Yerleşme kanaması kan kırmızı olur mu üstelik iki gündür ara ara geliyor adet gibiTest pozitif görünüyor. Yarın hemen kan testi ver canım. Yerleşme kanaması olabilir. Kan testinde kesin sonucu öğrenirsin. İnşallah gönlündeki gibi olur.
İnş öyledir yurt dışındayım tek başıma Can sıkıntısından çatlamak üzereyim bu bana çok büyü bir moral oldu sağolun rabbim herkesin gönlüne göre versinHayırlı olsun hamilesin
Valla test pozitif ama kanamanın devam etmesi de kimyasal gebeliğe işaret . Bu durumu doktora da gitseniz netleştirmek için iki gün arayla iki kan testi yapmanızı isticek. Bence aile hekiminize gidip iki gün arayla testi yaptırın hastaneydi siraydi vs uğraşmayın sonuçlardan siz de anlarsınız zaten inşallah kimyasal değildir. Eğer düşüş yoksa 6.-7. haftaları bekleyip kadın doğum uzmanına gidin.Ayın 15 Nisa’n 18 Nisa’n 2 Mayıs ve 11 inde ilişki yaşadım sabah üç gibi bir damla pembemsi kan geldi arkasından kahverengi lekelenmeler başladı Sadece peçete ile sildiğimde fark ediliyor ve gün içinde iki defayı geçmiyor bir gün önce kan kırmızıya dönüştü ara ara geliyor son adet tarihim 2 Nisan adetlerim düzensiz bu lekelenme ve o kanama neden olmuştur testi kanmadan önce yapmıştım şuan adet sandığım için tekrarlamadım hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bilmiyorum işte bende bilgilenmek istedim acaba kan kırmızı kanaması olup gebelik olan var mıdır diye yarın gidecem inş ama zaman geçmiyor diye yazmak istedimValla test pozitif ama kanamanın devam etmesi de kimyasal gebeliğe işaret . Bu durumu doktora da gitseniz netleştirmek için iki gün arayla iki kan testi yapmanızı isticek. Bence aile hekiminize gidip iki gün arayla testi yaptırın hastaneydi siraydi vs uğraşmayın sonuçlardan siz de anlarsınız zaten inşallah kimyasal değildir. Eğer düşüş yoksa 6.-7. haftaları bekleyip kadın doğum uzmanına gidin.
İşte bende birşey anlamadım ama hamiş olup her ay adet gören bile tanıyorumYerleşme kanaması kan kırmızı olur mu üstelik iki gündür ara ara geliyor adet gibi
Ayın 15 Nisa’n 18 Nisa’n 2 Mayıs ve 11 inde ilişki yaşadım sabah üç gibi bir damla pembemsi kan geldi arkasından kahverengi lekelenmeler başladı Sadece peçete ile sildiğimde fark ediliyor ve gün içinde iki defayı geçmiyor bir gün önce kan kırmızıya dönüştü ara ara geliyor son adet tarihim 2 Nisan adetlerim düzensiz bu lekelenme ve o kanama neden olmuştur testi kanmadan önce yapmıştım şuan adet sandığım için tekrarlamadım hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
İnş umarım öyleyimdirHemen bir hastaneye gidip kan testi yaptırın eğer değer yüksek çıkarsa geciktirmeden kadın doğuma gidin derim çünkü ilk haftalarda kanama olduğunda doktorlar düşük olmasın diye ilaç verebiliyor..Yerleşme kanaması da olabilir ama ihmal etmeyin derim zaten kadın doğum doktoru size söyler hangisi olduğunuBu arada teste göre hamilesiniz hayırlısı olsun inşallah
Hastaneye gittim kaç saat sıra bekledik sıra bize gelmedi bizde ewe geldik kanama durdu iki gün sürdü sadece inş gebeyimdir bir kaç gün geçsin tekrar testi tekrarlayacamİnş umarım öyleyimdir
Inşallah hakkıında hayırlısı olurŞimdi tekrarlıyacam
Sonuç bu ama o testi sabah ilk idararla yapmıştım bunu şimdi yaptımTesti tekrarladınız mı
Gebelik var gibi görünüyor ama kan testi daha güvenilir sonuç veriyor. Kan testi yaptirmanizi oneririm daha sonra pozitif cikarsa testi 2 gunde 1 tekrarlamaniz gerekecek.Hiç anlamam zaten ilk gebeliğim herkes baksın lütfen yorum yapın
Baya kanamam oldu sonra kesildi tekrar kahverengi lekeye dönüştü şimdi tamamen durdu bu işten birşey anlamadım inş vardırGebelik var gibi görünüyor ama kan testi daha güvenilir sonuç veriyor. Kan testi yaptirmanizi oneririm daha sonra pozitif cikarsa testi 2 gunde 1 tekrarlamaniz gerekecek.
En iyisi kan testi olur çünkü bi siliklik varHiç anlamam zaten ilk gebeliğim herkes baksın lütfen yorum yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?