- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
- Konu Sahibi Miniminnacik_
Gebe değilmişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama vurucu ağrım olmadı yani hani benim bi ağrım vardır çok kuvvetli o girdi mi derim ki tamam adet oldum o ağrı olmadı hiç
Leke geldiğinde de şaşırmıştım hiç ağrım yok diye
[/QUOT
Geç gördüm yahu siteye girmedim o günden beri.Sızın de 10 u yumurtlama gününüz müydü acaba yumurtlama lekelenmesı de oluyormus Sızın o da olabılır mı acaba
Canım merhaba yazınız okudum acaba eşin için bir şey yaptınız mı değerlendiriğin tek günde mi oldu bebişin anlatır mısın sana zahmet, pko var mıydı sende,Tüm kalbimle AMİİNN diyorum canım
Bizimde sperm sayımız düşüktü sizin probleminiz ne bilmiyorum ama hiçbir sorun çaresiz değil unutma Rabbim en kısa zamanda hayırlı bi şekilde nasip etsin
Bata kaç gün var test yaptın mı hiç
Merhabalar canımCanım merhaba yazınız okudum acaba eşin için bir şey yaptınız mı değerlendiriğin tek günde mi oldu bebişin anlatır mısın sana zahmet, pko var mıydı sende,
Canım bişey sorabilir miyim mesela idrara çıktığında idrarla birlikte de azar azar kanama gördün mü yerleşme kanaması zamanında yani?Evet gebeyim ben darısı isteyenlerin başına
Gönül meyvesi hamilesinnnnn çok sevindim geçenlerde seni bulmaya çalışmıştım acaba hamile mi diye düşünüyodum çok testler ypmıştın çok uğraştın Rabbim nasip etmiş çok sevindim kucağınada lırsın inşllah sağ sağlimBende yerleşme kanaması yaşadım
Adetime 4 gün kala silik çizgiyle pızitif gördüm
Adet günüm geçince kan verecektim
Ama adetime 1 gün kala kırmızı renkte kanama oldu hatta hiç beklemiyodum lavaboya bakınca şok oldum peçeteye de kırmızı şekilde geldi
Hemen test yaptım ve testim koyulaşmıştı diğer günlere göre
Direk acile gittim kan verdim değerim 183 çıktı
2 gün sonra tekrar kan vermemi söylediler
Her hangi bi müdahele yada ilaç veremeyiz çünkü çok yeni dediler kan uyuşmazlığımı söyledim bunun için iğne vuruldum
Hastaneye gidince de sürwkli lavaboya gittim tahliller çıkana kadar ve kahverengi şekilde geliuordu yani sadece bi kere kırmızı görmüş oldum 2 gün azalarak kahve leke devam etti
2 gün sonra tekrar kan verdim 500 küsür çıktı
İnşallah sizde hamilesinizdir Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Bende sizle aynı durumu yasıyorum kahve akıntım geldi sonra kırmızı regli gibi döndü ama reglim yoğun ve pıhtılı normalde bu sefer öyle değil sizin kanamaznız tam nasıldı acaba ona göre test yapıcam bendeBenim durumuma cok benziyor ben normal 3 gun adet gordum bildiğin yogun sekilde sonrasinda lekelenmem bitmedi bi turlu dedim bi tuhaflik var test yaptim pozitof kanda 184 cikti simdi yarin kadin doguma gidecegim bakalim nasip insallah bi sorun olmadan bebeğime kavusurum
Bende yerleşme kanaması yaşadım
Adetime 4 gün kala silik çizgiyle pızitif gördüm
Adet günüm geçince kan verecektim
Ama adetime 1 gün kala kırmızı renkte kanama oldu hatta hiç beklemiyodum lavaboya bakınca şok oldum peçeteye de kırmızı şekilde geldi
Hemen test yaptım ve testim koyulaşmıştı diğer günlere göre
Direk acile gittim kan verdim değerim 183 çıktı
2 gün sonra tekrar kan vermemi söylediler
Her hangi bi müdahele yada ilaç veremeyiz çünkü çok yeni dediler kan uyuşmazlığımı söyledim bunun için iğne vuruldum
Hastaneye gidince de sürwkli lavaboya gittim tahliller çıkana kadar ve kahverengi şekilde geliuordu yani sadece bi kere kırmızı görmüş oldum 2 gün azalarak kahve leke devam etti
2 gün sonra tekrar kan verdim 500 küsür çıktı
İnşallah sizde hamilesinizdir Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Hamilrmisiniz dr dedimi yerlesme lekesi uzun surer dieNeredeyse 15 gündür lekelenmem oluyo dr yerleşme kanaması dedi
Nasil belirtilrn vardi lekelnme nasildi kacgun surduEvet gebeyim ben darısı isteyenlerin başına
Sizin Bu ovülasyon testiniz pikten kaç gün sonrası? Siz ovülasyon testi yapmaya hergün devam etmişmiydiniz? Ben ilk defa bu ay ovülasyon testi kullanıyorum. Pikten sonraki 6. Günüm. Ve testlerim tam anlamıyla silikleşmedi,Evet yapıyodum çok koyu çıkmıştı
Zaten ovu testim pek silikleşmedi ondanda umutlanmıştım
Sonucu ogrenebilir miyim ? pozitif dir insaallahHanimlar ben de adet gördüm 4 gun gecikmeli yani ilk gun lekelenme sonra 3 gun kanam sonra lekelenme seklinde. Ama normalde bu sure 6 gun surerdi 9. Gun hala lekelenme devm ediyor. Az once test yaptim sanki silik cizgi gördüm. Olabilir mi sizce?
Yerleşme kanaması sadece lekelenme gibi mi oluyor yoksa adet gibi mi ve ağrısı var mı ? İlişkiden bir hafta sonra olurmu bir sonraki adete 20gun varkenTesti yükleyebilirsen Deneyımlı olanlar yorum yapacaklardır Insallah bebek vardır Yerleşme kanaması lekelenmesını çok araştırıp bakıyorum Normal adetten farklı sekılde olup akışkan olmuyormus 20 gün surenı de varmış Kan verin isterseniz Durum bıraz daha netlık kazanır
Merhaba öncelikle gözünüz aydın aynı durumu bende yaşiyorum leklenme oldu 2 gün boyunca dün rahmim ağrıdı ilk defa yaşadım bu durumu ve yeni adet oldum ağrili ve sancılı yoğun bir şekilde yine de ümitleniyorum sizinde adetiniz ağrilimiydi ?Hanimlar ben de adet gördüm 4 gun gecikmeli yani ilk gun lekelenme sonra 3 gun kanam sonra lekelenme seklinde. Ama normalde bu sure 6 gun surerdi 9. Gun hala lekelenme devm ediyor. Az once test yaptim sanki silik cizgi gördüm. Olabilir mi sizce?
Benim ki kimyasal gebelik oldu test yap öyle bir durum da olabilirMerhaba öncelikle gözünüz aydın aynı durumu bende yaşiyorum leklenme oldu 2 gün boyunca dün rahmim ağrıdı ilk defa yaşadım bu durumu ve yeni adet oldum ağrili ve sancılı yoğun bir şekilde yine de ümitleniyorum sizinde adetiniz ağrilimiydi ?
Umarim kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız bende şüphelendim kimyasal gebelikten test yapacağimBenim ki kimyasal gebelik oldu test yap öyle bir durum da olabilir
İnşallah :) pozitif çıkarsa doktora hemen kanamani soyleUmarim kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız bende şüphelendim kimyasal gebelikten test yapacağim