Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olmaz ama bende de aynı şey olmuştu. Sonra kahverengi akıntı çoğaldı sonra da regl oldum. 2 gün sonra testinizi tekrarlayın ya da kan testi verin.
Varmıdır acaba bebiş yani bilmiyorum hiç daha önceden böyle birşey gelmedi başıma duymadım ben yerleşme kanamasını ovülasyondan 1 hafta sonra olur sanıyordumMrb bnde 12 Aralık'ta çıtlatma iğnesi kullandım progestanla birlikte reglm 1 gün geçti lekelenmem belirtler sizinle aynıydı az önce regl oldum yarın tekrardan doktora gideceğim inşallah sizde vardır bebek
Benimde beş gün bir gecikmem oldu testim negatif çıktı ve bugün kahverengi lekelenmem oldu kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum mide bulantısı ve kasik ağrısı çok fazlamerhaba kızlar. Adet günüm geçti fakat regl olmadım. 2 gün önce incecik kahverengi bir leke geldi. Sonra da sadece vajinamı silince çok açık pembe bir leke geliyor. Test yaptım negatif? Bu yerleşme kanaması mı? Öyleyse neden test negatif? Bu durumu yaşayan var mı?
Sonucunuzu ögrenebildiniz miBenimde beş gün bir gecikmem oldu testim negatif çıktı ve bugün kahverengi lekelenmem oldu kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum mide bulantısı ve kasik ağrısı çok fazla