- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
İlişkiden saatler sonra yerleşme kanaması olmaz ki.Merhaba kızlar bugun yumurtlamamin 11. Günü bu sabah ilişkiden iki üç saat sonra iç camasirim da çok az bı damladan da az pembe turuncu arası bı renkte leke vardı bu biraz öncede baktım yine iç camasirim hafif beyaz akıntı yla kahveyiye benzer bı lekelenme olmuş bu yerleşme kanaması olabilir mi
Peki ne olabilrİlişkiden saatler sonra yerleşme kanaması olmaz ki.
Beyaz akıntıyla birlikte hafif pempe akıntı ilişki sonrası bende de olmuştu, bazen olabiliyorPeki ne olabilr
İki buçuk yıldır evliyim ilk kez oldu da o yüzden sasirdmBeyaz akıntıyla birlikte hafif pempe akıntı ilişki sonrası bende de olmuştu, bazen olabiliyor
Yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçtiyse ihtimaller dahilinde tabiki canım. Bir kaç gün bekle adet olmazsan bir test yap veya kan ver. İnşallah gönlüne göre olurMerhaba kızlar bugun yumurtlamamin 11. Günü bu sabah ilişkiden iki üç saat sonra iç camasirim da çok az bı damladan da az pembe turuncu arası bı renkte leke vardı bu biraz öncede baktım yine iç camasirim hafif beyaz akıntı yla kahveyiye benzer bı lekelenme olmuş bu yerleşme kanaması olabilir mi
Amin gece göğüs ağrısı ndan uyuyamadım hakkımızda hayırlısı olsunYumurtlamanın üzerinden 11 gün geçtiyse ihtimaller dahilinde tabiki canım. Bir kaç gün bekle adet olmazsan bir test yap veya kan ver. İnşallah gönlüne göre olur
Canım adet olabildin mi. Benimde reglimden 2 gün önce ilişki sonrası lekelenmem oldum. İlişkidendir dedim ama reglimde 1 hafta geçtiAmin gece göğüs ağrısı ndan uyuyamadım hakkımızda hayırlısı olsun
Hayır olmadımCanım adet olabildin mi. Benimde reglimden 2 gün önce ilişki sonrası lekelenmem oldum. İlişkidendir dedim ama reglimde 1 hafta geçti
Ya benim bugün de oldu ama yani o kadar çok kan yok kalemle bı çizik çekersin ya öyle dikkatli bakmasam görmeyecek neredeyseHayır olmadım
Hayır olmadım
Test yaptın mı Ben yarın inşallah usenmez isem kan testi yapcamCanım adet olabildin mi. Benimde reglimden 2 gün önce ilişki sonrası lekelenmem oldum. İlişkidendir dedim ama reglimde 1 hafta geçti
Yerleşme kanamaları genellikle adetten bi kaç gün önce oluyormuş. İlişki kaynaklı bir kanama değilse şayet implantasyon kanaması olabilir. Reglinden kaç gün önce lekenlendin ve eeglşn gecikti miHayır olmadım
İmplantasyon ne demek ki ilk defa duyuyorum bu arada iki buçuk yıldır evliyim ilk kez böyle bir şey oldu daha önce hiç ilişki den sonra kanamam lekelenme m olmadiYerleşme kanamaları genellikle adetten bi kaç gün önce oluyormuş. İlişki kaynaklı bir kanama değilse şayet implantasyon kanaması olabilir. Reglinden kaç gün önce lekenlendin ve eeglşn gecikti mi
Ben düzensiz oluyrumYerleşme kanamaları genellikle adetten bi kaç gün önce oluyormuş. İlişki kaynaklı bir kanama değilse şayet implantasyon kanaması olabilir. Reglinden kaç gün önce lekenlendin ve eeglşn gecikti mi
Yerleşme kanamasının tıptaki karşılığı. Benimde aynı şekilde 1,5 yıldır evliyim geçen ay bi lekelenme yaşadım. İlk kez olmuştu. Üç gün sonra beta testi vermiştim pozitif çıkmıştı ama sonrasında kimyasal gebelik olduğu için devam etmedi gebeliğim.İmplantasyon ne demek ki ilk defa duyuyorum bu arada iki buçuk yıldır evliyim ilk kez böyle bir şey oldu daha önce hiç ilişki den sonra kanamam lekelenme m olmadi
Merhaba 10, 11 gün önce ilişkiye girmişseniz evet bu yerleşme kanaması olabilir ama bunun 3 saat önce girdiğiniz ilişki ile alakası yok :) henüz adet görmediyseniz bu olay nasıl ilerliyor detaylı ve basit bir şekilde anlatabilirim sizde durumunuzu değerlendirirsinizMerhaba kızlar bugun yumurtlamamin 11. Günü bu sabah ilişkiden iki üç saat sonra iç camasirim da çok az bı damladan da az pembe turuncu arası bı renkte leke vardı bu biraz öncede baktım yine iç camasirim hafif beyaz akıntı yla kahveyiye benzer bı lekelenme olmuş bu yerleşme kanaması olabilir mi
Malesef adet oldum ama öğrenmek isterim tabikiMerhaba 10, 11 gün önce ilişkiye girmişseniz evet bu yerleşme kanaması olabilir ama bunun 3 saat önce girdiğiniz ilişki ile alakası yok :) henüz adet görmediyseniz bu olay nasıl ilerliyor detaylı ve basit bir şekilde anlatabilirim sizde durumunuzu değerlendirirsiniz
Adet başlangıç tarihinden sonra ki 14-16 gün yumurtlama döneminiz bu tarihlerde ilişkiye girdiniz döllenme olup, rahime tutunma olayı 10-14 güne denk gelir. Bu yerleşme kanamasının adetinizde 1-3 gün önce ya da adet dönemine denk gelebileceği anlamına gelir. Yerleşme kanamasından 1 hafta sonra kan testinde, 15 gün sonra idrar testinde gebeliğiniz belli olacaktır :)) beklemek çok zor ve sabır gerektiren bir şey inşallah isteğine en kısa zaman içerisinde kavuşursunMalesef adet oldum ama öğrenmek isterim tabiki
Yumurtlama dönemine kadar geçen 2 hafta, üzerine döllenme vs derken geçen 10-14 günlük süreç 26-28 güne denk geliyor böyle hesaplanabilir yerleşme kanamasıAdet başlangıç tarihinden sonra ki 14-16 gün yumurtlama döneminiz bu tarihlerde ilişkiye girdiniz döllenme olup, rahime tutunma olayı 10-14 güne denk gelir. Bu yerleşme kanamasının adetinizde 1-3 gün önce ya da adet dönemine denk gelebileceği anlamına gelir. Yerleşme kanamasından 1 hafta sonra kan testinde, 15 gün sonra idrar testinde gebeliğiniz belli olacaktır :)) beklemek çok zor ve sabır gerektiren bir şey inşallah isteğine en kısa zaman içerisinde kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?