• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerimde duramadım sonuç felaket

Susqun_um

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
220
5
96
Bursa
Arkadaşlar cuma günü kuzenimin kınası,cumartesi düğünü,pazar günü kep törenim vardı...Sürekli oynadığım ve topuklu ayakkabı giydiğim için ayaklarım su topladı...Ben bunları iğneyle deldim..Suları akıttım.Sonra aradan bir gün geçti.Baktım tırnaklarım mosmor morarmaya başladı.Dün akşam oturdum.Ayak tırnaklarımı çok derinden kestim.Moraran tırnakların altından kan çıktı...(Biraz midenizi bulandırmış olabilir,çok özür dilerim şimdiden)Ama şimdi tırnaklarım inanılmaz kötü duruyor...O güzelim bakımlı ayak tırnaklarım 3 gün içerisinde tam bir facia oldu...Tırnaklarla ilgili bildiğiniz yöntemler varsa ve yazarsanız sevinirim:gitme:

ufff naptın canım yaaaaa:sinifsinif:
içşm bı garıp oldu ben kaçıom
gecmış olsun cokeyvahedigeldismile:a015:

onu bende anlamadım sanırım altında kan biriktiği için morardı.Akşam ben tırnaklarımı derinden kestim..Kan çıktı altından:S Hepsi değil 2 tanesi morardı tırnaklarımın

ayy cnmm daha ugraşma ayagınla bepanten al eczaneden iyi gelirrr:)yumuşatır iyleşmesini hızlandırır:)

Bepantel tamam alırım yarın..Krem mi bu?

evt cnm krem dur tam ismini yaziayım:)
bepanthen eczaneyede sor o anlatır sana özelliklerini..yan etkisi olmayan bi krem.. çogu kişi krem niyetine kulanıyor hem yumuşatıyor hemde yaraları iyleştiriyor ..mesela benim ucuk yarama,sivri sinek ısırır kaşırım kanar ona sürerimm,lazerden sonra cildim tahriş olur ona sürerim..sivilce çıkar oynarım kanatırım ona sürerim ,ayakkabı ayagımı vuyrur yara yapar ona sürerim çok iyi geliyor.2-3 tl gibi bşy olması lasım fiyatıda:)için rahat şekilde kulan cnm yıllardır evimden eksik etmem:)

Bence doğrudan doktora git herşey tamam da morarması çok ilginç
Kendi başına çare bulmaya kalkma.
hiçbirşey kaybetmezsin dr gitmekle

o zaman yarın direk sağlık ocağına çıkayım ben ...O zaman büyük ihtimal krem verir...

Son düzenleme:
iğneyle deldin mi!!!! akannehir hadi bunu da geçtim bir de derinden kestim diyorsn tırnaklarımı:bbo:..mahvetmek için elinden geleni yapmışsn sanki..bence daha fazla oynamadn doktora git morarmış ztn..:1ninca:

geçmiş olsun.
kan topladığı için morarmış ve kestiğinde de bu yüzden kan akmış olmalı. daha fazla oynama, mikrop kapmasın. hemen eczane yada doktora git.

benimde başıma böyle birşey gelmişti morluk geçmesi için tırnağın uzaması ve kesmen lazım devamlı anca ozamana geçer ve geçmiş olsun

o zaman yarın sabah kalktığım gibi ilk iş doktora gitmek olcak..Ama tırnaklarımı derinden kestiğim için çok kötü duruyor..utanıyorum..Sizce tırnaklarımın uzamasını beklesem mi?

Ne yaptın öyle ya ohaoldumsmile eyvahedigeldismile

Kesinlikle doktora gitmen şart, mikrop falan kapmasın sakın.
Morarmasıda kan toplamasından oluşmuştur.
Sakın ola ki bir daha yapma aynı şeyi, hemen doktora görün.

herkes ne yaptın sen öyle deyince çok kötü oldum ya:S:S

Bidaha hiç iyileşmezse ne olcak:(:(:(

tabi ki iyileşir canım korkma :)
doktora gittin mi öncelikle? eğer gittiysen o senin için en iyi tedavi yöntemini bulmuştur ve verdiği ilaçlarla iyileşir tırnakların merak etme. çabuk düzelir inşallah geçmiş olsun a.s

benimde ayaklarımda birden fazla yer su toplamıştı ayakkabı giyemiyodm.gece çok bol krem sürdüm vücut kremimden hatta orlara daha fazla sürdüm tamamını yedirmedim üstüne çorap giyip yattım 3.gün hiçbiri kalmamıştı.nasıl olduğunu bilmiyorum ama kremle iyileşiyor.bilmiyorumkismile

Doktor kendisi geçer yapcak bişey yok elleme demişti...Birisi geçti hiçbişey kalmadı birisi hala mosmor...Ojelerle kamufule ediyorum ama nereye kadaR::(:(

Back