YERLESME KANAMASİ -LEKELENMESİ (USTUNE GORME) YASAYAN VAR Mİ ? KAC GUN SURER ? RENK ? SAGLİKSİZ GEBELİK Mİ OLUYOR ? KASİK AGRİSİ YAPAR Mİ ?

Eklentiler

• IMG_3157.JPG
    IMG_3157.JPG
    86,1 KB · Görüntüleme: 283
Ayy hadi inşallah canım kaset testte ki çizgi belirgin baya aşağıdada hayal meyal var sanki
Pekii adete kaç gün var
31 beklenen adet tarihim canım. Takvim çatlamanın üstüne 14 gün sayıp o tarihi vermiş 🤗
Evet strip test dün de öyleydi. Çıplak gözle çokk hafif bi gölge. Kaset ilk etapta çıkmıyor. Sonradan böyle oluyor o yüzden güvenemiyorum 🤗 Var mı dersin 👶🏻👶🏻😋

31 beklenen adet tarihim canım. Takvim çatlamanın üstüne 14 gün sayıp o tarihi vermiş 🤗
Evet strip test dün de öyleydi. Çıplak gözle çokk hafif bi gölge. Kaset ilk etapta çıkmıyor. Sonradan böyle oluyor o yüzden güvenemiyorum 🤗 Var mı dersin 👶🏻👶🏻😋

Canım inşallah vardır beni bekleme çizgileri çok yanıltt o yüzden onlara güvenmiyorum ama benim mesela 5 gün kala sadecw benim gördüğüm.bi.çizgi çıkmıştı
Sonra ki günün gecesinde dayanamayıp son testimi yaptım ve çooook açık ikinci çizgiyi görmüştüm Rabbim bunu tez vakitte isteyen herkese yaşatsın ben çok fazla test yapan biriydim bu yüzden çok yıprattım kendimi ama elimde değildi o yüzden o çift çizgiyi görmek çok heyecanlandırmıştı

Eklediğim adetime 5 gün kala yaptığım test 😊
İkincisi de 4 gün kala 1 dk içinde beliren çizgi

Eklentiler

• 20200614_191756.jpg
    20200614_191756.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 835
  • 20200616_013227.jpg
    20200616_013227.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 801
Canım inşallah vardır beni bekleme çizgileri çok yanıltt o yüzden onlara güvenmiyorum ama benim mesela 5 gün kala sadecw benim gördüğüm.bi.çizgi çıkmıştı
Sonra ki günün gecesinde dayanamayıp son testimi yaptım ve çooook açık ikinci çizgiyi görmüştüm Rabbim bunu tez vakitte isteyen herkese yaşatsın ben çok fazla test yapan biriydim bu yüzden çok yıprattım kendimi ama elimde değildi o yüzden o çift çizgiyi görmek çok heyecanlandırmıştı

Eklediğim adetime 5 gün kala yaptığım test 😊
İkincisi de 4 gün kala 1 dk içinde beliren çizgi
Anneler görür 😍😍😍😍 bak nasıl farketmişsin canım

Hanimlar ben de adet gördüm 4 gun gecikmeli yani ilk gun lekelenme sonra 3 gun kanam sonra lekelenme seklinde. Ama normalde bu sure 6 gun surerdi 9. Gun hala lekelenme devm ediyor. Az once test yaptim sanki silik cizgi gördüm. Olabilir mi sizce?
Öncelikle gözünüz Aydın 😍 Ağrınız oldu mu peki ? Benimde lekelenmem var sökülemedim?

Bende yerleşme kanaması yaşadım
Adetime 4 gün kala silik çizgiyle pızitif gördüm
Adet günüm geçince kan verecektim
Ama adetime 1 gün kala kırmızı renkte kanama oldu hatta hiç beklemiyodum lavaboya bakınca şok oldum peçeteye de kırmızı şekilde geldi
Hemen test yaptım ve testim koyulaşmıştı diğer günlere göre
Direk acile gittim kan verdim değerim 183 çıktı
2 gün sonra tekrar kan vermemi söylediler
Her hangi bi müdahele yada ilaç veremeyiz çünkü çok yeni dediler kan uyuşmazlığımı söyledim bunun için iğne vuruldum
Hastaneye gidince de sürwkli lavaboya gittim tahliller çıkana kadar ve kahverengi şekilde geliuordu yani sadece bi kere kırmızı görmüş oldum 2 gün azalarak kahve leke devam etti
2 gün sonra tekrar kan verdim 500 küsür çıktı

İnşallah sizde hamilesinizdir Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Ağrınız olmuş muydu sizin ? Benim adet olacakmışım gibi ağrı oldu ama leke geliyor

X