBende hafif olarak gördüm ama dedim acaba yansıma olabiliryine de umutsuz olmayın inşallah vardır
Yazın aşırı stresli olduğum bir dönemdi. Kpss sürecim vardı o zaman kist oluşmuştu bir kere. Onun haricinde adetlerim düzenlidir. Beklenen tarihte mutlaka regl olurum. Bu ay çok şaşkınım böyle olmasınaDaha önce adetleriniz gecikti mi yoksa düzenli mi siz daha iyi bilirsiniz vücudunuzu dilerim hayırlısı ile gebelik olsun Amin
Anladım sen yine umudunu kaybetme pazartesi günü kan ver en doğru sonucu kan testi verecektir dilerim herşey kalbine gönlüne göre olsun AminYazın aşırı stresli olduğum bir dönemdi. Kpss sürecim vardı o zaman kist oluşmuştu bir kere. Onun haricinde adetlerim düzenlidir. Beklenen tarihte mutlaka regl olurum. Bu ay çok şaşkınım böyle olmasına
Tamam teşekkür ederim Allah razı olsunAnladım sen yine umudunu kaybetme pazartesi günü kan ver en doğru sonucu kan testi verecektir dilerim herşey kalbine gönlüne göre olsun Aminbir sonuç alırsan buraya yaz merak ettim
Alttaki çizgi yuvasının gölgesi gibi duruyo ama çok çok silikte olabilir bilemedimSizce bu pozitif mi?
Bu da laboquick gün içinde yapmıştımAlttaki çizgi yuvasının gölgesi gibi duruyo ama çok çok silikte olabilir bilemedim
Bence var bu testler güvenilir bende gördüm ikinci çizgiyi hayırlı olsunBu da laboquick gün içinde yapmıştım
Ya çok umut oldunuz bana Allah bin kere razı olsunBence var bu testler güvenilir bende gördüm ikinci çizgiyi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?