Yerleşme kanaması mi ?

Guzellikmeselesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
8
2
23
Merhabalar ben 1.5 yıldır evliyim bir senedir korunmuyoruz jinekologa göründüm doktorum hiçbir sorun olmadığını söyledi. Adetime 1 hafta vardı sabah kahverengi bor leke gördüm 3 gün boyunca devam etti ara ara ama adet kanaması gibi sürekli değil sizce yerleşme kanaması mi ? Bu arada baş ağrısı ve sabah mide bulantısı yaşadım o süreçte

Canım kistte olabilir yerleşme kanamasıda ama okuduğuma göre genelde adet günü ya da 1 2 gün kala yerleşme kanaması oluyor ve o pembe oluyormuş genelde erken gebelik testi yap varsa

Test yap mutlaka benimde kahve lekeler olmuştu. Hamileymişim.

Benim de adete 6 gün kala kahverengi sulu akıntım ve karın ve bel ağrım başladı. Yerleşme kanaması olsaydı ağrı olmazdı dimi? Ne düşünüyorsunuz

kızlar benım reglı tarıhım 25 temmuzdu gectıgımız perb gunu hamama gıttık gecesınde bende lekelenme geldı kahverengı sadece sılınce gelıyor yogun degıl ve asırı duzensız bıde pkoyum reglı tarıhım bellı degıl yanı ama lekelenme geldıgınde 20. gunumdeydım acaba yerlesme lekesı yasıyor olabılırmıyım sızce ama cuma sabahı leke gelır gelmez hemen gıttım kan testı yaptırdım negatıf cıktı yarın doktora gıdıcem kontrol ıcın cokda endıselıyım ya sıcaktan dolayı bırsey olduysa dıye

Merhaba aynı durumdayız da ne yaptın merak ettim umarım bir sorun yoktur ve bebeğin vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…