• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı

Dnzmrcck

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
87
26
18
29
Merhaba arkadaşlar ben 3 senedir evliyim ve çocuğum olmuyor adetimde çok düzensiz ama ayın 24nde lavaboya gittim vajinami peçete ile kuruladim peçeteye regl kanaması olmayan kahverengi ve pembesi bir kanama vardı çok azdı regl olucam sandım ama 3 gündür olmuyorum ve bu leke bir var bir yok anlamadım acaba yerleşme kanaması lütfen bana yardımcı olun

Merhaba arkadaşlar ben 3 senedir evliyim ve çocuğum olmuyor adetimde çok düzensiz ama ayın 24nde lavaboya gittim vajinami peçete ile kuruladim peçeteye regl kanaması olmayan kahverengi ve pembesi bir kanama vardı çok azdı regl olucam sandım ama 3 gündür olmuyorum ve bu leke bir var bir yok anlamadım acaba yerleşme kanaması lütfen bana yardımcı olun
Yerleşme kanaması olabilir bunu anlamak için bi test alıp yap bakalım sonuç ne çıkacak

3 gündür idrar testi yaptım canm çıkmadı ama yarın kan testi yapicam inşallah vardır 3 sneedir bebek hasretindeyiz
Hadi inşaAllah canım Rabbim dileyen isteyen herkse hayırla afiyetle nasip etsin. Sonuçtan haberdar et merakla bekliyorum

Peki o ne kanamasiymis ne dediler
Yerleşme kanaması olabilir dediler özele gitmiştim muayene olmadım yarın araştırmaya gidicem ordan net bilgi alırım bugün 6 gün oldu resim için kusura bakmayın resim Aticam simdi belki aranızda böyle yaşayan olmuştur bazen geliyor bazen gelmiyor gelincede akıntılı geliyor

Eklentiler

• IMG_20210301_111535.jpg
    IMG_20210301_111535.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 3.197
Yerleşme kanaması olabilir dediler özele gitmiştim muayene olmadım yarın araştırmaya gidicem ordan net bilgi alırım bugün 6 gün oldu resim için kusura bakmayın resim Aticam simdi belki aranızda böyle yaşayan olmuştur bazen geliyor bazen gelmiyor gelincede akıntılı geliyor
İnşallah bebeğin tutunmaya çalışıyordur

16 gündür gecikti ama bu kanama neyden dolayı oldu bilmiyorum leke leke geliyor randevu aldım Martin 16sinda randevu var
Bende sizin gibiyim şuan yumurta çatladıktan 1 hafta sonra lekelenme ler oldu tahlil yaptım negatif erken diye düşünüyorum, tekrardan tahlil yaptınızmı

Bende sizin gibiyim şuan yumurta çatladıktan 1 hafta sonra lekelenme ler oldu tahlil yaptım negatif erken diye düşünüyorum, tekrardan tahlil yaptınızmı
Yok yapmadım 4 gün aradan geçsin öyle yapıyım dedim ama gebeliğe dair hiç belirti yok şuan bende ben normalde tes yapınca 0.2 0.5 falan çıkıyor bu yüksek çıkmış biraz

EVET kesinlikle öyle benim de bir kere olmuştu

Yok yapmadım 4 gün aradan geçsin öyle yapıyım dedim ama gebeliğe dair hiç belirti yok şuan bende ben normalde tes yapınca 0.2 0.5 falan çıkıyor bu yüksek çıkmış biraz
Gebeliğe dair belirti araramamak gerekiyor acaba diye diye kafa yer insan, bat ne zaman

Back