Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar. Adet günüm geçti fakat regl olmadım. 2 gün önce incecik kahverengi bir leke geldi. Sonra da sadece vajinamı silince çok açık pembe bir leke geliyor. Test yaptım negatif? Bu yerleşme kanaması mı? Öyleyse neden test negatif? Bu durumu yaşayan var mı?
Belli olmaz ama bende de aynı şey olmuştu. Sonra kahverengi akıntı çoğaldı sonra da regl oldum. 2 gün sonra testinizi tekrarlayın ya da kan testi verin.
Belli olmaz ama bende de aynı şey olmuştu. Sonra kahverengi akıntı çoğaldı sonra da regl oldum. 2 gün sonra testinizi tekrarlayın ya da kan testi verin.
Merhaba çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10.günü dün sabah idrardan sonra peçeteye pembe sulu akıntı kan geldi ama bir iki damla değil biraz daha fazlaydı 2 saat sonra tekrar idrar yaptığımda daha az geldi birdaha kesildi. Yerleşme kanaması olabilir mi. Bu arada iğnenin etkisi 8.gün falan geçti test yaparak kontrol ettim sürekli
Merhaba 11 kasımda Ovülasyon pik oldu ve 17. Gün bugün peçeteye çok açık pembemsi bir lekelenme geldi yerleşme kanamasımı yok regli mi oldum karnımda ağrıyor , evde gebelik testim yok Ovülasyon testi yaptım silik çıktı bu arada
Mrb bnde 12 Aralık'ta çıtlatma iğnesi kullandım progestanla birlikte reglm 1 gün geçti lekelenmem belirtler sizinle aynıydı az önce regl oldum yarın tekrardan doktora gideceğim inşallah sizde vardır bebek
Mrb bnde 12 Aralık'ta çıtlatma iğnesi kullandım progestanla birlikte reglm 1 gün geçti lekelenmem belirtler sizinle aynıydı az önce regl oldum yarın tekrardan doktora gideceğim inşallah sizde vardır bebek
Varmıdır acaba bebiş yani bilmiyorum hiç daha önceden böyle birşey gelmedi başıma duymadım ben yerleşme kanamasını ovülasyondan 1 hafta sonra olur sanıyordum
merhaba kızlar. Adet günüm geçti fakat regl olmadım. 2 gün önce incecik kahverengi bir leke geldi. Sonra da sadece vajinamı silince çok açık pembe bir leke geliyor. Test yaptım negatif? Bu yerleşme kanaması mı? Öyleyse neden test negatif? Bu durumu yaşayan var mı?
Benimde beş gün bir gecikmem oldu testim negatif çıktı ve bugün kahverengi lekelenmem oldu kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum mide bulantısı ve kasik ağrısı çok fazla
Benimde beş gün bir gecikmem oldu testim negatif çıktı ve bugün kahverengi lekelenmem oldu kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum mide bulantısı ve kasik ağrısı çok fazla