Yerken kilio vermek?

Sunny_life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
820
399
26
Arkadaşlar selam 24 yaşında 1.68 boy 67 kilo ile diyete başladım şu an 64.7 kiloyum bir buçuk haftalık diyetle verdim . Ama şunu fark ettim ki ben çok dikkat edince aşırı kilo veremiyorum. Mesela gün içinde bir paket cips yedim dayanamadım ekmek yedim diyelim hemde yarım ekmek kola içtim o zaman daha güzel kilo veriyorum ben bu işi anlamadım cevremdekiler bana sen yemek ye daha iyi kilo veriyorsun diyorlar böyle olan var mı?

O şekilde kas ve su kaybı yaşarsınız önemli olan yağ kaybı ve Kalıcı kilo verilmesi Sağlıklı gıdalarla. Siz yine zararlı gıdalardan uzak durun. Ben hep sık ve az sağlıklı gıdalarla beslenirim çok su içerim. Hiç kilo problemim olmadı

Merhaba Belki metabolizman bu şekilde çalışıyordur vallaha ne şanslısın Metabolizman hızlı olabilir bak mesela ben de kilo alamıyorum, metabolizmam hızlı benim de galiba. Yiyor musun desen oho iştahım var abur cuburu da severim ama vücut kitle endeksim de düşük Değerlerimde de sıkıntı yok mesela ama yani 50 olamıyorum

Bende evlenmeden önce kilo alamıyorum hatta senelerce 55 i görmek için çabaladım olmadı evlendiğimde 58 kiloydum bir kaç ay içinde 10 kilo aldım. Hareket gerçekten çok önemli eğer hareketli bir hayatın varsa alman zor eşimde maşallah neler yer kilo almaz çünkü akşama kadar ayakta bende yatışlardayım bundan 4 ay önce falan yine diyete başlamıştım onda bir haftada bir kilo verdim devam etmedim ramazan girdi araya her gün neler yedim katmerler tatlılar mantılar aklına ne gelirse bir ay her gün neler yedim ama aynı kilomda kaldım sonra çok abarttım tok karnına yemeye başladım ve 67 ye çıktım dedim ki bundan fazla kilo almamam lazım ve işte şimdi 64. 7 çıktım sabah 60 a düşsem harika olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…