- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
- 83
Ay inşallah ya ne mutlu ettin şimdi beniAyn çok şükür valla bilemedim ama sanki 2 hafta sonra kızlar hamileyim diye yazacaksın buraya inşallah sana bişey sorcam ya benim akıntım çok var bir kaç gündür acaba neden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah ya ne mutlu ettin şimdi beniAyn çok şükür valla bilemedim ama sanki 2 hafta sonra kızlar hamileyim diye yazacaksın buraya inşallah sana bişey sorcam ya benim akıntım çok var bir kaç gündür acaba neden![]()
Sanmıyorum canım ama beyaz akıntım ünce yapışkandı sonra su gibi akıyor bat 12 ağustos Valla içimde üyle bir his var sanki hamişsin herşeyi hayırlısıAy inşallah ya ne mutlu ettin şimdi benibelki hamişsindir o zamanda akıntı artıyor ya, bat ne zamandı?
Amin canım hayırlısı olsun yakın sayılır batlarımızSanmıyorum canım ama beyaz akıntım ünce yapışkandı sonra su gibi akıyor bat 12 ağustos Valla içimde üyle bir his var sanki hamişsin herşeyi hayırlısı
Bikere geldi peceteye bidaha gelmedi kesildiKizlar merhaba bi sey sorucam size ben ayin 13unde histeroskopi oldum ayin 19yumirtlama oldu ameliyattan sonra kanamam 3-4gun surdu bitti ama bugun tekrar kirmizi biseyler geldi sizce yerlesme kanamasi olabilir mi yumrtlamanin 8 ya da 9. Gunu
Bat 1 ya da 2 agustosBikere geldi peceteye bidaha gelmedi kesildi
Canım ben yerleşme kanamsı sandığımda adet gelmiş ondan bilemiyorum seninki nedir
O lekeden sonra bikere daha geldi kesildi bende anlamadimCanım ben yerleşme kanamsı sandığımda adet gelmiş ondan bilemiyorum seninki nedir
Bende de öyle oldu sonra ertesi gün gene leke geldi 3. Gün tam kanama basladı. İnşallah sende hiç devamı gelmezO lekeden sonra bikere daha geldi kesildi bende anlamadim![]()
Bakalim olcakmiyim.. poliplerim vardi onlari aldi doktor canimBende de öyle oldu sonra ertesi gün gene leke geldi 3. Gün tam kanama basladı. İnşallah sende hiç devamı gelmezHistereskopi neden olmuştunuz
Bide rahmi temizledi daha kolay tutunsun bebek diye insaah ise yarar bakalim 6 ay denicez boyleBende de öyle oldu sonra ertesi gün gene leke geldi 3. Gün tam kanama basladı. İnşallah sende hiç devamı gelmezHistereskopi neden olmuştunuz
Anladım canım daha önceden hiç gebeliğin oldu mu bi de ne zamandır istiyodunBakalim olcakmiyim.. poliplerim vardi onlari aldi doktor canim
İnşallah canımBide rahmi temizledi daha kolay tutunsun bebek diye insaah ise yarar bakalim 6 ay denicez boyle
11ay oldu kimyasal bile gebelik yasamadim esimdede sikinti yok ben pkoyum yumurta va catliyorda ama gebelik olmiyor doktor polibe bagladi bakalim bekliyoruzAnladım canım daha önceden hiç gebeliğin oldu mu bi de ne zamandır istiyodun
Anladım canım inşallah en hayırlı ve yakın zamanda bebişinin haberini alırsın11ay oldu kimyasal bile gebelik yasamadim esimdede sikinti yok ben pkoyum yumurta va catliyorda ama gebelik olmiyor doktor polibe bagladi bakalim bekliyoruz
Amiiin inşallah hepimiz alirizAnladım canım inşallah en hayırlı ve yakın zamanda bebişinin haberini alırsın![]()
Ben hala adet olmadim en son 2si test yaptim negatifti adet dongume gore bat 9uydu gebe olabilirmiyim acabaAnladım canım inşallah en hayırlı ve yakın zamanda bebişinin haberini alırsın![]()
Bi tekrar test yap bazen erken olunca cıkmıyor testteBen hala adet olmadim en son 2si test yaptim negatifti adet dongume gore bat 9uydu gebe olabilirmiyim acababen bat 1 gibi dusunmustum ovulasyon erken oldu diye dusunmustum